Muskel1 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września P5152 nie występuje jako update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieldos Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września To do tego softu vo mam aktualnie moge wgrać MIB? Próbowałem ale MMI restartuje się trzy razy i nic się nie dzieje. Nie aktywuje zielonego menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, nieldos napisał(a): To do tego softu vo mam aktualnie moge wgrać MIB? Tak 2 minuty temu, nieldos napisał(a): Próbowałem ale MMI restartuje się trzy razy i nic się nie dzieje. Nie aktywuje zielonego menu Spróbuj inną wersją MIB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieldos Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Możliwe, że trzy razy pobrałem nie taki MIB? Poratuje ktoś czymś sprawdzonym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września To coś robisz nie tak. 3 godziny temu, nieldos napisał(a): Nie aktywuje zielonego menu Ty musisz kombinacja klawiszy wejść w zielone menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieldos Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Wiem wiem jak wejść w zielone menu. Ściągłem jeszcze raz MIB i zaraz zobacze. W końcu udało mi się z podawanej tu strony. Przedtem nie było opcji po vhwili zrywało ściąganie Poszło bez problemu. Jednak problem leżał po lipnej wersji MIB. Dziękuje za chęć pomocy Czy masz jakiś namiar priv na osobę która ogarnęłaby mi widok map google earth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Kolega @Deniro pomoże w sprawie GE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabber Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września W dniu 20.02.2024 o 23:19, lukasz19tdi napisał(a): Czy po takim zabiegu masz na środku licznika komunikaty z nawigacji, jeżeli wyznaczysz jej cel? Mozesz napisać krok po kroku jak zrobić aktualizacje softu. Też mam 0448 i mam już nowy 2035 wypakowany na pendrive sformatowanym fat32. I co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maesser88 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Cześć, Rozważam instalację map. Mam wersję MHI2Q_ER_AUG22_P4170 i rozumiem, że aby zainstalować MIB2, muszę najpierw zaktualizować do wersji MHI2Q_ER_AUG22_P5092_MU1329. Według mib-helpera dostałem mapy o oznaczeniu P350_N60S5MIBH3_EU – czy to właściwe mapy? Dodatkowo, mam wersję z 2019 roku i zastanawiam się, czy mogę legalnie instalować te mapy? Czy ktoś wie jak rozminićte kody z czerwonego ekranu? Z góry dzięki za pomoc! alej jeżelmam wersje jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października W dniu 13.10.2024 o 20:44, Maesser88 napisał(a): rozumiem, że aby zainstalować MIB2, muszę najpierw zaktualizować do wersji MHI2Q_ER_AUG22_P5092_MU1329. Nie. W dniu 13.10.2024 o 20:44, Maesser88 napisał(a): P350_N60S5MIBH3_EU – czy to właściwe mapy? Nie, są nowsze P370. Reszta 1000 x opisana na forum. Pojawił się oficjalny link do mapek wersji P390 https://navigation-maps.volkswagen.com/vw-maps/P390_N60S5MIBH3_EU.7z 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassicAudiA4 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Cześć, Może jest ktoś wstanie pomóc? Pisałem na innym temacie ale nie chce powielać tekstu więc wklejam link: Chce wgrać najnowsze mapy ale najpierw muszę soft zaktualizować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payong Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Ze strony My Audi ściągnąłęm plik map 02A00042.zip opisany jako update 2025. Po włożeniu nośnika USB z rozpakowaną z powyższego archiwum zawartością i rozpoczęciem aktualizacji pokazał się taki komunikat o wersji: zaś w systemie jest zainstalowana wersja: jak odczytać to wszystko, która jest nowsza? Audi jest z 2020.01 Czy patrząc na wersję sterownika to jest MIB3? Wybaczcie laickie pytanie ale jakoś nie mogę dojść do ładu z systemami w A4 Nie rozumiem oznaczeń wersji, oznaczeń itd. W treści forum są zupełnie inne "numerki". Edytowane 3 Listopada przez payong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Wersja, którą ściągnąłeś P1230 jest nowsza od obecnie zainstalowanej P1160. Masz w aucie jednostkę MIB3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada (edytowane) W dniu 19.10.2024 o 18:40, Muskel1 napisał(a): Pojawił się oficjalny link do mapek wersji P390 A orientujesz się czy do <<małej nawigacji>> Delphi MHS2 są już nowe mapki?! Ja mam te: P350_N60MIBSCALE1_EU_NT_Q1.23-mhs2 Lub czy/kiedy będą. Pozdrawiam. Edytowane 5 Listopada przez Jari1234567 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payong Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada W dniu 3.11.2024 o 21:59, Muskel1 napisał(a): Wersja, którą ściągnąłeś P1230 jest nowsza od obecnie zainstalowanej P1160. Masz w aucie jednostkę MIB3. Bardzo dziękuję za wyjaśnienia. Czyli wersja mapy jest określona przez numer po literze "P". A jak interpretować te fragmenty z nazw plików, które zawierają coś co można zinterpretować jako rok i miesiąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 1Q.23 to 1 kwartał 2023r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan4tech Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada W dniu 19.10.2024 o 18:40, Muskel1 napisał(a): Pojawił się oficjalny link do mapek wersji P390 https://navigation-maps.volkswagen.com/vw-maps/P390_N60S5MIBH3_EU.7z Ktoś już instalował najnowsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Tak, jak się tylko pojawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbirump Opublikowano Niedziela o 16:48 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:48 Witam Chcialbym dokonac aktualizacji map ale nie do konca wiem jak sprawdzic czy jest zainstalowany patch. Wersja oprogramowania na zdjeciu. Czy moglby ktos poinstruować co po kolei sprawdzic by przejsc do aktualizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 16:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:50 Nie jest. Licencję na mapy masz do 2023r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi