Nexen90 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam! Dziś wpadł do mnie kumpel i porobił mi fotki (tak na marginesie ma ekstra telefon SonyEricsson W810i - ma aparat 2.0 Mpix i robi takie foty że normalna "budżetowa" cyfrówka by się nie powstydziła...), także mogę zarzucić. Na razie z zewnątrz, wnętrze dojdzie później Silniczek 1,9 TDI z 90 kuniami, na wyposażeniu ABS-ik, wspomożenie, 2 jaśki, aluski oryginalne od Audi 15'' elektryczne szyby przednie i lusterka. Jak dla mnie w zupełności wystarczy... i jak za 16.800zł które za to autko dałem, chyba nie jest źle, co? Aha. Co palnuję zrobić - to w sumie nic wielkiego... jakiś sportowy tłumiczek, ślepia z przodu i z tyłu tej bestii wymienię na jakieś Angel Eyes czy coś w tym rodzaju... pokrowce na fotele sa nowiutkie założone, dywaniki się kupi (o zgrozo, ni mam!), w środku trzeba bedzie filtry powymieniać, rozrząd i olej bo cholera wie kiedy było wymieniane... Do środka jakieś standardowe nagłośnienie, może jakiś Magnacik albo Boschmann, ew. Pioneer jak mnie będzie stać... w sumie tyle Chyba ze macie jakieś sugestie - to bardzo chętnie zaznajomię się z nimi
Gość rob Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 trochę kosmetyki i auto jak ta lala
Gość zdeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 seria jak seria przydałby się jakiś fajny felunek
Sorni Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ładnie sie prezentuje wymien najpierw tylnie lampki
Szewczenko7 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ładny 1Z na poczatku zrobil bym cos z tymi piorami (wycieraczki) wyglada to jakby to bylo zalozone w starej jettcie
Piotrek98igo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Bez ładnej felgi ani rusz felgi to spory wydatek,jak zaraz po kupnie i zarejestrowaniu,lampki na tyl i juz bedzie calkiem milo :smile:
Gość Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Spoko sedanik Aha. Co palnuję zrobić - to w sumie nic wielkiego... jakiś sportowy tłumiczek, ślepia z przodu i z tyłu tej bestii wymienię na jakieś Angel Eyes czy coś w tym rodzaju... Zostaw ten tłumik w spokoju, ładnie wypoleruj fajeczki i bedzie git A, i daruj sobie lampy typu Angel Eyes, zmień na ori po II lifcie, o wiele ładniejsze od tych wszystkich wynalazków :twisted:
Piotrek98igo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 i daruj sobie lampy typu Angel Eyes, zmień na ori po II lifcie, o wiele ładniejsze od tych wszystkich wynalazków nie mow co ma robic niech zrobi tak jak mu sie podoba a propo angel eyes sa o niebo ladniejsze
fierywolf Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Śliczna Audiczka Gorąco pozdrawiam sąsiedni powiacik
mydlo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a propo angel eyes sa o niebo ladniejsze Nie wydaje mnie się :biggrin:
Nexen90 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 AngelEyes - w sumie kwestia gustu - mi się bardzo podobają, a samochodu na pokaz nie robię, tylko dla własnej satysfakcji, nieprawdaż? A propos wycieraczek - i tak niedlgo zmienię bo pióra już lekko niedomagają... A co do felg - uważacie, ze te od audi są kiczowate? Mi się własnie 6 i więcej -ramienne bardzo podobają No i tylne lampki fakt. Myślę, ze teraz po wymianie opon z tyłu pierwsze co zrobię to własnie tylne lampy Śliczna Audiczka Gorąco pozdrawiam sąsiedni powiacik Dziękuję Coś tak nas lubuszan mało na forum
Gość Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 AngelEyes - w sumie kwestia gustu - mi się bardzo podobają, a samochodu na pokaz nie robię, tylko dla własnej satysfakcji, nieprawdaż? Masz racje,kwestia gustu ale weź jeszcze pod uwage jakość wykonania i co najważniejsze jakośc oświetlenia drogi
Piotrek98igo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Masz racje,kwestia gustu ale weź jeszcze pod uwage jakość wykonania i co najważniejsze jakośc oświetlenia drogi ja niemam zadnych problemow z nimi(nie paruja,swieca bardzo dobrze)pisalem to juz kilkanascie razy :twisted: nie wiem czy trafilem na taki egzemplarz czy moze to dlatego ze nie kupowalem ich na allegro
Sorni Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A mogłbyś pokazać zdjecia ? Gdzie kupowałeś i za jaka cene ?
Piotrek98igo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 http://upload7.postimage.org/451674/photo_hosting.html http://upload7.postimage.org/451497/photo_hosting.html kupowalem w http://www.sklep.tuning24.pl/product_info.php?cPath=21_23_87&products_id=828&osCsid=9478b1e9d147428d59249d0cee20a59a
Nexen90 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Tak jak obiecałem, dorzucam fotki wnętrza
LySyKilla Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Fajna furka, zmiany kwestia gustu, a propo Angel Eyes to moim zdaniem nie robmy z Audi BMW jak ktos to juz napisal
Smoczyca Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Furka ładna, a jak dasz Angel Eyes, to będzie śliczna : ) ale to tylko moje skromne zdanie
Rekomendowane odpowiedzi