malik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Fotki nowego Q7, który ma mieć swoją premierę w następnym roku. Dużo LEDów ale raczej kosmetyczne zmiany w nadwoziu Źródło www.audizine.com
Patrykbor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ładna ta brązowa ale z ledami trochę przegięli
baksiq Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Oficjalne ogłoszenie w grudniu - nowa choinka od Audi
FAZY Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Na pewno ładniejsza od obecnie produkowanej,a że dużo ledów przecież to będą ori,więc na pewno się przyjmą
T-żółw Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 dla mnie ledy i nowy kolor brąz też lepsze ori ledy niż jeżdzące na starych autach samoróbki
ykk Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Temu autu i tak nic nie pomoze.. :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Oficjalne ogłoszenie w grudniu - nowa choinka od Audi W sam raz na święta te LEDy
Szczuru Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Rzeczywiście przesadzili z tymi ledami.Może na żywo bedzie lepiej :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ale soczewka jest przeciez z przodu Co sie czepiacie?
Reniu Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 http://www.worldcarfans.com/3090415.001/2010-audi-q7-facelift
GRazny Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Rzeczywiście przesadzili z tymi ledami.Może na żywo bedzie lepiej :gwizdanie: wydaje mi się że tak... poza tym lifiting delikatny raczej...
Dibo Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Rzeczywiście przesadzili z tymi ledami.Może na żywo bedzie lepiej :gwizdanie: wydaje mi się że tak... poza tym lifiting delikatny raczej... Może i delikatny ale poszedł w złym kierunku To że teraz jest moda na LEDy nie oznacza że trzeba każde nowe auto obwieszać nimi.
Piechol Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Może i delikatny ale poszedł w złym kierunku To że teraz jest moda na LEDy nie oznacza że trzeba każde nowe auto obwieszać nimi. to prawda, ale myślę, że na żywo będzie się to całkiem, całkiem prezencić
Yelo Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 To że teraz jest moda na LEDy nie oznacza że trzeba każde nowe auto obwieszać nimi. To nie moda. To taka nowa metoda, wszystkie auta danego producenta mają mieć cechy wspólne, w Audi to single frame i LEDy.
malik Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 To że teraz jest moda na LEDy nie oznacza że trzeba każde nowe auto obwieszać nimi. To nie moda. To taka nowa metoda, wszystkie auta danego producenta mają mieć cechy wspólne, w Audi to single frame i LEDy. Ani moda ani metoda. Po prostu auta stają się coraz bardziej ekologiczne. LEDy zużywają o wiele mniej prądu. Poczytajcie materiały prasowe Audi. Do 2012 roku mają zastąpić w produkowanych modelach całe oświetlenie żarowe (również xenony) technologią LED. Nowe R8 nie ma już xenonu tylko właśnie super mocnego LEDa. A że w ten sposób wyznaczyli pewien trend to osobna sprawa. http://mojeauto.tv/Technika/Oswietlenie_LED_w_Audi_R8,v,125795.html
ykk Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 http://www.autokrata.pl/ogien/6302/audi_q7_od_avus_performance/ To mi sie podoba
freon Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Jak dla mnie idealne tylne LEDy od A6 Avant nadal nie pokonane, a w sumie myślałem że tak duże lampy jak w Q7 zmienią ten stan. W sumie przednie z A5 i A4B8 też trzymają się mocno w porównaniu do Q7 (i Q5 też).
zwierzakfm Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 To nie moda. To taka nowa metoda, wszystkie auta danego producenta mają mieć cechy wspólne, w Audi to single frame i LEDy. dokladnie, dzieki temu marka jest od razu rozpoznawalna. jak sie jezdzi po miescie lub na autostradzie to juz z daleka widac, ze to Audi
Rekomendowane odpowiedzi