jedrekx Opublikowano 14 Września 2021 Autor Opublikowano 14 Września 2021 dzięki, naprawdę udany zakup. miała pewne mankamenty, ale zarówno ASO i mój znajomy mechanik jak byłem na serwisie potwierdzili, że stan techniczny jest bardzo dobry i ktoś o niego serwisowo dbał. pozostało kilka mankamentów wizualnych, ale powoli tymczasem dzisiaj wpadły poliftowe nawiewy
egon47 Opublikowano 14 Września 2021 Opublikowano 14 Września 2021 Witamy znow w szeregach A5 ładnie się prezentuje ten bezdasznik
jedrekx Opublikowano 4 Października 2021 Autor Opublikowano 4 Października 2021 wpadły nakładki na pedały chińczyki z ali, ale oczywiście z wyrytymi numerami seryjnymi i znaczkami przy okazji wymieniłem siłowniki w klapie bagażnika bo klapa ciężko chodziła..
R4xx Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Jakie wrażenia z założenia nakładek?
jedrekx Opublikowano 4 Października 2021 Autor Opublikowano 4 Października 2021 założone w pół godziny, jakość świetna. nie było żadnych problemów z montażem.. w porównaniu do nakładek, które montowałem w poprzednim A5 obawiałem się jak będzie z nałożeniem na pedał hamulca bo do automatu nigdy nie zakładałem, ale poszło gładko, nie musiałem nawet do wrzątku wrzucać a tu wiesz.. ORI, ale z Chin - tzn ja kupiłem przez allegro żeby było szybciej. znaczki, numerki.. wszystko jest widzę, że na zdjęciu podstopnica jakoś brzydko wyszła, ale w rzeczywistości jest naprawdę bardzo fajna i ładnie wygląda
R4xx Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 4 godziny temu, jedrekx napisał: założone w pół godziny, jakość świetna. nie było żadnych problemów z montażem.. w porównaniu do nakładek, które montowałem w poprzednim A5 obawiałem się jak będzie z nałożeniem na pedał hamulca bo do automatu nigdy nie zakładałem, ale poszło gładko, nie musiałem nawet do wrzątku wrzucać a tu wiesz.. ORI, ale z Chin - tzn ja kupiłem przez allegro żeby było szybciej. znaczki, numerki.. wszystko jest widzę, że na zdjęciu podstopnica jakoś brzydko wyszła, ale w rzeczywistości jest naprawdę bardzo fajna i ładnie wygląda No to super, muszę rozważyć do siebie
Wandej Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 5 godzin temu, jedrekx napisał: założone w pół godziny, jakość świetna. nie było żadnych problemów z montażem.. w porównaniu do nakładek, które montowałem w poprzednim A5 obawiałem się jak będzie z nałożeniem na pedał hamulca bo do automatu nigdy nie zakładałem, ale poszło gładko, nie musiałem nawet do wrzątku wrzucać a tu wiesz.. ORI, ale z Chin - tzn ja kupiłem przez allegro żeby było szybciej. znaczki, numerki.. wszystko jest widzę, że na zdjęciu podstopnica jakoś brzydko wyszła, ale w rzeczywistości jest naprawdę bardzo fajna i ładnie wygląda Wrzucisz link? Tyle tematów a nigdzie nie mogę znaleźć B8 ma to samo tak?
dekiel 13 Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Kiera też okrągłą poduchą by się przydała.
george Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 16 minut temu, dekiel 13 napisał: Kiera też okrągłą poduchą by się przydała. TT miało 1 czy 2 naboje? 8T przedliftem miało 2 naboje z tego co kojarzę.
dekiel 13 Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Nie pamietam Mariusz. Moją mi Domin podłączył .Chyba z A5 2017.
george Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 1 godzinę temu, dekiel 13 napisał: Nie pamietam Mariusz. Moją mi Domin podłączył .Chyba z A5 2017. B8 FL i pokrewne miały jeden nabój, więc P&P.
jedrekx Opublikowano 5 Października 2021 Autor Opublikowano 5 Października 2021 12 godzin temu, Wandej napisał: Wrzucisz link? Tyle tematów a nigdzie nie mogę znaleźć B8 ma to samo tak? brałem od tego gościa Nakładki na pedały chrom Audi A5 2007 - 2016 za 131,99 zł z Kraków - Allegro.pl - (10716755116) ALLEGRO.PL Kup taniej Nakładki na pedały chrom Audi A5 2007 - 2016 z Kraków na Allegro.pl, za 131,99 zł w kategorii Wyposażenie i akcesoria samochodowe - Tuning wizualny. Opinie i recenzje czy warto kupić... B8 i A5 to w 99,9% te same auta co do kierownicy to na razie nie przewiduję wymiany. ta ma bardzo ładne, brązowe przeszycia w kolorze tapicerki.. podoba mi się ale może mi się zmieni
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2021 w dniu dzisiejszym auto umyte i zaliczony ostatni wyjazd w tym roku.. pora zakładać pokrowiec i czekać na wiosnę
jedrekx Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) powoli budzimy się z zimowego snu na początek w tym sezonie miały dojść przyciski ustawień foteli, zamówiłem z allegro chińczyki. niestety ich jakość była tragiczna i kompletnie nie pasowały i odpadały, dlatego póki co pozostały czarne, ori. srebrne ORI to koszt ok 320 zł, więc mogą poczekać zamiast tego wymieniłem sfatygowane, chińskie nakrętki na wentyle, założone przez poprzedniego właściciela, na ORI aluminiowe nakrętki: i dla porównania chińczyki oprócz tego zamówiłem lotkę na bagażnik firmy Fly Design, przyszła i czeka na montaż Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez jedrekx
Cuber Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Jedrex fajna furka graty Zmieniaj jeszcze gałe zmiany biegów na poliftową
jedrekx Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Opublikowano 10 Maja 2022 dzięki Cuber, gałka jest w planach - tylko nie wiem czy jest jakiś problem ze zmianą bo moja przycisk ma z boku, a poliftowa z przodu, może kojarzysz? póki co wpadły dwie pierdółki pod maskę - korek oleju z R8 i płynu chłodniczego. kupiłem chińczyki i niestety korek od płynu chłodniczego niestety nie pasuje tak żeby mógł być prosto.. lotka mam nadzieję, że w końcu w przyszłym tygodniu wpadnie na auto..
Kooga Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) 29 minut temu, jedrekx napisał: dzięki Cuber, gałka jest w planach - tylko nie wiem czy jest jakiś problem ze zmianą bo moja przycisk ma z boku, a poliftowa z przodu, może kojarzysz? póki co wpadły dwie pierdółki pod maskę - korek oleju z R8 i płynu chłodniczego. kupiłem chińczyki i niestety korek od płynu chłodniczego niestety nie pasuje tak żeby mógł być prosto.. Problemu nie ma, trzeba byc delikatnym Tutaj na filmiku masz krok po kroku co trzeba robic Edytowane 10 Maja 2022 przez Kooga
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Opublikowano 7 Lipca 2022 w końcu, po prawie 3 miesiącach zamontowana została lotka na tył
jedrekx Opublikowano 8 Lipca 2022 Autor Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) zdziwisz się - dedykowana do S5 cabrio na razie zostaje, brzydka pogoda to auto stoi w garażu. jak stwierdzę, że jest nie tak to się zdejmie. Edytowane 8 Lipca 2022 przez jedrekx
Rekomendowane odpowiedzi