Opublikowano 5 Kwietnia 20251 r Autor Fakt 95 dni od chwili zamówienia ? coś za coś jest to co miało być ?
Opublikowano 5 Kwietnia 20251 r Autor W poprzednim aucie A6 4k silnik miał oznaczenie DFBA 204 ps Quattro w tym modelu jeszcze nie sprawdzałem. ? Edytowane 21 Kwietnia 20251 r przez dobry1
Opublikowano 6 Kwietnia 20251 r Autor Czy w a4 8w s line daszek klapy bagażnika podobnie jest wyprofilowany ?
Opublikowano 6 Kwietnia 20251 r W B9 jest lekkie przetłoczenie. W wersji RS4 jest już trochę głębsze. Edytowane 6 Kwietnia 20251 r przez Muskel1
Opublikowano 6 Kwietnia 20251 r Autor Czas myśleć o letnim urlopie drobne przygotowania pod kątem wyjazdu do Cro ?️
Opublikowano 6 Kwietnia 20251 r Autor Rozważam ppf na przód obudowy lusterek plus nakładki progów . Musze rozeznać temat
Opublikowano 10 Kwietnia 20251 r Autor W nowym modelu A5 brak emblematu w grillu Quattro więc poprawiłem fabrykę .
Opublikowano 12 Kwietnia 20251 r Gratulacje ? Pytanie- od jakich systemów jest ten radar w zderzaku po lewej stronie( patrząc od przodu)? Rozumiem, że radar umieszczony po środku wciąż odpowiada za trzymanie odległości i podjeżdżanie w korkach?
Opublikowano 15 Kwietnia 20251 r Jeszcze się zapytam, czy w A6 miałeś virtual cockpit? Jeśli tak, to co sądzisz o nowym vc w porównaniu do starego? Ja byłem zaskoczony, że w nowym jest dosyć mało opcji personalizacji, a stary vc to był wyznacznik do którego daleko było np. BMW, a w nowym poszli w tą samą stronę co konkurencja.
Opublikowano 16 Kwietnia 20251 r Autor Oczywiście był wirtual w A6 kwestia przyzwyczajenia lepszy czy gorszy ?? jakoś specjalnie mi różnicy nie robi Dwa różne auta zawsze będą zwolennicy starego jak i nowego dizajnu .
Opublikowano 17 Kwietnia 20251 r Congratulations on a new car, countless happy kilometers with this beautiful car . So meny option on the drivers door , looks cool.
Opublikowano 21 Kwietnia 20251 r Autor W dniu 5.04.2025 o 21:00, RALF76 napisał(a): ten silnik to DEUA? czy w poprzednim modelu też nie był taki? Silnik w nowym modelu DYY
Opublikowano 21 Kwietnia 20251 r A tak z ciekawości zapytam, poprzednie a6 było chyba dużo lepiej wykonane? Lepsze materiały? Wiekszy komfort? Wiecej miejsca ?