paudi95 Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 Cześć wszystkim, tak jak w temacie kupię Vcds + kabel bądź Delphi ds150e.
MaTeo85 Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 2 godziny temu, Langista napisał: @MaTeo85 coś chyba miał.. Niestety nie pomogę. Mam tylko swojego prywatnego vcdsa, a żadnym handlem się nie zajmuję i nie zajmowałem nigdy. Pewnie mnie pomyliłeś z kimś innym?
Langista Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 Hmmm, możliwe że ktoś inny miał na sprzedaż ?
paudi95 Opublikowano 27 Września 2022 Autor Opublikowano 27 Września 2022 Dzieki Langista. Znajomy mi mówił że można vcdsa pobrać z neta i kupić tylko kabel co wy na to? Jestem trochę zielony w tym temacie także proszę o pomoc.
Langista Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 Od a4 B7 trzeba już brać klona, bo te viakeny za 20 zł 'starczają' do modelu B6, w których praktycznie wszystko po k-line idzie, potem już jest dużo więcej po szynie can i tu tylko klony lub oryginał.
paudi95 Opublikowano 27 Września 2022 Autor Opublikowano 27 Września 2022 A polecilbys może jakiś niedrogi zestaw? Szczególnie zależy mi żeby móc usunąć błąd poduszki powietrznej.
Langista Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 Do tego najlepiej pojedź do magika w Twojej okolicy, bo ważne żeby wiedzieć dlaczego masz ten błąd. Te klony też nie wszystkie sobie radzą z błędem poduszek, a warto mieć je sprawne, chyba że chcesz mieć logo audi na czole i uszkodzone kręgi szyjne w razie wypadku.
whyduck1 Opublikowano 28 Września 2022 Opublikowano 28 Września 2022 16 godzin temu, paudi95 napisał: A polecilbys może jakiś niedrogi zestaw? Szczególnie zależy mi żeby móc usunąć błąd poduszki powietrznej. Co to znaczy niedrogi. W Polsce 200 zł (wystarczy w olx wpisać vcds), od chinczyka za połowe tego. Jest tego cała masa.
Rekomendowane odpowiedzi