FroS-t Opublikowano 7 Września 2021 Autor Opublikowano 7 Września 2021 10 minut temu, karolek_ust napisał: Ładnie teraz przodu wygląda. Ale blachy pomazales tak że i tak można rozczytać. Kiedy sline front A dopadło mnie lenistwo i nie chciało mi się już tego poprawiać z reszta i tak c**j komu po tych blachach, zasłaniania nie będzie , do frontu jeszcze trochę bo jak miałbym zakładać to cały pakiet na raz, a teraz sa inne priorytety jak koło, gwint i może hamulce 1
FroS-t Opublikowano 7 Września 2021 Autor Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Czemu te ramki nie wersja 3D ? Jak chcesz to chyba mam gdzieś jeszcze te 3D, bo na A6 chuba nie pasuje ich zakładać A bo wole takie a poza tym z 3d czasami schodzi chrom i wygląda to z d*py Edytowane 7 Września 2021 przez FroS-t
george Opublikowano 7 Września 2021 Opublikowano 7 Września 2021 Pozdro CSW. Czarny znaczek dobrze siadł.
FroS-t Opublikowano 7 Września 2021 Autor Opublikowano 7 Września 2021 50 minut temu, george napisał: Pozdro CSW. Czarny znaczek dobrze siadł.
Leszczonka Opublikowano 7 Września 2021 Opublikowano 7 Września 2021 Myj Pan detajlingowy ten przód z tych owadów bo szkoda lakieru
FroS-t Opublikowano 7 Września 2021 Autor Opublikowano 7 Września 2021 28 minut temu, Leszczonka napisał: Myj Pan detajlingowy ten przód z tych owadów bo szkoda lakieru Spokojnie to się zateguje 1
R4xx Opublikowano 7 Września 2021 Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) 6 godzin temu, FroS-t napisał: A bo wole takie a poza tym z 3d czasami schodzi chrom i wygląda to z d*py Potwierdzam BTW. czarny znaczek robi robotę Edytowane 7 Września 2021 przez R4xx
FroS-t Opublikowano 7 Września 2021 Autor Opublikowano 7 Września 2021 46 minut temu, gagat3k napisał: Pozdro z CG bywasz tu czasem? Ostatnio nie ale bywałem, mój trener był z CG a teraz siostra mojej ukochanej ma faceta z CG także gdzieś tam mi się przewijają te rejony
FroS-t Opublikowano 8 Września 2021 Autor Opublikowano 8 Września 2021 30 minut temu, jedrekx napisał: kiedy wpadasz na kodowanie? Ty jesteś tak zajęty i zabiegany ze chyba nigdy
jedrekx Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 nie przesadzaj, daję radę przyznaj się, że Ci za daleko do mnie
FroS-t Opublikowano 8 Września 2021 Autor Opublikowano 8 Września 2021 7 minut temu, jedrekx napisał: nie przesadzaj, daję radę przyznaj się, że Ci za daleko do mnie A c**ja tam, tobie do mnie….a ten start stop mnie wykończy niedługo
george Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 18 godzin temu, FroS-t napisał: Ostatnio nie ale bywałem, mój trener był z CG a teraz siostra mojej ukochanej ma faceta z CG także gdzieś tam mi się przewijają te rejony Będę wypatrywał.
FroS-t Opublikowano 8 Września 2021 Autor Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Wnętrze w led na pokładzie Wymieniłem też zniszczony kapsel przy gałce Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t 3
FroS-t Opublikowano 14 Września 2021 Autor Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Nowe światło w halogen GP Thunder 3500k Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t 1
george Opublikowano 14 Września 2021 Opublikowano 14 Września 2021 Chyba mijałem Cię w niedzielę we Fletnowie albo podobną białą B8 FL Avant...
FroS-t Opublikowano 14 Września 2021 Autor Opublikowano 14 Września 2021 26 minut temu, george napisał: Chyba mijałem Cię w niedzielę we Fletnowie albo podobną białą B8 FL Avant... Nope, to nie ja....
Rekomendowane odpowiedzi