kubik868 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Witam mam problem dotyczący liczników audi a4b5 z full fisem który wygląda następująco gdy podłączę liczniki wszystko działa oprócz wyświetlacza fis jednak po jakimś czasie sam się na chwilę włączy i wyłączy i tak co jakiś czas ale gdy on się włącza to jednocześnie zaczyna piszczeć jest to związane z brakiem płynów itd ale dlaczego przy każdym włączeniu sie fisa zaczyna piszczeć i wszystkie komunikaty wyświetlają się od nowa
RaThek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Jakiś procek na płycie zdycha albo ma zimnego luta? Daj do sprawdzenia elektronikowi.
kubik868 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2022 Może ktoś się orientuje w jakiej cenie mógłbym go sprzedać ponieważ licznik jest sprawny wyświetlacz też jest nowy rok temu zmieniany nie ma żadnych brakujących pikseli jedynie nie zawsze się włącza fis
Langista Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Na części jedynie bo elektronika w nim padać zaczyna. Możesz spróbować pogadać z @Banan lub @pila24, oni znają się na tych licznikach, może coś doradzą.
Elhape Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) Langista pewny jesteś, że elektronika ?? Mam ten sam problem i liczyłem na to, że to wina styków w przełączniku zespolonym Edit U mnie problemem okazały się dwa zimne luty które pękły, poprawiłem i działa jak powinno. Edytowane 23 Lutego 2022 przez Elhape
Rekomendowane odpowiedzi