dobry1 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Witam dojazdówke kupiłem nową z a4 8k 125/70/19 znajdziesz bez problemu na olx
dobry1 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Wyjazd na urlop się zbliża zmiana kół na 19 będzie bardziej komfortowo 😁
polrob Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Na tych 20 wygląda bardziej rasowo. Życzę szerokiej drogi, Ja zaczynam urlop za tydzień ale nie wiem czy będę miał swoje auto, bo wczoraj laweta odwiozła go do serwisu. Tydzień temu stał 3 dni a teraz nawet nie wiadomo kiedy będzie do odbioru. Elektronika w tym aucie psuje cała przyjemność z posiadania tego auta.
dobry1 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Oczywiście że lepiej na 20 calach . 👍👍 Z nowości dokupiłem Virtual surroundings i pakiet dźwięku zdecydowanie lepiej gra zestaw Banga ale do …. dodatkowe opłaty trochę śmieszne . Na szczęście u mnie nic się nie dzieje dziwnego owszem jest akcja serwisowa na side asist jestem już umówiony . O kurczaki przykro czytać a dokładniej co się dzieje u ciebie z tą elektroniką ?? Edytowane 2 godziny temu przez dobry1
Rekomendowane odpowiedzi