lewiatan1989 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia (edytowane) Edytowane 3 Sierpnia przez lewiatan1989
gagat3k Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia 11 minut temu, lewiatan1989 napisał(a): Cześć i czołem, trochę nie dodawałem nic nowego i kolega @NervaR ostatnio dość mnie motywował do tego aby zaktualizować stan lalki A wiec od ostatniego postu trochę drobnych rzeczy kosmetycznych się zadziało Zostało poprawione mocowanie tylnego zderzaka - bo ktoś go średnio poskładał - tak więc trzeba było rozebrać i poprawić przy okazji wpadło małe czyszczenie wszystkiego przed: po: Wpadły dystanse na przód i tył... tu też marudził mi o nich @NervaR no i po dokonaniu przez niego profesjonalnych pomiarów wpadły na tył 20mm i na przód 17 mm. tak siadły: Założone zostały czarne dynamiczne kierunkowskazy w lusterkach + obudowy lusterek w czarnym połysku + nowe ori doły lusterek + w lewym lustrze został wymieniony silniczek składania lustra bo stary już miał dość życia... jak na złość przestał teraz współpracować prawy - ale już czeka w garażu na wymianę plus razem z @MaTeo85 pociągnięte zostały kable pod przyszłościowy fotochrom No i lalka wylądowała na hamowni wypluła całkiem niezłą serię biorąc pod uwagę prawie 30 stopni na zewnątrz no mogła by ciut szybciej wstawać ale to sądzę kwestia strojenia po wymianie turbin. Dojechały też chromy ramek nawiewów - bo jeden był pęknięty plus środkowy jest porysowany - prawy został już wymieniony przy okazji wyciągnąłem wepchnięte do środka pokrętło regulacji - teraz czekam na wenę by zabrać się za środkowy - tylko muszę gdzieś podpatrzeć jak się go wyciąga - może ktoś ma jakieś rady? Na koniec kilka fotem jak lalka obecnie się prezentuje - powoli dochodzę do ładu z lakierem i zaczyna cieszyć oko No i rozglądam się powoli za drobną zmianą w wyglądzie ale na razie to mała tajemnica - nieliczni wiedza - reszta zobaczy jak się dokona 😜 No i zostałem influ hahaha a wiec przy okazji zapraszam na istangram mojej laluni lewiatan1989 (@lewiatan_1989) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 175 Followers, 179 Following, 22 Posts - lewiatan1989 (@lewiatan_1989) on Instagram: "Darek i jego 313KM szczęścia A6 C7 3.0 BiT, 8HP, MTM 🐴 313KM, 📈650N #3city" ale to chyba nie w tym temacie 😁
lewiatan1989 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Wiem..... Ale jak do tego doszło nie wiem przepraszam autora wątku 1
KoJ@K Opublikowano 6 Października Autor Opublikowano 6 Października Kółko letnie chwilowo się sprzedało, więc wpadła przejściowo nowa zima z RSa 9J et26 20', no i oczywiście przed założeniem felgi zabezpieczone powłoką 3 3
Rekomendowane odpowiedzi