szafa Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Opublikowano 7 Maja 2024 14 godzin temu, Wandej napisał(a): Jedno co Ci napisze o tym aucie to że można się wj***ć w kompleksy patrząc na nie i na to co się ma na podwórku Załóż heble to będzie sztos Te mocowanie tablic fajna sprawa chyba też zakupię U sąsiada zawsze trawa bardziej zielona 😉 Ryju nie ma co zazdrościć 🤘a heble raczej pójdą do następnego auta...
szafa Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Opublikowano 7 Maja 2024 Godzinę temu, Leszczonka napisał(a): Ładnie 🥹 Dzięki 🤘
duffy Opublikowano 9 Lipca 2024 Opublikowano 9 Lipca 2024 W dniu 7.05.2024 o 00:48, Wandej napisał(a): Jedno co Ci napisze o tym aucie to że można się wj***ć w kompleksy patrząc na nie i na to co się ma na podwórku Załóż heble to będzie sztos Te mocowanie tablic fajna sprawa chyba też zakupię nawet wiem gdzie będą na sprzedaż 390mm i to w takim samym kolorze Przegapiłem te zdjęcia, koło zrobiło efekt. Elegancko jest
Wandej Opublikowano 9 Lipca 2024 Opublikowano 9 Lipca 2024 6 godzin temu, duffy napisał(a): nawet wiem gdzie będą na sprzedaż 390mm i to w takim samym kolorze Przegapiłem te zdjęcia, koło zrobiło efekt. Elegancko jest Jego set już leży pewnie grubo ponad rok w piwnicy😉 1
Berez1991 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Jakie tam oponki założyłeś? Przy tym et i 10j nie obciera?
wlg Opublikowano Piątek o 22:34 Opublikowano Piątek o 22:34 Witam serdecznie wszystkich tu obecnych. Wszystko zawsze wygląda pięknie na zdjęciach w internecie… Kupiłem to audi, o którym są takie świetne wpisy i wiecie co? Auto w pierwszym dniu użytkowania zjadło litr oleju na 100 km. Cudowny fan audi Pan Arek ps.Szafa twierdził, że auto przyjmie z powrotem. Po diagnozie mechanika - wyszedł generalny reamont silnika który waha od 15tys do 30tys złoty i od momentu poinformowania Pana Arka niestety kontakt się urwał. Tak wielki fan audi, taki pasjonat motoryzacyjny - a taki wał. Pisze to ku przestrodze - nie wierzcie w pierwsze wrażenie i to co jest opisane w internecie. Zwykła ściema. Zostałem z autem niezdatnym do jazdy i wydatkiem min. 15 tys. A wszyscy tu obecni wiemy, że za kwotę +/- 90 tys zł możemy sobie pozwolić na coś więcej niż A7 w biednej wersji. Nie pozdrawiam.
wlg Opublikowano Sobota o 12:35 Opublikowano Sobota o 12:35 Zakup był 17 stycznia, do dziś zrobione około 500km i wlane 3,5L oleju…
H4mm3R Opublikowano Niedziela o 23:43 Opublikowano Niedziela o 23:43 Jak na moje gdzieś jest wyciek (może odma), bo jakby przepalał olej to byłoby siwo za autem.
szafa Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 8 godzin temu, H4mm3R napisał(a): Jak na moje gdzieś jest wyciek (może odma), bo jakby przepalał olej to byłoby siwo za autem. To samo im mówiłem ale brną w swoje, u mnie od wymiany do wymiana brał od 0.6 do 1.0l, no ale jak się pałuje auto na zimnym to co się dziwić. Zresztą mają info z serwisu audi, że silnik został przegrzany, że te silniki tak mają a ja to ukryłem przed Nimi... brak sów. W dniu 7.02.2025 o 23:34, wlg napisał(a): Witam serdecznie wszystkich tu obecnych. Wszystko zawsze wygląda pięknie na zdjęciach w internecie… Kupiłem to audi, o którym są takie świetne wpisy i wiecie co? Auto w pierwszym dniu użytkowania zjadło litr oleju na 100 km. Cudowny fan audi Pan Arek ps.Szafa twierdził, że auto przyjmie z powrotem. Po diagnozie mechanika - wyszedł generalny reamont silnika który waha od 15tys do 30tys złoty i od momentu poinformowania Pana Arka niestety kontakt się urwał. Tak wielki fan audi, taki pasjonat motoryzacyjny - a taki wał. Pisze to ku przestrodze - nie wierzcie w pierwsze wrażenie i to co jest opisane w internecie. Zwykła ściema. Zostałem z autem niezdatnym do jazdy i wydatkiem min. 15 tys. A wszyscy tu obecni wiemy, że za kwotę +/- 90 tys zł możemy sobie pozwolić na coś więcej niż A7 w biednej wersji. Nie pozdrawiam. Może wrzuć wcześniejsze info co mi pisałeś że jednak z olejem jest ok, auto chciałem przyjąc od razu w poniedziałek na co stwierdziłeś że jednak nie, jeszcze pojezdzisz, w wtorek pisałeś że z autem jest ok, a potem nagle po wizycie u mechanika chcesz oddac bo to raczej nie odma. I jak chcesz być taki dokładny to nie 90 tys tylko 70 i dostałeś sporo gratów dodatkowo. Edytowane 23 godziny temu przez szafa
duffy Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Sprawdzałeś poziom oleju na bagnecie, czy opierasz się na czujniku, który może pokazywać głupoty? Po odpaleniu zimnego auta, przed ruszeniem poczekałes aż zejdzie z obrotów? przed pałowaniem dałes mu dogrzać olej chociaż do 60-70° ? Te silniki są spoko ale wymagają też odrobiny troski.. Może wrzuć logi z temperatur i obrotów silnika z pierwszych swoich kilometrów. Chyba da się to wyciągnąć z pamięci..
pelonek1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 6 godzin temu, duffy napisał(a): Po odpaleniu zimnego auta, przed ruszeniem poczekałes aż zejdzie z obrotów? Nie można ruszyć?
Rekomendowane odpowiedzi