slepy Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 kolego jak chcesz info o samopoziomowaniu to pisz na priv.. własnie kończe zakłądaniu u siebie.. troche roboty dłubania ale nie taka straszna rzecz.. jak skończe jutro to zrobie foto i puszcze temat w warsztacie dla potomnych.. no to ja też czekam, na ori czesciach robiłeś? można info ile CIe wyszło wszystko?
Sqizzy Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 kolego jak chcesz info o samopoziomowaniu to pisz na priv.. własnie kończe zakłądaniu u siebie.. troche roboty dłubania ale nie taka straszna rzecz.. jak skończe jutro to zrobie foto i puszcze temat w warsztacie dla potomnych.. zrób dobry HOW TO w warsztacie na bank się ludziom przyda, np mi :>
przemciotorun Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 kolego jak chcesz info o samopoziomowaniu to pisz na priv.. własnie kończe zakłądaniu u siebie.. troche roboty dłubania ale nie taka straszna rzecz.. jak skończe jutro to zrobie foto i puszcze temat w warsztacie dla potomnych.. zrób dobry HOW TO w warsztacie na bank się ludziom przyda, np mi :> dokladnie zrob dobry temat, to ja dorzuce swoje info a tez juz troche mam lacznie z kompletnyli schamatami, fotkami, itd.... jest tez dobry temat na forum passata, co prawda troche rozni sie w podlaczeniu, ale cala reszta to to samo, Tposejdon, a ty ciagnales nowe kable do lampy do silniczkow? bo ja chce przepiac guzik od regulacji swiatel, zostawic tylko podswietlony guzik, i dzieki temu wystarczy ze puszcze tylko kabel do czujnika..... tez tak robiles?
mrogal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 kolego jak chcesz info o samopoziomowaniu to pisz na priv.. własnie kończe zakłądaniu u siebie.. troche roboty dłubania ale nie taka straszna rzecz.. jak skończe jutro to zrobie foto i puszcze temat w warsztacie dla potomnych.. zrób dobry HOW TO w warsztacie na bank się ludziom przyda, np mi :> dokladnie zrob dobry temat, to ja dorzuce swoje info a tez juz troche mam lacznie z kompletnyli schamatami, fotkami, itd.... jest tez dobry temat na forum passata, co prawda troche rozni sie w podlaczeniu, ale cala reszta to to samo, Tposejdon, a ty ciagnales nowe kable do lampy do silniczkow? bo ja chce przepiac guzik od regulacji swiatel, zostawic tylko podswietlony guzik, i dzieki temu wystarczy ze puszcze tylko kabel do czujnika..... tez tak robiles? po co Ci guzik?
przemciotorun Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 zeby sie swiecil a tak na serio to gdzies przerypalem zaslepke w garazu, i dopiero wywale go jak zrobie porzadek i ja znajde
mrogal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 zeby sie swiecil a tak na serio to gdzies przerypalem zaslepke w garazu, i dopiero wywale go jak zrobie porzadek i ja znajde zeby psy Ci sie nie czepialy
przemciotorun Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 zeby sie swiecil a tak na serio to gdzies przerypalem zaslepke w garazu, i dopiero wywale go jak zrobie porzadek i ja znajde zeby psy Ci sie nie czepialy no wiem o co chodzi trafi sie na debila i mu nie wytlumacze..... [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:15_________________________________________________udalo mi sie dostac dwa dekle do felg za 30zl+kw...... zeby wyciagnac z nich brakujace znaczki kuzwa niedosc ze samych znaczkow nie mozna dostac, tych dekli za duzo na allegro niema, a jak sa to albo wolaja za nie kupe kasy albo tylko w komplecie sprzedaja.... i i tak wychodzi kupe kasy tak ze jak by ktos potrzebowal same dekle to mam dwa na sprzedaz bez znaczkow ewentualnie moge je doprowadzic do takiego stanu..
mrogal Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 zeby sie swiecil a tak na serio to gdzies przerypalem zaslepke w garazu, i dopiero wywale go jak zrobie porzadek i ja znajde zeby psy Ci sie nie czepialy no wiem o co chodzi trafi sie na debila i mu nie wytlumacze..... [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:15_________________________________________________udalo mi sie dostac dwa dekle do felg za 30zl+kw...... zeby wyciagnac z nich brakujace znaczki kuzwa niedosc ze samych znaczkow nie mozna dostac, tych dekli za duzo na allegro niema, a jak sa to albo wolaja za nie kupe kasy albo tylko w komplecie sprzedaja.... i i tak wychodzi kupe kasy tak ze jak by ktos potrzebowal same dekle to mam dwa na sprzedaz bez znaczkow ewentualnie moge je doprowadzic do takiego stanu.. a z innych dekli nie pasuja znaczki?
przemciotorun Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 wlasnie nie, zazwyczaj sa wieksze o 1 cm, chyba ze poprostu jeszcze niewiem ze pasuja od jakis innych dekli, ale wyslalem sporo meili z zapytaniem i d.u.p.a.
mrogal Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 wlasnie nie, zazwyczaj sa wieksze o 1 cm, chyba ze poprostu jeszcze niewiem ze pasuja od jakis innych dekli, ale wyslalem sporo meili z zapytaniem i d.u.p.a. wydaje mi sie ze znaczki sa takie jak np w moich rs6 a te sa takie same jak w klasychnych 16' takich jak mialem ja czy solar
przemciotorun Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jak mowisz o tych klasycznych 16 tych piecio ramiennych? co ja tez mialem takie? to mam takie 4 znaczki na sprzedaz.... [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________wyrwalem rozpórkę górna z a6 za 70zl+kw, chyba taka w miare cana?
mrogal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jak mowisz o tych klasycznych 16 tych piecio ramiennych? co ja tez mialem takie? to mam takie 4 znaczki na sprzedaz.... [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________wyrwalem rozpórkę górna z a6 za 70zl+kw, chyba taka w miare cana? drogooooo
przemciotorun Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jak mnie chciales wkurwyc to ci sie udalo mrogal doszly znaczki
mrogal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jak mnie chciales wkurwyc to ci sie udalo mrogal doszly znaczki a wyslales? pewnie w poniedzialek beda Ty mnie wkurwiles :tongue4: 70 to promocja
slepy Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jak mnie chciales wkurwyc to ci sie udalo mrogal doszly znaczki a wyslales? pewnie w poniedzialek beda Ty mnie wkurwiles :tongue4: 70 to promocja no i to za***ista,ja dałem 120zł za swoją
przemciotorun Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jak mnie chciales wkurwyc to ci sie udalo mrogal doszly znaczki a wyslales? pewnie w poniedzialek beda Ty mnie wkurwiles :tongue4: 70 to promocja tak jak pisale, wyslalem zaras na drugi dzien
mrogal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jak mnie chciales wkurwyc to ci sie udalo mrogal doszly znaczki a wyslales? pewnie w poniedzialek beda Ty mnie wkurwiles :tongue4: 70 to promocja tak jak pisale, wyslalem zaras na drugi dzien pewnie na poniedzialek bedzie
przemciotorun Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ogarnalem dzisiaj lampy , ogolnie jest kox..... i wszystko git poza jednym malym alllleeee....
Rekomendowane odpowiedzi