krzychuG Opublikowano 14 Czerwca 2022 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Nie podejmuje się diagnozować na podstawie odsłuchu z laptopa. Niech Ci mechanik osłucha z kanału.
Mateusz8769 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2022 6 minut temu, krzychuG napisał: Nie podejmuje się diagnozować na podstawie odsłuchu z laptopa. Niech Ci mechanik osłucha z kanału. Będę w piątek na podnośniku to powiem, żeby posłuchał. Do tego czasu wymienię tez filtr.
Mateusz8769 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2022 W dniu 14.06.2022 o 20:13, Langista napisał: Wymień na MAN'a, Ja miałem wadliwego knechta z pudełka. Wymieniony przed chwila. Niestety zero zmian i fizycznie i w VCDSie.
Langista Opublikowano 16 Czerwca 2022 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zostaje podpiąć się manometrem przed filtrem, możliwe że jednak pompa paliwa ale to już zweryfikuje manometr.
Mateusz8769 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Opublikowano 6 Lipca 2022 W dniu 14.06.2022 o 20:47, krzychuG napisał: Nie podejmuje się diagnozować na podstawie odsłuchu z laptopa. Niech Ci mechanik osłucha z kanału. Mieliśmy trochę opóźnień z mechanikiem, ale wczoraj już u niego byłem. Nic niepokojącego nie słyszy. Ciśnienia paliwa tez mówi, że ok a takie drgania jakie mam ponoć w normie i kolejny głos na to, że szukam dziury w całym.
Rabbi Opublikowano 6 Lipca 2022 Opublikowano 6 Lipca 2022 Dwumasa nie musi hałasować.Może być zatarta i generować wibracje a będzie cisza jak makiem..
Rekomendowane odpowiedzi