Alduric Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Cześć. Mam parę pytań a nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na forum i forach niemieckich. Posiadam obecnie taką kierownicę: Czy jeśli mam tempomat, to jest szansa że taśma która tam siedzi wspiera multifunkcję i wystarczy że dokupię airbag z przyciskami? Czy jednak musiał bym wymieniać całe bebechy w kolumnie?
Langista Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Przyciski nie są w poduszce a w kierownicy i tak musisz zmienić kiere. Możesz wejść w moduł kierownicy i odczytać jego numer, po tym sprawdzisz w poradniku, czy ten numer obsłuży MF.
Alduric Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2023 To nie jest odpowiedź na moje pytanie mój drogi.
Alduric Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Langista napisał(a): Przyciski nie są w poduszce a w kierownicy i tak musisz zmienić kiere. Możesz wejść w moduł kierownicy i odczytać jego numer, po tym sprawdzisz w poradniku, czy ten numer obsłuży MF. To czemu mogę kupić poduszkę z przyciskami?
Langista Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Do pełnej multifunkcji masz jeszcze dwa przyciski na kierownicy, popatrz sobie w necie.
Muskel1 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Alduric napisał(a): To nie jest odpowiedź na moje pytanie mój drogi. Jest, musisz tylko przeczytać od początku, gdybyś to zrobił to byś znalazł odpowiedź.
Alduric Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2023 o 09:22, Langista napisał(a): Przyciski nie są w poduszce a w kierownicy i tak musisz zmienić kiere. Możesz wejść w moduł kierownicy i odczytać jego numer, po tym sprawdzisz w poradniku, czy ten numer obsłuży MF. Gdzie tu w kierownicy są te przyciski? Bo naprawdę nie kumam, szukam i widzę do B6 tylko takie.
Langista Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 A przepraszam bardzo, mój błąd. Pomyliłem z kierownicą do automatu, która ma na sobie przyciski do zmiany biegów
Alduric Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2023 o 09:24, Muskel1 napisał(a): Słabo szukałeś Poświęciłem wieczór, i niestety ale jesteś mitomanem. Nie ma tam informacji która rozwiała by wątpliwości względem mojego pytania. Jest tam masa informacji dt. swapu na kierownicę z b7. Więc niestety ale słabo komentujesz.
Muskel1 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Czyli najwyraźniej nie tylko nie potrafisz szukać, ale z czytaniem także kiepsko. Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Muskel1
Alduric Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Widocznie słaby jesteś w ' te klocki ' powiedział bym.
Muskel1 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 7 minut temu, Alduric napisał(a): Widocznie słaby jesteś w ' te klocki ' powiedział bym. Weź chłopie skończ pierdoły wypisywać, bo nie jesteś w stanie wyszukać informacji podanych na srebrnej tacyc, a rzucasz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy świata. Jak jesteś taki bystry, to szukaj odpowiedzi na banalne pytania w sieci i nie zawracaj ludziom gitary na forum.
Alduric Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Znalazłem swoją odpowiedź, tam jej nie było. Nie masz pojęcia chłopie o czym piszesz.
Rekomendowane odpowiedzi