duffy Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Na allegro. Użytkownik cargrille z Litwy chyba. Na tą chwilę widzę że nie ma akurat takiego ale zapytaj. Sprzedawany jako zamiennik ale pasuje idealnie, z tyłu ma numery i znaczek audi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Pewnie to oryginał ze startym logo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Usunąłem naklejkę i srebrne oznaczenia modelu i silnika z klapy. Zawieszenie się już ułożyło, przód trzeba obniżyć Czekam jeszcze na króciec i w przyszły weekend będę rzeźbił dolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) Dolot poskładany i swistak się teraz odzywa. VID_20230303_180906(0)(0)(0).mp4 Edytowane 4 Marca 2023 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Kolego, lampy tył dałeś EU czy przerabiałeś amerykańskie? Jeśli USA to ciągnąłeś kable do BCM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Lampy są przerabiane, jeden kabel w klapie bagażnika tylko dołożony. Działają jak oryginalne europejskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof231192 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Cześć duffy mam prośbe. Kolega mi podesłał twój temat i jestem ciekawy odnośnie dolotu. W chwili aktualnej wywaliłem puche od filtra i żłożyłem dolot z nierdzewki oraz stożek jednak bez osłony termicznej filtr szybko wysycha i mocno zasysa go do środka. Pytanie do ciebie co ty kupowałes aby zrobić dolot tak jak masz na zdjęciu? WIdze że są dwa kolanka silikonowe oraz rura w środku. Podzieliśz się informacją tutaj lub na maila co dokupić aby to złożyć. + Czy filtr w puszce zostawiłeś fabryczny czy tez jest załozony sportowy? [email protected] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qujot Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zostaw sobie ori puchę ewentualnie zrób dziurki na górnej części jak jest w s/rs w to jakiegoś dedykowanego kn, albo pipercrossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof231192 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Godzinę temu, qujot napisał(a): Zostaw sobie ori puchę ewentualnie zrób dziurki na górnej części jak jest w s/rs w to jakiegoś dedykowanego kn, albo pipercrossa Myslałem tak zrobić ale wolałbym mieć tak jak duffy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Godzinę temu, qujot napisał(a): Zostaw sobie ori puchę ewentualnie zrób dziurki na górnej części jak jest w s/rs w to jakiegoś dedykowanego kn, albo pipercrossa Dziurki ma tylko RS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof231192 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, H4mm3R napisał(a): Dziurki ma tylko RS Zrobie tak ja ma duffy tylko zastanawia mnie kąt łącznika silikonowego. 135 stopni będzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Przesłałem ci wszystko na priv. Przód 2cm niżej. No i zakupiłem dekory, moje były uszkodzone. Muszę znaleźć chwilę żeby to założyć. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Siedzi idealnie szkoda że to nie pneumat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof231192 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Fela Fajna, ja mam póki co takie z USA bremmercraft br17 na all season ale mysle nad zmianąna rotory z S5 z et 24 ;D Jeśli macie jakieś pomysły co do felg do słucham uwaznie. Dzięki za info o dolot mam na priv już sklejam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Krzychu nie spamuj koledze w temacie, załóż swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof231192 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 15 godzin temu, audicoman napisał(a): Krzychu nie spamuj koledze w temacie, załóż swój Przepraszam ? Dzięki za pomoc i powodzenia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 (edytowane) Wywaliłem "meblościankę" z audi. Trochę ponad 2h roboty ale warto było, jest teraz kompletny czarnuch. Przed: I po: Wewnątrz jeszcze przyjdzie kolej na przeróbkę kierownicy i chyba tyle . Tutaj fajna instrukcja krok po kroku jak rozebrać tunel Remove Center Console and Center Trim for Audi A7 C7 WWW.AUDIZINE.COM Like many folks on here I wanted to change my center trim piece but unfortunately, this job requires the... Edytowane 3 Maja 2023 przez duffy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Beaufort jak dla mnie petarda jest Sam wymieniałem u Siebie z alu szczotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 2 godziny temu, Cuber napisał(a): Beaufort jak dla mnie petarda jest Do C6 też były dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 3 minuty temu, pelonek1 napisał(a): Do C6 też były dostępne? Nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi