Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[a4 b6] Audi exclusive fajna wersja na projekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Trzeba zmienić ten przód bo wyglada słabo . 
paczka z fantami dotarła , trzeba zorganizować trochę wolnego czasu i się zabrać za przerabianie . 

Dokładka s-line , wszystkie trzy dolne kratki z plastrami miodu , dodatkowo jeszcze dobrałem dokładkę Ala cupra 

020EDC6A-5958-454C-8FFB-A62B5ABB020F.thumb.jpeg.27e70b8c0055bc923a56ecc093dbefdc.jpegAB138EF0-1058-41A9-B55F-F63F546E0C1C.thumb.jpeg.688cffbf92c258eeb805974cc2425e87.jpeg

Opublikowano

Co do bi-led, to mogę polecić gościa (nawet dawny użytkownik tego forum - Duds).
https://www.facebook.com/dudicarsandparts

Lampy na gotowo, bez wysyłania swoich. Ja płaciłem 1800, czarne środki. Ale to było marzec 2021.

Opublikowano
21 minut temu, traczu_lca napisał(a):

Co do bi-led, to mogę polecić gościa (nawet dawny użytkownik tego forum - Duds).

Lampy na gotowo, bez wysyłania swoich. Ja płaciłem 1800, czarne środki. Ale to było marzec 2021.

Masz jakieś foto, jak wygląda jego robota?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, traczu_lca napisał(a):

Pisałem do gościa , powiedział ze jest w szpitalu i nie wie kiedy wróci i czy jeszcze wróci do tej pracy . 

Opublikowano

@peter22gdzie kupiłeś środkową kratkę do dokładki s-line?? Co to za kratka, po naklejce na foli mniemam, że nie jest to oryginał???

Edytowane przez Lukasz_mk2

Opublikowano
  • Autor
59 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

@peter22gdzie kupiłeś środkową kratkę do dokładki s-line?? Co to za kratka, po naklejce na foli mniemam, że nie jest to oryginał???

wszystko brałem od tego gościa 

Zderzak Audi A4 B6 S-Line sline czujniki spryskiwacze XENON KSENON Stoczek Łukowski • OLX.pl

Opublikowano
4 godziny temu, peter22 napisał(a):

Zderzak Audi A4 B6 S-Line sline czujniki spryskiwacze XENON KSENON Stoczek Łukowski • OLX.pl

sprzedałem mu mój zwykły zderzak, gdy zamieniłem go na s-line ;)

Jak kratka środkowa jest dopasowana do zderzaka??? - jak możesz to wrzuć zdjęcie

to jest dokładnie mój zderzak przerobiony pod s-line (zdjęcie 1-4) - poznaje po otarciu z prawej strony ;)

WWW.OLX.PL

1700 zł: 1 700 zł: Witam, sprzedam zderzak do Audi A4 B6 w wersji S-Line, ze spryskiwaczami lamp. (Ogłoszenie dotyczy zderzaka ze zdjęć 1-4) Zaczepy są wszystkie i nieuszkodzone. Mała obcierka od strony...

Edytowane przez Lukasz_mk2

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

sprzedałem mu mój zwykły zderzak, gdy zamieniłem go na s-line ;)

Jak kratka środkowa jest dopasowana do zderzaka??? - jak możesz to wrzuć zdjęcie

to jest dokładnie mój zderzak przerobiony pod s-line (zdjęcie 1-4) - poznaje po otarciu z prawej strony ;)

WWW.OLX.PL

1700 zł: 1 700 zł: Witam, sprzedam zderzak do Audi A4 B6 w wersji S-Line, ze spryskiwaczami lamp. (Ogłoszenie dotyczy zderzaka ze zdjęć 1-4) Zaczepy są wszystkie i nieuszkodzone. Mała obcierka od strony...

Żeby to sprawdzić to muszę już przerobić zderzak . Ale w opakowaniu od tej środkowej kratki są w zestawie trytki ??

Opublikowano

czyli pewnie kratka z A6 C5. Dobra rada - kup sobie od razu gril od zderzaka z golfa 6 GTI i go dotnij, przykręcając później na dwóch małych wkręcikach (po jednym na stronę) - ta kratka z A6 w ogóle nie pasuje do zderzaka s-line - są szpary po bokach, których na zdjęciach w ogóle nie widać, a w rzeczywistości paskudnie to wygląda

IMG_20221231_133653.jpg

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

czyli pewnie kratka z A6 C5. Dobra rada - kup sobie od razu gril od zderzaka z golfa 6 GTI i go dotnij, przykręcając później na dwóch małych wkręcikach (po jednym na stronę) - ta kratka z A6 w ogóle nie pasuje do zderzaka s-line - są szpary po bokach, których na zdjęciach w ogóle nie widać, a w rzeczywistości paskudnie to wygląda

IMG_20221231_133653.jpg

No zobaczę jak to wyjdzie . U mnie taki plus ze auto jest czarne , wiec ewentualnych niedoskonałości dopasowania tej kratki aż tak bardzo nie będzie widać ?

Opublikowano
9 minut temu, peter22 napisał(a):

No zobaczę jak to wyjdzie . U mnie taki plus ze auto jest czarne , wiec ewentualnych niedoskonałości dopasowania tej kratki aż tak bardzo nie będzie widać ?

To zrób zdjęcie jak ją założysz (nawet jak będziesz ją chciał od razu wyrzucić? )

Opublikowano

Ale piękny ten środek w tym kolorze!!!!:ok2: Mega mi się podoba:buhaha:. Jak byś wpadł na jakiś dziwny pomysł o zmianie na inny, to daj znać koniecznie.

:good:

Opublikowano
W dniu 12.01.2023 o 21:22, peter22 napisał(a):

Ja wstawiłem kratkę z Golfa V GTI w oryginalną ramkę grilla dolnego, tak to wygląda dzisiaj:

IMG_20230114_120516.jpg

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, dayd_4 napisał(a):

Ja wstawiłem kratkę z Golfa V GTI w oryginalną ramkę grilla dolnego, tak to wygląda dzisiaj:

IMG_20230114_120516.jpg

No ładnie to wyszło ?

Opublikowano

Mam pytanie czy ta dokładka zamiennik pasuje fajnie jakos do zderzaka? Moją rozwaliłem i musze kupić nową  :(

Opublikowano
16 minut temu, Happens napisał(a):

Mam pytanie czy ta dokładka zamiennik pasuje fajnie jakos do zderzaka? Moją rozwaliłem i musze kupić nową  :(

W dniu 12.01.2023 o 10:06, peter22 napisał(a):

dodatkowo jeszcze dobrałem dokładkę Ala cupra 

Opublikowano
19 minut temu, Happens napisał(a):

Całkiem spoko

IMG_20221223_155213.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze się za to nie zabrałem . Auto jest na wymianie oleju w skrzyni , Płynu wspomagania i podłączeniu modułu i włącznika drl. A i jeszcze kodowanie pilota webasto

Opublikowano
  • Autor

Auto odebrane od mechanika . 
- wpadl nowy płyn do wspomagania 

- nowy olej z filtrami do skrzyni - okazało się ze olej nigdy nie był wymieniany filtr ori z rocznika 2004 czyli produkcji auta . Teraz skrzynia pracuje bardzo fajnie . 
- dolozony moduł światem dziennych w światła długie 

- dolozony ori z b7 włącznik drl 

- udało się dorwać ori pilot do webasto i go zakodować do auta . 
E2EA1EFD-A9EB-4ADE-9BBE-FC093A8FE945.thumb.jpeg.352c4a5b223a8e64426ff7fde62a855c.jpeg

6CF3D7CA-9EE3-4996-B40E-273CB0E79FD6.thumb.jpeg.3512bb84dfeeeac1fa193d1382d3c597.jpeg

na zdjęciu widać trochę dymu z odpalonego webasto ??

Edytowane przez peter22