Młody_drog Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Napisane jest: 9. Nie dopuszcza się fotek z żadnym logiem autora zdjęcia lub kogokolwiek. LOGIEM autora, logo to nie podpis, dlatego pytam
lukaszr Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Napisane jest: 9. Nie dopuszcza się fotek z żadnym logiem autora zdjęcia lub kogokolwiek. LOGIEM autora, logo to nie podpis, dlatego pytam Dobra, nie będę wgłębiał się w dyskusję, bo widzę, że trzeba by do ten punkt po prostu zmienić na: Nie dopuszcza się fotek w żaden sposób oznakowanych. bo zaraz znajdzie się 100 osób, które zapytają czy można umieścić napis, logotyp, logo, obrazek, zdjęcie, ramkę, kreskę, kropkę, przecinek, znak wodny itp. itd. Regulamin będzie nieco zmodyfikowany w niedługim czasie.
Młody_drog Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 No i dobrze, przecież wystarczyło to napisać.... Nie mam zamiaru tak samo się wdawać w dyskusję tylko kuzyn który robił mi fotki zapytał czy może dodać podpis, skopiowałem mu regulamin a on dalej nie był pewny... Już wszystko wiem, dzięki[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 00:06_________________________________________________Kiedy wysyłać zgłoszenia na styczeń
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Poczekaj aż zrobimy kalendarz na 2011, później zajmiemy się fotkami na nowy rok. Wstępnie nastaw się tak 20-25 stycznia.
Młody_drog Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 okej [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 12:33_________________________________________________Kiedy zaczynamy 2012?
david_n Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 okej [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 12:33_________________________________________________Kiedy zaczynamy 2012? Niebawem komisja dyskutuje
TyBucu Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Smaze kotleta z uwagami...Znikną wątek z głosowania na ten miesiąc... Edytowane 1 Października 2014 przez TyBucu
jedrekx Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 mam nadzieję, że teraz już będzie OK
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Jaki obecnie miesiąc jest w głosowaniu? bo ja widze sierpień... Chciałbym wysłać fotke na jesienne terminy
shakal Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Do wczoraj były zgłoszenia na Wrzesień, tak że pozostało Ci wysłać na październik chyba że jeszcze zaakceptują Twoje zdjęcie
peacenotwar Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) dogrywka o 4. miejsce między Kupczakiem, a peacenotwar odbędzie się poprzez głosowanie komisji.[/size]I jak? Edytowane 21 Października 2014 przez peacenotwar
jedrekx Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 w Galerii sław widać, wygrał Kupczak
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Pany ja juz nie ogarnaim, wysłałem zgłoszenie na listopad jakisczas temu, nie ma go na liscie, lista juz dawno zamknieta, a niedawno były zgłoszenia na pażdziernik, czy głosowanie sie juz skończyło na cały rok?
jedrekx Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) zgłoszenia były do 7 listopada, a Ty przysłałeś 10tego... dlatego nie było wrzucone do głosowania. kalendarz trzeba było przyspieszyć, jak zawsze na sam koniec. no chyba, że chcecie powiesić klubowe kalendarze w kwietniu kalendarz 2015 się skończył, teraz będą zgłoszenia na grudzień 2016. Edytowane 19 Listopada 2014 przez jedrekx
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Ja bym proponował zrobić porzadek w tych działach zwiazanych z kalendarzem, bo obecnie cieżko sie tam zegokolwiek doszukać, wszystko pozamykane, podpięte. Moim zdaniem podpięty powinien być wątek aktualnego głosowania, regulamin, sugestie i wątek informacyjny a w nim opis jak wysłać zgłoszenie. Wątki z 2013r powinny być skasowane(typu ankieta - miesiac), a w zamian ich jeden wątek galeria sław 2013, to samo odnosnie obecnego 2014 z racji że sie skończyły ankiety. Wątki ubiegłych tegorocznych miesiecy powinny być odwieszone po zakończeniu aktualnego głosowania, tak by nie robiły śmietnika jak to teraz jest. To samo w dziale głosowań, miesiace które skończyłey sie w głosowaniu wywalic z podwieszenia niech nie robią zamentu, podwieszone wątki tylko aktualne(obecny miesiąc, lużne gadki i info
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 podpięte są tylko aktualne głosowanie (listopad zostanie do czasu głosowania na grudzień, gdzieś musi być informacja o terminie), galeria sław, konkurs na projekt i regulamin. masz rację - sugestie też podepne. w dziale głosowań podpięte są aktualne głosowania i skład jury - nic więcej. porządki zrobię, ale nie żyję tylko na forum. trzeba pracować
Kowi87 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 moze faktycznie nie podpięte, ale nap ierwszy rzut oka wszystkie wątki maja ciemne szare tło, niestety to wszystko sie zlewa i wyglada jakby wszystkie były podpięte
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 hej! przypominam o zgłoszeniach do kalendarza!
maniek 84 Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 Jest jeszcze możliwość wysłania zdjęcia na grudzień? Zapomniałem że to było do 10 stycznia :-(
Rekomendowane odpowiedzi