Monti Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 14 godzin temu, kubicv10 napisał(a): Myślałem, że będzie gorzej xD 2000 tragedii nie ma,, miałem okazję jeździć BRD, które wstawało od 2400... Panie toż to katorga.
kubicv10 Opublikowano 8 Sierpnia Autor Opublikowano 8 Sierpnia 31 minut temu, Monti napisał(a): 2000 tragedii nie ma,, miałem okazję jeździć BRD, które wstawało od 2400... Panie toż to katorga. Zrobię jeszcze logi i porównam.
Monti Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 1 godzinę temu, Ivanek napisał(a): Przynajmniej napęd nie dostaje ciosu z dołu 😂 Napęd może nie ale osoba kierująca po mieście dostaje wku... 😅 1
Ivanek Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Teraz, Monti napisał(a): Napęd może nie ale osoba kierująca po mieście dostaje wku... 😅 Nie tylko po mieście , dla mnie byłoby to nie do zaakceptowania
kubicv10 Opublikowano 31 Sierpnia Autor Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) UPDATE! UPDATE! Troszkę powalczyłem z wydechem, ponieważ ten rezonansik w niskim przedziale obrotów był kurde męczący. Zakupilem chińczyka turbo works, środkowy tłumik. Oczywiście zapomniałem średnicy rury i gdy się kładłem pod auto zmierzyłem za tym trojnikiem gdzie rura wynosiła 50mm( i taki kupiłem 51mm).. Ale dalej w głąb auta 58mm, a zaraz przed łączeniem wydechu 55mm XD. Doczołowo się udało zespawać. Efekt dopiero teraz jest zadowalający: - Znikł rezonans - Znikły świsty powietrza ( szczególnie po odpaleniu, fajnie mruczał przez parę sec a potem dochodził ten świst nieprzyjemny) - efekt sowy znikł - wyciszył się dźwięk wydechu do ok 3tys/rpm - potem go słychać bardzo fajnie, mruczy trochę ciszej jak wcześniej ale dobrze słychać - nie wyciszyło hardcuta Podsumowując wszystkie aspekty to teraz słychać sam dźwięk wydechu bez żadnego powietrza. Ideolo! Edytowane 31 Sierpnia przez kubicv10
Rekomendowane odpowiedzi