dobry1 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Witam dojazdówke kupiłem nową z a4 8k 125/70/19 znajdziesz bez problemu na olx
dobry1 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca Wyjazd na urlop się zbliża zmiana kół na 19 będzie bardziej komfortowo 😁
polrob Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Na tych 20 wygląda bardziej rasowo. Życzę szerokiej drogi, Ja zaczynam urlop za tydzień ale nie wiem czy będę miał swoje auto, bo wczoraj laweta odwiozła go do serwisu. Tydzień temu stał 3 dni a teraz nawet nie wiadomo kiedy będzie do odbioru. Elektronika w tym aucie psuje cała przyjemność z posiadania tego auta.
dobry1 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Oczywiście że lepiej na 20 calach . 👍👍 Z nowości dokupiłem Virtual surroundings i pakiet dźwięku zdecydowanie lepiej gra zestaw Banga ale do …. dodatkowe opłaty trochę śmieszne . Na szczęście u mnie nic się nie dzieje dziwnego owszem jest akcja serwisowa na side asist jestem już umówiony . O kurczaki przykro czytać a dokładniej co się dzieje u ciebie z tą elektroniką ?? Edytowane 28 Czerwca przez dobry1
RALF76 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W dniu 28.06.2025 o 16:50, polrob napisał(a): Tydzień temu stał 3 dni a teraz nawet nie wiadomo kiedy będzie do odbioru. Elektronika w tym aucie psuje cała przyjemność z posiadania tego auta. jak się temat zakończył? co się dzieje z elektroniką?
polrob Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Temat się nie skończył i auto już 4 raz stoi w serwisie a teraz trwa to półtorej tygodnia i nic nadal nie wiadomo. Sypie różnorodnymi błędami na desce a ostatnio nawet straciło wsteczny a później opcje P skrzyni. Na razie nic więcej nie wiem i napisze coś więcej jak temat się rozstrzygnie. Ale moja cierpliwość się już skończyła.
RALF76 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 20 minut temu, polrob napisał(a): Temat się nie skończył i auto już 4 raz stoi w serwisie a teraz trwa to półtorej tygodnia i nic nadal nie wiadomo. Sypie różnorodnymi błędami na desce a ostatnio nawet straciło wsteczny a później opcje P skrzyni. Na razie nic więcej nie wiem i napisze coś więcej jak temat się rozstrzygnie. Ale moja cierpliwość się już skończyła. dzięki za info, faktycznie słabo to wygląda w nowym aucie.. Daj znać jaki będzie finał
Rekomendowane odpowiedzi