Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 1.8T 163KM 2002 r. - powrót do Audi po nastu latach :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Muskel1 napisał:

Jeszcze nikt mi nie mrugnął światłami, że go oślepiłem. 

Powód dla którego są zabronione jest całkiem inny tak jak kolega już wyżej napisał. 

Mi też nie :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam następny temat do śledzenia, elegancko :D Jednak coś ucichło, co jest na rzeczy?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 5.09.2021 o 10:50, MaTeo85 napisał:

Jak fotelik z cybexa? Jesteś zadowolona? Ja u siebie bardzo, ale pytam z ciekawości :)

Tak, mega jestem. Zainstalowałam isofix, córka uwielbia w nim jeździć :D

Edytowane przez Lauretta

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.09.2021 o 11:31, artroskk napisał:

Mam następny temat do śledzenia, elegancko :D Jednak coś ucichło, co jest na rzeczy?

No niestety problemów milion. Przechodziłam koronę, a auto było u mechanika i że przebieg się zbliża do 300 tys. to niestety turbina była do regenracji. Od razu wymieniłam k ompletny rozrząd, chłodnicę. No i mieszkam teraz w innej części miasta, nie ma tu parkingu tylko ściernisko z dziurami. Zawieszenie już do roboty będzie, pomimo starań. Jednak codziennie tu wjeżdżam i wyjeżdzam.

Opublikowano

Z ciekawości, ile sama regeneracja turbo? Bo lubią ludzi kantować w tym temacie i ścierwo najgorsze montują, po 'regeneracji' za 500 na allegro ?

Edytowane przez Langista

Opublikowano
  • Autor
W dniu 2.03.2022 o 09:04, Langista napisał:

Z ciekawości, ile sama regeneracja turbo? Bo lubią ludzi kantować w tym temacie i ścierwo najgorsze montują, po 'regeneracji' za 500 na allegro ?

Nie wiem dokładnie, bo robiłam inne też rozrząd i inne rzeczy i mój mechanik nie regeneruje w Elblągu, bo partaczą. Koło 1500 chyba się zakręciło. Ja mam swojego mechanika także pełne zaufanie.

Teraz odstawiam pompkę paliwa wymieniać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Hej,

mam problem. Byłam w szpitalu ponad tydzień i po powrocie ujrzałam zbite prawe lusterko. Kupię do wymiany samą szybkę? Orientujecie się jak to wygląda i gdzie szukać?

Opublikowano

Sam wkład kupisz na allegro. Musisz tylko zwrócić uwagę na to czy miałaś  wkład podgrzewany i fotochromatyczny. Musisz kupić taki sam. 

Opublikowano

Gdybyś chciała to za koszt wysyłki paczkomatem mogę wysłać taki wklad bo mam 2 sztuki i się walają w piwnicy

Opublikowano
  • Autor
38 minut temu, MaTeo85 napisał:

Gdybyś chciała to za koszt wysyłki paczkomatem mogę wysłać taki wklad bo mam 2 sztuki i się walają w piwnicy

Byłabym mega wdzięczna :banan::decayed:

Opublikowano

Pisz PW, a ja w poniedziałek wygrzebię lustro z piwnicy. Jak bywasz w 3m to nawet możesz odebrać osobiście, bo widziałem że z Elbląga jesteś więc nie daleko