adrianekxxxx Opublikowano 13 Listopada 2021 Opublikowano 13 Listopada 2021 Witam zakupiłem licznik z kolorowym fisem o numerach 8E0920930R a mój oryginalny posiada 8E09200900k i mój problem polega na tym ze nie mogę zaadaptować licznika do samochodu oba piny posiadam po wyciągnięciu wsad. korzystałem z tego sposobu lecz nic nie działa tu jest link jeśli ktoś bawił się w to poproszę o pomoc
kamil-vag Opublikowano 13 Listopada 2021 Opublikowano 13 Listopada 2021 Nie przypiszesz z EDC15...pozostaje Ci sklonowanie licznika. @Banan pomoże zapewne ? Wiem, bo sam z tym walczyłem ze 3 dni i w końcu i tak musiałem wysłać licznik do przepisania, taki urok TDI.
adrianekxxxx Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Opublikowano 13 Listopada 2021 12 godzin temu, kamil-vag napisał: Nie przypiszesz z EDC15...pozostaje Ci sklonowanie licznika. @Banan pomoże zapewne ? Wiem, bo sam z tym walczyłem ze 3 dni i w końcu i tak musiałem wysłać licznik do przepisania, taki urok TDI. a nie mógl bym sam tego zrobić ?
kamil-vag Opublikowano 13 Listopada 2021 Opublikowano 13 Listopada 2021 Pewnie byś mógł, ale trzeba wiedzieć co przepisać ze starego do nowego...a jak ktoś poda to na tacy, to straci zarobek ? więc wiesz... Możliwe, że jest to gdzieś opisane itd...szukajcie a znajdziecie.
Langista Opublikowano 13 Listopada 2021 Opublikowano 13 Listopada 2021 Gdybyś umiał, nie tworzył byś tego wątku. Nikt nie napisze Ci jak to zrobić, bo ta wiedza już darmowa nie jest
adrianekxxxx Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Opublikowano 13 Listopada 2021 14 minut temu, Langista napisał: Gdybyś umiał, nie tworzył byś tego wątku. Nikt nie napisze Ci jak to zrobić, bo ta wiedza już darmowa nie jest znaczy nie jestem Januszem i nie chcę za darmo tylko chciał bym się nauczyć właśnie grzebać w tym temacie ale jak ktoś wie kto dobrze robi to poprosił bym o link będę wdzięczny
Langista Opublikowano 13 Listopada 2021 Opublikowano 13 Listopada 2021 1 godzinę temu, adrianekxxxx napisał: znaczy nie jestem Januszem i nie chcę za darmo tylko chciał bym się nauczyć właśnie grzebać w tym temacie ale jak ktoś wie kto dobrze robi to poprosił bym o link będę wdzięczny Możesz zacząć próbować ale tutaj ucząc się, uwalisz licznik na amen.
Banan Opublikowano 14 Listopada 2021 Opublikowano 14 Listopada 2021 Vag epprom programeerem nie przepiszesz ręcznie i koniec tematu , nawet jakbyś wiedział co przenieść. Po prostu ten program tego nie potrafi. Próba zapisu w trybie newmode czyli decrypted kończy się Def na zegarach.
pila24 Opublikowano 14 Listopada 2021 Opublikowano 14 Listopada 2021 Takie sztuczki tylko w silnikach benzynowych ze sterownikami me7.x.x,poza tym przed zabawą w hakera pierwszy raz,trzeba zrobić kopie wsadu swojego licznika bo inaczej unieruchomisz auto i nie będzie tanio wówczas.
Rekomendowane odpowiedzi