lewiatan1989 Opublikowano Środa o 20:14 Opublikowano Środa o 20:14 13 godzin temu, Hugo napisał(a): Przecież to od lat nie jest już podawane. Macie pokoje w takim składzie jak jedziecie. Idealnie, bo mi się żona stresowała, że za głośno chrapie 😅 ja tam śpię w zatyczkach ale inni... No cóż 😅 2
Monti Opublikowano wczoraj o 06:43 Opublikowano wczoraj o 06:43 No taaa, tak się nie robi... Ludzie tu pracują. 😔
Hugo Opublikowano wczoraj o 06:50 Opublikowano wczoraj o 06:50 5 minut temu, Monti napisał(a): No taaa, tak się nie robi... Ludzie tu pracują. 😔 My też w robocie od rana 😉 4
Monti Opublikowano wczoraj o 07:40 Opublikowano wczoraj o 07:40 49 minut temu, Hugo napisał(a): My też w robocie od rana 😉 To przyjemność 1
kaju Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu W dniu 3.04.2025 o 08:16, Hugo napisał(a): Dzień dobry 😁 Ano dzień dobry 2
Hugo Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu 4 minuty temu, kaju napisał(a): Ano dzień dobry Widzisz jak dziecko nauczyłem dbać o auto 😈 1
kaju Opublikowano 19 minut temu Opublikowano 19 minut temu 2 minuty temu, Hugo napisał(a): Widzisz jak dziecko nauczyłem dbać o auto 😈 Nie ma żartów, pełną parą idą! 1
Rekomendowane odpowiedzi