peter22 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2023 Trzeba zmienić ten przód bo wyglada słabo . paczka z fantami dotarła , trzeba zorganizować trochę wolnego czasu i się zabrać za przerabianie . Dokładka s-line , wszystkie trzy dolne kratki z plastrami miodu , dodatkowo jeszcze dobrałem dokładkę Ala cupra
traczu_lca Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Co do bi-led, to mogę polecić gościa (nawet dawny użytkownik tego forum - Duds). https://www.facebook.com/dudicarsandparts Lampy na gotowo, bez wysyłania swoich. Ja płaciłem 1800, czarne środki. Ale to było marzec 2021.
Langista Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 21 minut temu, traczu_lca napisał(a): Co do bi-led, to mogę polecić gościa (nawet dawny użytkownik tego forum - Duds). https://www.facebook.com/dudicarsandparts Lampy na gotowo, bez wysyłania swoich. Ja płaciłem 1800, czarne środki. Ale to było marzec 2021. Masz jakieś foto, jak wygląda jego robota?
peter22 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2023 Godzinę temu, traczu_lca napisał(a): Co do bi-led, to mogę polecić gościa (nawet dawny użytkownik tego forum - Duds). https://www.facebook.com/dudicarsandparts Lampy na gotowo, bez wysyłania swoich. Ja płaciłem 1800, czarne środki. Ale to było marzec 2021. Pisałem do gościa , powiedział ze jest w szpitalu i nie wie kiedy wróci i czy jeszcze wróci do tej pracy .
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) @peter22gdzie kupiłeś środkową kratkę do dokładki s-line?? Co to za kratka, po naklejce na foli mniemam, że nie jest to oryginał??? Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Lukasz_mk2
Banan Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 przeróbkę lamp w A6 C6 robiłem assets/images/fbimg.jpg Xenony LED - Serwis montaż WWW.XENONY-LED.PL Opis zadowolony jestem , myślę że mogę polecić
peter22 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2023 59 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a): @peter22gdzie kupiłeś środkową kratkę do dokładki s-line?? Co to za kratka, po naklejce na foli mniemam, że nie jest to oryginał??? wszystko brałem od tego gościa Zderzak Audi A4 B6 S-Line sline czujniki spryskiwacze XENON KSENON Stoczek Łukowski • OLX.pl
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) 4 godziny temu, peter22 napisał(a): Zderzak Audi A4 B6 S-Line sline czujniki spryskiwacze XENON KSENON Stoczek Łukowski • OLX.pl sprzedałem mu mój zwykły zderzak, gdy zamieniłem go na s-line Jak kratka środkowa jest dopasowana do zderzaka??? - jak możesz to wrzuć zdjęcie to jest dokładnie mój zderzak przerobiony pod s-line (zdjęcie 1-4) - poznaje po otarciu z prawej strony Zderzak Audi A4 B6 S-Line sline LY7W spryskiwacze xenon ksenon Stoczek Łukowski • OLX.pl WWW.OLX.PL 1700 zł: 1 700 zł: Witam, sprzedam zderzak do Audi A4 B6 w wersji S-Line, ze spryskiwaczami lamp. (Ogłoszenie dotyczy zderzaka ze zdjęć 1-4) Zaczepy są wszystkie i nieuszkodzone. Mała obcierka od strony... Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Lukasz_mk2
peter22 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2023 15 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a): sprzedałem mu mój zwykły zderzak, gdy zamieniłem go na s-line Jak kratka środkowa jest dopasowana do zderzaka??? - jak możesz to wrzuć zdjęcie to jest dokładnie mój zderzak przerobiony pod s-line (zdjęcie 1-4) - poznaje po otarciu z prawej strony Zderzak Audi A4 B6 S-Line sline LY7W spryskiwacze xenon ksenon Stoczek Łukowski • OLX.pl WWW.OLX.PL 1700 zł: 1 700 zł: Witam, sprzedam zderzak do Audi A4 B6 w wersji S-Line, ze spryskiwaczami lamp. (Ogłoszenie dotyczy zderzaka ze zdjęć 1-4) Zaczepy są wszystkie i nieuszkodzone. Mała obcierka od strony... Żeby to sprawdzić to muszę już przerobić zderzak . Ale w opakowaniu od tej środkowej kratki są w zestawie trytki ??
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 czyli pewnie kratka z A6 C5. Dobra rada - kup sobie od razu gril od zderzaka z golfa 6 GTI i go dotnij, przykręcając później na dwóch małych wkręcikach (po jednym na stronę) - ta kratka z A6 w ogóle nie pasuje do zderzaka s-line - są szpary po bokach, których na zdjęciach w ogóle nie widać, a w rzeczywistości paskudnie to wygląda
peter22 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2023 17 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a): czyli pewnie kratka z A6 C5. Dobra rada - kup sobie od razu gril od zderzaka z golfa 6 GTI i go dotnij, przykręcając później na dwóch małych wkręcikach (po jednym na stronę) - ta kratka z A6 w ogóle nie pasuje do zderzaka s-line - są szpary po bokach, których na zdjęciach w ogóle nie widać, a w rzeczywistości paskudnie to wygląda No zobaczę jak to wyjdzie . U mnie taki plus ze auto jest czarne , wiec ewentualnych niedoskonałości dopasowania tej kratki aż tak bardzo nie będzie widać ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 9 minut temu, peter22 napisał(a): No zobaczę jak to wyjdzie . U mnie taki plus ze auto jest czarne , wiec ewentualnych niedoskonałości dopasowania tej kratki aż tak bardzo nie będzie widać ? To zrób zdjęcie jak ją założysz (nawet jak będziesz ją chciał od razu wyrzucić? )
dayd_4 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Ale piękny ten środek w tym kolorze!!!! Mega mi się podoba. Jak byś wpadł na jakiś dziwny pomysł o zmianie na inny, to daj znać koniecznie.
dayd_4 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 12.01.2023 o 21:22, peter22 napisał(a): No zobaczę jak to wyjdzie . U mnie taki plus ze auto jest czarne , wiec ewentualnych niedoskonałości dopasowania tej kratki aż tak bardzo nie będzie widać ? Ja wstawiłem kratkę z Golfa V GTI w oryginalną ramkę grilla dolnego, tak to wygląda dzisiaj: 2
peter22 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2023 1 godzinę temu, dayd_4 napisał(a): Ja wstawiłem kratkę z Golfa V GTI w oryginalną ramkę grilla dolnego, tak to wygląda dzisiaj: No ładnie to wyszło ?
Happens Opublikowano 17 Stycznia 2023 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Mam pytanie czy ta dokładka zamiennik pasuje fajnie jakos do zderzaka? Moją rozwaliłem i musze kupić nową
george Opublikowano 17 Stycznia 2023 Opublikowano 17 Stycznia 2023 16 minut temu, Happens napisał(a): Mam pytanie czy ta dokładka zamiennik pasuje fajnie jakos do zderzaka? Moją rozwaliłem i musze kupić nową W dniu 12.01.2023 o 10:06, peter22 napisał(a): dodatkowo jeszcze dobrałem dokładkę Ala cupra
Lukasz_mk2 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Opublikowano 17 Stycznia 2023 19 minut temu, Happens napisał(a): Mam pytanie czy ta dokładka zamiennik pasuje fajnie jakos do zderzaka? Moją rozwaliłem i musze kupić nową Całkiem spoko
peter22 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2023 Jeszcze się za to nie zabrałem . Auto jest na wymianie oleju w skrzyni , Płynu wspomagania i podłączeniu modułu i włącznika drl. A i jeszcze kodowanie pilota webasto
peter22 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2023 (edytowane) Auto odebrane od mechanika . - wpadl nowy płyn do wspomagania - nowy olej z filtrami do skrzyni - okazało się ze olej nigdy nie był wymieniany filtr ori z rocznika 2004 czyli produkcji auta . Teraz skrzynia pracuje bardzo fajnie . - dolozony moduł światem dziennych w światła długie - dolozony ori z b7 włącznik drl - udało się dorwać ori pilot do webasto i go zakodować do auta . na zdjęciu widać trochę dymu z odpalonego webasto ?? Edytowane 20 Stycznia 2023 przez peter22
Rekomendowane odpowiedzi