szafa Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 14 godzin temu, Wandej napisał(a): Jedno co Ci napisze o tym aucie to że można się wj***ć w kompleksy patrząc na nie i na to co się ma na podwórku Załóż heble to będzie sztos Te mocowanie tablic fajna sprawa chyba też zakupię U sąsiada zawsze trawa bardziej zielona 😉 Ryju nie ma co zazdrościć 🤘a heble raczej pójdą do następnego auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja Godzinę temu, Leszczonka napisał(a): Ładnie 🥹 Dzięki 🤘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca W dniu 7.05.2024 o 00:48, Wandej napisał(a): Jedno co Ci napisze o tym aucie to że można się wj***ć w kompleksy patrząc na nie i na to co się ma na podwórku Załóż heble to będzie sztos Te mocowanie tablic fajna sprawa chyba też zakupię nawet wiem gdzie będą na sprzedaż 390mm i to w takim samym kolorze Przegapiłem te zdjęcia, koło zrobiło efekt. Elegancko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 6 godzin temu, duffy napisał(a): nawet wiem gdzie będą na sprzedaż 390mm i to w takim samym kolorze Przegapiłem te zdjęcia, koło zrobiło efekt. Elegancko jest Jego set już leży pewnie grubo ponad rok w piwnicy😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi