dan4tech Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Poszło pomyślnie, natomiast jak pozbyć się błędu w 5f po patchu? Wejść w zielone menu MIB i znaleźć funkcję SVM fix ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 7 godzin temu, dan4tech napisał(a): Wejść w zielone menu MIB i znaleźć funkcję SVM fix ? To jedna z opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan4tech Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Potwierdzam że skuteczna A jest opcja żeby zrobić widok carplay między zegarami w VC? Albo chociaż mapy google żeby nie była tylko na tablecie ale również na zegarach tak jak w przypadku navi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Nie ma możliwości uruchomienia CP na VC. Jedyne co można uruchomić, to podwójna nawigacja. https://a4-klub.pl/topic/493644-uruchomienie-podwójnej-navi-w-a4-b9/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
printpimp Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca @dan4tech pobierałeś patche z podlinkowanego dysku Google? Pytam bo ja pobrałem do swojej wersji (gdyby wyglądało jak wirus nie wrzucałbym tego tutaj) a z racji, że strona MIB niedomagała to na bezrybiu i rak ryba. Niestety pomimo tego, że instalacja wyglądała poprawnie, trzykrotny reset MMI, komunikaty OK to po instalacji nie miałem aktywnego zielonego menu, zakodowałem poprzez VCDS ale teraz po wejściu w GEM nie ma wiersza M.I.B tylko domyślny production. Karta microSD z adapterem 64GB. Ktoś wie o co może chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 21 minut temu, printpimp napisał(a): Ktoś wie o co może chodzić? Coś źle robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
printpimp Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Jest taka możliwość jednak nie wiem na którym etapie miałbym popełniać błąd ponieważ instalacja MIB wygląda poprawnie. Czy mogę próbować ponownie instalować MIB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Możesz. Spróbuj z karty SD nie z microSD lub z pendrive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
printpimp Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Dobra, aż wstyd się przyznać ale gdyby ktoś miał taki problem, że MIB się instaluje ale oprócz tego nic się nie dzieje niech sprawdzi czy aby suwak Lock na karcie lub adapterze nie jest w pozycji zblokowanej... Ponowna instalacja MIB z karty SD, która nie była zblokowana do zapisu rozwiązał sprawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol184 Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Panowie od kilku dni bezskutecznie poszukuje wsad do patches pod MHI2_er_aug22_2116_MU0333 Czy ma ktoś jakiś pomysł ? koniecznie potrzebuję tą wersję czy może da się zastąpić inną ? Edytowane 16 Lipca przez jacol184 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Nie ma takiego. Musisz podnieść wersję softu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol184 Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Od jakiej wersji zacząć ? jest jakiś klucz według którego powinienem podnosić wersję i jak to zrobić podmieniać nazwę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Musisz podnieść przynajmniej do wersji MHI2_ER_AUG22_S2148_MU0442 i dopiero patch. Możesz też wyżej ponnosic stopniowo do ostatniej wersji. 2XXX -->K2161 --> P3241 --> K3344 --> K3346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol184 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Zrobione działa. Jak zwykle 5 gwiazdek 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca W dniu 31.05.2024 o 20:11, Muskel1 napisał(a): Pojawiły się oficjalne aktualizacje map 2024/2025 wersja P370. Do pobrania pod: https://navigation-maps.volkswagen.com/vw-maps/P370_N60S5MIBH3_EU.7z lub https://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/P370_N60S5MIBH3_EU.7z Czy te mapy pasują do Q7 4M sw MHI2_ER_AUG22_K3344? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tak. Włożyłem kartę do czytnika to pokazał się komunikat że nie znaleziono odpowiednich plików. Próbowałem aktualizować przez menu "pielęgnacja systemu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Mapy działają tylko w spatchowanych jednostkach. Jak mmi nie było patchowane, to nie będzie widział map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_13 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 46 minut temu, Muskel1 napisał(a): Mapy działają tylko w spatchowanych jednostkach. Jak mmi nie było patchowane, to nie będzie widział map. Jednostka patchowana. Tydzień temu wgrywałem mapy 2024. Poszły bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Pokaż jakie masz kody FEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi