Dragon7820 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Siema wszystkim . Może ktoś jest w stanie pomóc i powiedzieć co jest grane z bfb bo mam następujące błędy: P0299 P0411 P0420 P01292 P1103 . sprawdzona szczelność i jest ok . Auto ogólnie slabo jedzie i czuć strasznie paliwo i po za tym ciężko pali . To palenie to wiem że od czujnika temperatury. A tu dodaje logo może ktoś zerknie ?https://vaglogs.com/log/003-020-Not-Running-ec35063c-015b-45a7-a8e7-b86c27723aa6 VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM... https://vaglogs.com/log/002-033-Not-Running-9d586858-59f1-45bf-994a-bc59a68530a1
Dragon7820 Opublikowano 2 Września Autor Opublikowano 2 Września Byłbym bardzo wdzięczny za jaką kolwiek pomoc
Pieterb Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Poczekaj troszku nikt tu nie siedź cały czas. Ktoś mądrzejszy się odezwie. Ja tu widzę że: Turbo leży i nawet nie bardzo zamierza wstać więc tu bym szukał. Dałeś tylko dwie grupy więc hmm. Może nieszczelność chodź twierdzisz że sprawdzałeś.
Dragon7820 Opublikowano 2 Września Autor Opublikowano 2 Września 6 minut temu, Pieterb napisał(a): Poczekaj troszku nikt tu nie siedź cały czas. Ktoś mądrzejszy się odezwie. Ja tu widzę że: Turbo leży i nawet nie bardzo zamierza wstać więc tu bym szukał. Dałeś tylko dwie grupy więc hmm. Może nieszczelność chodź twierdzisz że sprawdzałeś. 3 grupy dałem. Tak właśnie sprawdziłem i trzyma ciśnienie jak nabije 1 bar
Pieterb Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) No tyle że się nie otwiera, pewnie błędnie skopiowany link. Jeno 115 i 118 się otwiera. Edytowane 2 Września przez Pieterb
Dragon7820 Opublikowano 2 Września Autor Opublikowano 2 Września (edytowane) VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /... Edytowane 2 Września przez Dragon7820
Dragon7820 Opublikowano 2 Września Autor Opublikowano 2 Września VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM...
Pieterb Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) Ty tu jakiegoś wirusa masz wygranego, wgrywasz? Jakieś dziwne te logi tak mi się wydaje, ktoś bardziej kumaty musi na to rzucić okiem. Edytowane 3 Września przez Pieterb
pucha10 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) 48 minut temu, Pieterb napisał(a): Ty tu jakiegoś wirusa masz wygranego, wgrywasz? Jakieś dziwne te logi tak mi się wydaje, ktoś bardziej kumaty musi na to rzucić okiem. No widać po tych logach z 20 roku, że program. W tych świeżych jakby ktoś ukradł turbo. Edytowane 3 Września przez pucha10
Dragon7820 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września Godzinę temu, Pieterb napisał(a): Ty tu jakiegoś wirusa masz wygranego, wgrywasz? Jakieś dziwne te logi tak mi się wydaje, ktoś bardziej kumaty musi na to rzucić okiem. Tak miałem robiona mape
Dragon7820 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września 40 minut temu, pucha10 napisał(a): No widać po tych logach z 20 roku, że program. W tych świeżych jakby ktoś ukradł turbo. Ale żeby stwierdzić że turbo to od strony kąta rozkręcić i tam sprawdzić czy klapa jeszcze jest np ?
Pieterb Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Zajrzeć zawsze można będzie pewne że klapa jest zamknięta całkiem. Ja u siebie kamerką przez sondę zaglądałem 😋 Ale dlatego pisałem że poczekaj może na kogoś lepszego w tych sprawach, ja dopiero zagłębiam temat😉 Bo jak dla mnie przy tak prawie nie wystającym turbo(tak patrzę teraz jeszcze raz i to turbo w 20 roku też nie specjalnie chciało pompować) i zmniejszony przepływie maf powinny się korekty rozjechać a tu nie widać tego. A po graniu wirusa się to czasem nie zrobiło? A dv sprawna?
Dragon7820 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września 44 minuty temu, Pieterb napisał(a): Zajrzeć zawsze można będzie pewne że klapa jest zamknięta całkiem. Ja u siebie kamerką przez sondę zaglądałem 😋 Ale dlatego pisałem że poczekaj może na kogoś lepszego w tych sprawach, ja dopiero zagłębiam temat😉 Bo jak dla mnie przy tak prawie nie wystającym turbo(tak patrzę teraz jeszcze raz i to turbo w 20 roku też nie specjalnie chciało pompować) i zmniejszony przepływie maf powinny się korekty rozjechać a tu nie widać tego. A po graniu wirusa się to czasem nie zrobiło? A dv sprawna? No właśnie tak zawsze było. Dv sprawny trzyma . I tak na dobrą sprawę nie wiem jak to sprawdzić by być pewnym że to turbo a w niedziele na lotnisko potrzebuje
przem8 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Raczej turbo kaput, bo wysterowanie nki prawie na maksa, a doładowanie praktycznie zerowe.
Dragon7820 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września 2 godziny temu, przem8 napisał(a): Raczej turbo kaput, bo wysterowanie nki prawie na maksa, a doładowanie praktycznie zerowe. A powiesz może jak jeszcze mogę się upewnić ze turbo det ?
przem8 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Zdejmij wezyk z gruszki i powinien wtedy jechać jak szalony do momentu odcięcia przez tryb awaryjny. Obstawiam popekane żeliwo przy klapce i luźną klapke wg.
Dragon7820 Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września W dniu 3.09.2024 o 14:59, przem8 napisał(a): Zdejmij wezyk z gruszki i powinien wtedy jechać jak szalony do momentu odcięcia przez tryb awaryjny. Obstawiam popekane żeliwo przy klapce i luźną klapke wg. No to sprawdzę to za tydzień bo jestem w Szwecji. Masz jakiś sprawdzony warsztat do kupna turbo ?
przem8 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Godzinę temu, Dragon7820 napisał(a): Masz jakiś sprawdzony warsztat do kupna turbo ? Kiedyś brałem hybrydę w total turbo i powiedzmy, że to działało.
Dragon7820 Opublikowano 27 Września Autor Opublikowano 27 Września Ogólnie turbo wymienione . Okazało że stare miało rozregulowana klapkę z tą gruszka. Jutro zrobię logi i zobaczymy ale ogólnie jest roznica
Dragon7820 Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /... VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /... VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS /...
Rekomendowane odpowiedzi