kris_91 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2022 Mówią że kobiety są niezdecydowane, a tymczasem my faceci jesteśmy jeszcze gorsi Jakoś mi ten plaster nie leżał i poszedłem w klasyke. Pewnie spytacie czemu nie sline? Bo miałem w A5 matowy gril z ramką w połysku i takie połączenie mi się najbardziej podoba. Druga sprawa to zdjąłem Maxtona. Bo miałem wrażenie, że zwęża auto. Wydawało się wyższe niż szersze od frontu. Jak na szybką ocenę to mam wrażenie że bez jest lepiej. Auto nie będzie jakoś mega zglebione czy modzone. Także tak chyba zostanie. Może jestem poj...ny, ale jakoś klasyczny look mi najbardziej pasuje w tym aucie. Plaster w RS jest duzo szerszy jak i samo auto plus zadziorny zderzak, a tu troche pasuje jak świni kamizelka. Napiszcie co wy sądzicie? 2
dazwid Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgadzam się z Tobą w 100%, ten grill ori Audi wygląda dużo ładniej niż plaster miodu I również linie w poprzek tego grila dodatkowo wizualnie poszerzają samochód, klasyka górą również dla mnie. 3
szafa Opublikowano 20 Stycznia 2022 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Moim skromnym i nic nie znaczącym zdaniem na rs-ie z maxtonem było grubo, i widząc coś takiego w lusterku szybko bym zmieniał pas Ale najważniejsze to ma się właścicielowi cieszyć pysk jak widzi fure 4
FroS-t Opublikowano 20 Stycznia 2022 Opublikowano 20 Stycznia 2022 5 minut temu, szafa napisał: Moim skromnym i nic nie znaczącym zdaniem na rs-ie z maxtonem było grubo, i widząc coś takiego w lusterku szybko bym zmieniał pas Ale najważniejsze to ma się właścicielowi cieszyć pysk jak widzi fure +1 5
skotyman Opublikowano 21 Stycznia 2022 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zmiany na + @kristof91 Gdzie dorwałeś czarny grill, allegro? 1
kris_91 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2022 7 godzin temu, skotyman napisał: Zmiany na + @kristof91 Gdzie dorwałeś czarny grill, allegro? Tak z allegro.
matbruk Opublikowano 21 Stycznia 2022 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Też uważam że klasycznie jest ładniej, ktoś to wszystko wkoncu zaprojektował ,przemyślał od a do z. 1
kris_91 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2022 Kratki zdechromowane. I przy poniedziałku mod must have: 2
phiel Opublikowano 27 Stycznia 2022 Opublikowano 27 Stycznia 2022 W dniu 21.01.2022 o 15:34, matbruk napisał: Też uważam że klasycznie jest ładniej, ktoś to wszystko wkoncu zaprojektował ,przemyślał od a do z. Może jestem nudny, ale jak dla mnie ten maxton i plaster miodu tragedia... A taki OEM+ super . 1
kris_91 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2022 Pytanie. Czy do silnika DETA pasuje jakieś wygłuszenie miski olejowej? Bo u mnie niema a na necie znalazłem coś takiego. W golfie 1.6 tdi tez to mam i silnik pracuje sporo ciszej.
RaV22K Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 W dniu 8.12.2021 o 23:53, kristof91 napisał: Przygotowania do wymiany oleju w części mechanicznej skrzyni bo tylko ten nie jest wymieniony. Sprawdź sobie czy Ci miska nie cieknie pod skrzynia. Ja zrobiłem serwis olejowy w skrzyni a później musiałem zakupić nowa miskę bo cały czas się pociął i zarobiła trochę ubytku.
kris_91 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Opublikowano 2 Lutego 2022 9 godzin temu, RaV22K napisał: Sprawdź sobie czy Ci miska nie cieknie pod skrzynia. Ja zrobiłem serwis olejowy w skrzyni a później musiałem zakupić nowa miskę bo cały czas się pociął i zarobiła trochę ubytku. Właśnie wiem. Poprzedni właścicel wymieniał olej, filtry i uszczelkę miski w ATF. I przy wymianie MTF widziałem że się poci z miski i muszę to jeszcze raz zrobić niestety z nową miską:( a jak już będę miskę ruszał to i filtry jeszcze raz zrobię chyba.
kris_91 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Opublikowano 3 Lutego 2022 Założyłem czarne ringi ale sam niewiem. Chyba jednak zostawie chrom. Tył obowiazkowo będzie czarny. 1
Dr_J Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 W dniu 1.02.2022 o 23:40, RaV22K napisał: Sprawdź sobie czy Ci miska nie cieknie pod skrzynia. Ja zrobiłem serwis olejowy w skrzyni a później musiałem zakupić nowa miskę bo cały czas się pociął i zarobiła trochę ubytku. Z ciekawości: co ile robicie wymianę oleju w skrzyni biegów: 30k czy 60k?
jedrekx Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 jak na moje to jak tył czarny to i przód musi być czarny.. 3
kris_91 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Opublikowano 4 Lutego 2022 Godzinę temu, Dr_J napisał: Z ciekawości: co ile robicie wymianę oleju w skrzyni biegów: 30k czy 60k? 60k 1
dazwid Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 18 godzin temu, kristof91 napisał: Założyłem czarne ringi ale sam niewiem. Chyba jednak zostawie chrom. Tył obowiazkowo będzie czarny. Mnie się bardziej podoba srebrne logo, ale tak jak kolega wyżej pisał, lepiej żeby z przodu i z tyłu było takie samo
kris_91 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Opublikowano 4 Lutego 2022 W świetle dziennym trochę lepiej to wygląda. Zobaczę zawsze można zmienić:D
kris_91 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Opublikowano 4 Lutego 2022 Tył też zmieniony. Auto wiecznie upierdolone. Co umyje to zaczyna padać? o rozpiździelu w garażu nie wspominam nawet?
Rekomendowane odpowiedzi