PARAF Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Parafeo cyknij fotkę całego auta a nie tylko drzwi bo chcę coś porównać Odezwij się jak bedziesz w rejonie WPR to zobaczysz live :> wpadaj wkońcu na browar do WGM Do WGM to latam tylko jak się połamie - szpital J.P.II - pozdrowienia dla ortopedii No no furka Panie .... bez oznaczeń fajnie się dupka prezentuje :gwizdanie: Aaa... dziękować [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 22:25_________________________________________________ Dzisiaj na tył doszły CLEAR'y RED-WHITE od DEPO a z przodu w ori soczewce mam od dzisiaj 6000K !!! W KOŃCU ZNALAZŁEM HID, KTÓRY SAM Z SIEBIE OSZUKUJE FIS dodatkowo przetwornice typu SLIM :kox:
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 A to HID Ci wywalał bład na Fisie dziwne Ale plus że w końcu załozyłes te zenony
PARAF Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 A to HID Ci wywalał bład na Fisie dziwne Ale plus że w końcu załozyłes te zenony Przecież Ci o tym mówiłem na nano spocie w LRY... BTW: Ważne, że 6000K robi robotę
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A to HID Ci wywalał bład na Fisie dziwne Ale plus że w końcu załozyłes te zenony Przecież Ci o tym mówiłem na nano spocie w LRY... BTW: Ważne, że 6000K robi robotę zapomniałem, ale to i tak nie zmienia faktu ze dziwna sprawa z tym twoim Fisem
PARAF Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 A to HID Ci wywalał bład na Fisie dziwne Ale plus że w końcu załozyłes te zenony Przecież Ci o tym mówiłem na nano spocie w LRY... BTW: Ważne, że 6000K robi robotę zapomniałem, ale to i tak nie zmienia faktu ze dziwna sprawa z tym twoim Fisem A co w tym dziwnego...?
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A to HID Ci wywalał bład na Fisie dziwne Ale plus że w końcu załozyłes te zenony Przecież Ci o tym mówiłem na nano spocie w LRY... BTW: Ważne, że 6000K robi robotę zapomniałem, ale to i tak nie zmienia faktu ze dziwna sprawa z tym twoim Fisem A co w tym dziwnego...? Dziwne pod tym wzgledem że w zadnym polifcie nie zauwazyłem problemów z HIDami a u nas prawie same polifty na spotach a problemy z HID i ledami były zawsze w B6
PARAF Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 A to HID Ci wywalał bład na Fisie dziwne Ale plus że w końcu załozyłes te zenony Przecież Ci o tym mówiłem na nano spocie w LRY... BTW: Ważne, że 6000K robi robotę zapomniałem, ale to i tak nie zmienia faktu ze dziwna sprawa z tym twoim Fisem A co w tym dziwnego...? Dziwne pod tym wzgledem że w zadnym polifcie nie zauwazyłem problemów z HIDami a u nas prawie same polifty na spotach a problemy z HID i ledami były zawsze w B6 Ledy od początku pracowały u mnie idealnie. natomiast po podpięciu "pierwszego-lepszego" zestawu HIDów FIS pokayzwał spaloną żarówkę świateł mijania Poza tym moje B5 to jedna z ostatnich w 2000 roku - może to ma jakiś wpływ...
michu93 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 PARAF - bardzo ładne autko chociaż te lampy tylne... i szkoda, że antena w błotniku. Fajnie dopasowałeś kolor licznika do radia
PARAF Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 ch.owe ledy zakladales ch.owe to ty półośki miałeś, bo szybko się ukręcały PARAF - bardzo ładne autko szkoda, że antena w błotniku. dobrze jest, bo będę miał bazę pod antenę CB zamiast naklejać jakieś tam magnesy na karoserię
Buba Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 ch.owe ledy zakladales ch.owe to ty półośki miałeś, bo szybko się ukręcały PARAF - bardzo ładne autko seryjne nie daja rady przy takiej mocy
PARAF Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 ch.owe ledy zakladales ch.owe to ty półośki miałeś, bo szybko się ukręcały PARAF - bardzo ładne autko seryjne nie daja rady przy takiej mocy bo to ośka
moskal Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 turbo Gregora po 45.000 :naughty: :naughty:
PARAF Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 turbo Gregora po 45.000 :naughty: :naughty: Pier**le, skoro takie rzeczy się dzieją to ja zostaję przy serii
moskal Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Pier**le, skoro takie rzeczy się dzieją to ja zostaję przy serii niekoniecznie - K04 to dobra alternatywa +/- 230KM powinno wystarczyć , nie ???
Buba Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 najlepiej to wsadz od AFNa i bedzie duzo lepiej
Pucek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 koledzy, bo wszystkie ELIMINATORY to syf :gwizdanie: zapodajcie sobie K04-15 albo GT28rs i będzie dobrze
PARAF Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 +/- 230KM powinno wystarczyć , nie ??? no raczej dwójka z przodu (2xxKM) to już dla mnie kox
Rekomendowane odpowiedzi