adrianekxxxx Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam, mam dość duży problem z nagrzewaniem w mojej a4. gdy samochód chodzi sobie spokojnie itp ciepło leci lecz po wyjechaniu lub po dość mocnym przyspieszaniu zaczyna lecieć zimno. -Pierwsza myśl zapowietrzony układ lecz po ponownym odpowietrzeniu (x5) nic się nie zmieniło -wymiana płyn również -Po wymianie nagrzewnicy także (ponieważ pękła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 46 minut temu, adrianekxxxx napisał: Witam, mam dość duży problem z nagrzewaniem w mojej a4. gdy samochód chodzi sobie spokojnie itp ciepło leci lecz po wyjechaniu lub po dość mocnym przyspieszaniu zaczyna lecieć zimno. -Pierwsza myśl zapowietrzony układ lecz po ponownym odpowietrzeniu (x5) nic się nie zmieniło -wymiana płyn również -Po wymianie nagrzewnicy także (ponieważ pękła) UPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianekxxxx Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Dev napisał: UPG Edytowane 8 Lutego 2021 przez adrianekxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianekxxxx Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 2 godziny temu, Dev napisał: UPG Uszczelka pod głowicą była robiona wiec raczej wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machina Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Objawy typowe dla uszczelki, czy górny przewód do chłodnicy jest twardy od ciśnienia? Odkryć na gorącym silniku korek i zobacz czy dużo ciśnienia wyjdzie, tylko się nie poparz. Na gorącym powinno tylko leciutko syknąć a na zimnym nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Nie lepiej i bezpieczniej byłoby zrobić test spalin? Czy temperatura na liczniku też spada? Termostat był wymieniany? Wisko się nie zacięło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianekxxxx Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 5 godzin temu, machina napisał: Objawy typowe dla uszczelki, czy górny przewód do chłodnicy jest twardy od ciśnienia? Odkryć na gorącym silniku korek i zobacz czy dużo ciśnienia wyjdzie, tylko się nie poparz. Na gorącym powinno tylko leciutko syknąć a na zimnym nic. tak ciśnienie jest dość wysokie ale nie zawsze. leciutko puszcza ciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianekxxxx Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 termostat był zmieniany przed zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machina Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Mi to wygląda na upg Edytowane 9 Lutego 2021 przez machina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi