macherstudio Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Szanowni Grupowicze, prośba o wsparcie i informacje, czy ktoś wymieniał rączkę na schowek na okulary (po stronie kierowcy) jeśli tak, prosiłbym o jakiś link do sprawdzonej oferty. U Ma Frendów znalazłem takie cudo - ale chciałbym mieć pewność, że zakupię i będzie pasowało. Samochód okulary podkładki pod szklanki skrzynka dla Audi A3 A4 B6 B8 A6 C6 80 B5 B7 A5 Q5 Q7 TT 8P 100 8L C7 8V A1 S3 Q3 A8 B9 A7 2012 2018| | - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Edytowane 9 Listopada 2022 przez macherstudio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basti92 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Robiłem coś takiego u siebie i zamawiałem z tej aukcji jakiś czas temu, ale widzę że to co podesłałeś jest chyba identyczne. Color my life samochodów podkładki pod szklanki przypadku uchwyt na okulary przeciwsłoneczne etui na okulary przeciwsłoneczne dla Audi Q3 Q5 SQ5 Q7 A1 A3 S3 A4 A6 A7 S6 S7 S4 RS4 A5 S5|Etui na okulary| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macherstudio Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 18 godzin temu, Basti92 napisał(a): Robiłem coś takiego u siebie i zamawiałem z tej aukcji jakiś czas temu, ale widzę że to co podesłałeś jest chyba identyczne. Color my life samochodów podkładki pod szklanki przypadku uchwyt na okulary przeciwsłoneczne etui na okulary przeciwsłoneczne dla Audi Q3 Q5 SQ5 Q7 A1 A3 S3 A4 A6 A7 S6 S7 S4 RS4 A5 S5|Etui na okulary| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com czekam na przesyłkę zobaczymy co przyjdzie dam znać dziękuję za wsparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GloboX Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 22 godziny temu, macherstudio napisał(a): czekam na przesyłkę zobaczymy co przyjdzie dam znać dziękuję za wsparcie Koniecznie opisz jak spasowanie oraz ogólne wrażenia, sam mam ten "bajer" na oku lecz jeszcze się zastanawiam czy warto brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deamian Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Ja kupiłem ale niestety nie zamontowałem jeszcze ? Tylko zamawiałem nie takie, droższe bo wydawało się mniejsze, bardziej smukłe. Przyszło bardzo fajnie wykonane. No ale jakoś nie miałem kiedy się zebrać aby zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GloboX Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 41 minut temu, Deamian napisał(a): Ja kupiłem ale niestety nie zamontowałem jeszcze ? Tylko zamawiałem nie takie, droższe bo wydawało się mniejsze, bardziej smukłe. Przyszło bardzo fajnie wykonane. No ale jakoś nie miałem kiedy się zebrać aby zamontować. W takim razie wstępne oględziny za nami, czekamy na relacje po montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deamian Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 22 godziny temu, GloboX napisał(a): W takim razie wstępne oględziny za nami, czekamy na relacje po montażu No właśnie i tutaj jest problem ? Bo nie ma mnie w kraju ? I relacja możliwa najwcześniej za miesiąc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macherstudio Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) 22 godziny temu, Deamian napisał(a): No właśnie i tutaj jest problem ? Bo nie ma mnie w kraju ? I relacja możliwa najwcześniej za miesiąc ? Czekamy więc spokojnie - ja przesyłkę, jak tylko dotrze podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Edytowane 17 Listopada 2022 przez macherstudio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deamian Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 10 minut temu, macherstudio napisał(a): Czekamy więc spokojnie - ja przesyłkę, jak tylko dotrze podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Zamawiałes to z linku w pierwszym poście? Ja zamawiałem ten dokładnie https://a.aliexpress.com/_EjGapRP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Mam takie u siebie, kolor jasny z ali. Wykonanie ok, sprawuje się dobrze - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekz1 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca a jak się to montuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2 godziny temu, pawelekz1 napisał(a): a jak się to montuje? Widać przecież na fotkach w linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon2105 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Witam ja juz po monazu tego wynalazku naprawde warto kolor idealnie pasuje do podsufitki a montaz dziecinnie prosty i zwolniło sie troche miejsca w schowku.Sam schowek na okulary dosc dobrze zrobiony tylko sprezyna zamykacjaca trche słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi