dawid195a Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Trzy szybkie fotki po weekendowym umyciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazwid Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Ładnie się prezentuje, tylko przydało by się chrom na dyfuzorze okleić na czarno teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 8 godzin temu, dazwid napisał: Ładnie się prezentuje, tylko przydało by się chrom na dyfuzorze okleić na czarno teraz Właśnie dopiero na wiosnę bo trzeba zderzak ściągać - i ciekawe czy dobrze się to oklej i siądzie folia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazwid Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 1 godzinę temu, dawid195a napisał: Właśnie dopiero na wiosnę bo trzeba zderzak ściągać - i ciekawe czy dobrze się to oklej i siądzie folia . Myślę, że dałoby radę to okleić bez ściągania zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 18 godzin temu, dawid195a napisał: Trzy szybkie fotki po weekendowym umyciu ? Bardzo ładne bramy garażowe Jak będziesz na etapie bram daj znać. Handluje Wiśniowskim. Zrobi się rabacik dla forumowicza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 (edytowane) za***iście wygląda na tym rotorze. Zawieszenie ruszałeś czy ori? Edytowane 6 Grudnia 2021 przez kristof91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 45 minut temu, kristof91 napisał: za***iście wygląda na tym rotorze. Zawieszenie ruszałeś czy ori? Dziękuje ? Zawieszenie ori sline - 1BE (czyli nie standard 1BA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquid8p Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 9 godzin temu, dawid195a napisał: Dziękuje ? Zawieszenie ori sline - 1BE (czyli nie standard 1BA) Zawieszenie sline było 1BV, chyba że w nowym modelu coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 (edytowane) 27 minut temu, liquid8p napisał: Zawieszenie sline było 1BV, chyba że w nowym modelu coś się zmieniło. Jak sobie klient zamówił to tak. U mnie w C6 jest 2xsline z fabryki i zawieszenie 1BE. No chyba, że w nowszych modelach jest inaczej ... . Edytowane 6 Grudnia 2021 przez pelonek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, liquid8p napisał: Zawieszenie sline było 1BV, chyba że w nowym modelu coś się zmieniło. Mam pakiet sline wew i zew i zawieszenie 1BE Edytowane 6 Grudnia 2021 przez dawid195a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 A 1BX o ile jest niższe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 28 minut temu, kristof91 napisał: A 1BX o ile jest niższe? Nie ma czegoś takiego jak 1BX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 14 minut temu, Muskel1 napisał: Nie ma czegoś takiego jak 1BX Sorry 1BQ miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 -20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 8 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 A tutaj mam spalanie z trasy dzisiejszej , foto dla niektórych niedowiarków: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 19 minut temu, dawid195a napisał: A tutaj mam spalanie z trasy dzisiejszej , foto dla niektórych niedowiarków: wierzę. Mi 2.0 190 zrobione na 225 i z quattro przy spokojnej trasie schodzi do 5,4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 8 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 2 godziny temu, kristof91 napisał: wierzę. Mi 2.0 190 zrobione na 225 i z quattro przy spokojnej trasie schodzi do 5,4L Dużo osób mówi ze takie spalanie to z żaglami … a ja normalnie tempomat 120 km/h w większości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dzieje się tu coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Moim A4 ( 190 KM ) też idzie takie spalanie zrobić, ale trasa musi być spokojna, bez korków, przyspieszeń, hamowań i nie po górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Wszystko się da w naszych dieslach? allroad na czterech łapach jak widać też może. Sorry za a Twoja 5 bardzo ładna? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi