Daniel0605 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam Ja jak odpale AA i google maps to nam tylko wyświetlane na MMi,a na Vc nic się nie wyświetla pusta karta,czy po spatchowaniu będę miał po odpaleniu AA mapiki z Google widoczne na Vc?,posiadam duża MMi z srebna ramnka Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez Daniel0605 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Po spatchowaniu będziesz miał na VC widoczne mapki nawigacji (tak jak już wyżej opisałem z zapożyczonym zdjęciem z sieci). Ja mam uruchomiony Google Earth, dlatego na VC mam widok mapek z Google Earth ale to jest osobny temat i nie da się tego tym patchem aktywować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Jak w praktyce sie jedzie kiedy masz ustawione w tych 2 nawigacjach ten sam cel? Chodzi mi o wskazowki glosowe - jedna przez druga sie przekrzykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Obie są aktywne. Nie przekrzykują się ale masz podwójne wskazówki głosowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos73 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Dzięki za tutorial dobra robota, mam jednak problem z aktywacją zielonego menu. Przy próbie aktywacji w VSDS trybu deweloperskiego mam taki komunikat. kod dostępu miałem 20103 bo S12345 nie był przyjmowany, jakieś sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 M.I.B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 A jak nie to mogę Ci za pomocą VCDSa uruchomić zdalnie. Laptop musi być podłączony do auta, VCDS uruchomiony i dostęp do internetu. Za pomocą team viewer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Tylko jak zaktualizuje wersje ale sam tego nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 25 minut temu, kokos73 napisał(a): super fajnie ale VCDS klon wiec raczej przy podpięciu pod internet zablokuje kabel. Dodajesz wykluczenie antywirusa dla folderu tam gdzie jest zainstalowany VCDS i wszystko będzie działać zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos73 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): A jak nie to mogę Ci za pomocą VCDSa uruchomić zdalnie. Laptop musi być podłączony do auta, VCDS uruchomiony i dostęp do internetu. Za pomocą team viewer. wszystko gotowe. jak mam ci podać dane do połączenia. nie mogę wysłać do ciebie pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Daj mi 20 min. Napiszę Ci PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzyk Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Panowie czy software update zadziała w wersji USA? Czy mogę coś uwalić próbując? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Ten temat jest o uruchomieniu podwójnej nawigacji a nie o aktualizacji softu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzyk Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Zdaje sobie sprawę, ale właśnie chcę odblokować dual navi, niestety żeby to zrobić muszę posadzić patcha, a nie wiem czy na obecnym sofcie mogę to bezpiecznie zrobić.. stąd pytanie o możliwość update softu mimo innego regionu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcemsi Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Dopnę się z pytaniem - czy Android Auto można wrzucić w Virtual Cockpit? Nie dałem rady tego wyklikać. Auto nie ma fabrycznej nawigacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Nie ma takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arson15 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Cześć Pytanie do Muskel Posiadam a6 c8 2019 W załączniku zdjęcie wersji mmi. Pytanie czy da się coś zrobić aby podczas używania android auto i aktywnej nawigacji Google gdy prowadzi do celu aby w zegarach była wyświetlana mapa audi, bo teraz wyświetla mi się kompas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Jak do tej pory chyba nie da się, przynajmniej ja nie znam sposobu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arson15 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Wczoraj po zmianie oprogramowania i wgraniu najnowszej mapy audi działało. Na zegarach była mapa audi a na wyświetlaczu mmi była uruchomiona mapa google z ustawionym celem. Działało dopóki jak ustawiłem cel na mapach audi to wtedy pojawił się kompas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gados82 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia W dniu 30.12.2023 o 20:48, arson15 napisał(a): Wczoraj po zmianie oprogramowania i wgraniu najnowszej mapy audi działało. Na zegarach była mapa audi a na wyświetlaczu mmi była uruchomiona mapa google z ustawionym celem. Działało dopóki jak ustawiłem cel na mapach audi to wtedy pojawił się kompas. To działa ten sposób czy nie? Bo nie rozumiem jak mógł się pojawić kompas na mapach AUDI czyli tych wbudowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi