dobry1 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Witam dojazdówke kupiłem nową z a4 8k 125/70/19 znajdziesz bez problemu na olx
dobry1 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca Wyjazd na urlop się zbliża zmiana kół na 19 będzie bardziej komfortowo 😁
polrob Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Na tych 20 wygląda bardziej rasowo. Życzę szerokiej drogi, Ja zaczynam urlop za tydzień ale nie wiem czy będę miał swoje auto, bo wczoraj laweta odwiozła go do serwisu. Tydzień temu stał 3 dni a teraz nawet nie wiadomo kiedy będzie do odbioru. Elektronika w tym aucie psuje cała przyjemność z posiadania tego auta.
dobry1 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Oczywiście że lepiej na 20 calach . 👍👍 Z nowości dokupiłem Virtual surroundings i pakiet dźwięku zdecydowanie lepiej gra zestaw Banga ale do …. dodatkowe opłaty trochę śmieszne . Na szczęście u mnie nic się nie dzieje dziwnego owszem jest akcja serwisowa na side asist jestem już umówiony . O kurczaki przykro czytać a dokładniej co się dzieje u ciebie z tą elektroniką ?? Edytowane 28 Czerwca przez dobry1
RALF76 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca W dniu 28.06.2025 o 16:50, polrob napisał(a): Tydzień temu stał 3 dni a teraz nawet nie wiadomo kiedy będzie do odbioru. Elektronika w tym aucie psuje cała przyjemność z posiadania tego auta. jak się temat zakończył? co się dzieje z elektroniką?
polrob Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Temat się nie skończył i auto już 4 raz stoi w serwisie a teraz trwa to półtorej tygodnia i nic nadal nie wiadomo. Sypie różnorodnymi błędami na desce a ostatnio nawet straciło wsteczny a później opcje P skrzyni. Na razie nic więcej nie wiem i napisze coś więcej jak temat się rozstrzygnie. Ale moja cierpliwość się już skończyła.
RALF76 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca 20 minut temu, polrob napisał(a): Temat się nie skończył i auto już 4 raz stoi w serwisie a teraz trwa to półtorej tygodnia i nic nadal nie wiadomo. Sypie różnorodnymi błędami na desce a ostatnio nawet straciło wsteczny a później opcje P skrzyni. Na razie nic więcej nie wiem i napisze coś więcej jak temat się rozstrzygnie. Ale moja cierpliwość się już skończyła. dzięki za info, faktycznie słabo to wygląda w nowym aucie.. Daj znać jaki będzie finał
matbruk Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Niestety całą grupa VW ma problemy w nowych modelach z elektronika, myślałem ze Audi to ominie.
RALF76 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca W dniu 7.07.2025 o 14:46, polrob napisał(a): Temat się nie skończył i auto już 4 raz stoi w serwisie a teraz trwa to półtorej tygodnia i nic nadal nie wiadomo. Sypie różnorodnymi błędami na desce a ostatnio nawet straciło wsteczny a później opcje P skrzyni. Na razie nic więcej nie wiem i napisze coś więcej jak temat się rozstrzygnie. Ale moja cierpliwość się już skończyła. jak sytuacja?
polrob Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Auto odebrane 2 dni temu i na razie jest ok. Zobaczymy czy udało się na stałe serwisowi usunąć problem. Podobno był jakiś problemy z wiązkami elektrycznymi w aucie - występował spadek napięcia w instalacji. Jeśli to się potwierdzi to fabryka się nie popisała. Serwis po przeprowadzonej naprawie nie mógł już wywołać tej awarii a dosyć sporo jeździli autem. Ja na razie też nie miałem żadnego komunikatu. Jeszcze tylko aktualizacja oprogramowania w Q4 2025r, która ma usunąć jakieś błędy w systemie elektronicznym i powinno być ok. Mam nadzieje że temat się w końcu zakończy i będę mógł cieszyć się autem. 2
RALF76 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca 3 godziny temu, polrob napisał(a): Jeszcze tylko aktualizacja oprogramowania w Q4 2025r, która ma usunąć jakieś błędy w systemie elektronicznym i powinno być ok. Mam nadzieje że temat się w końcu zakończy i będę mógł cieszyć się autem. mam nadzieję ale jak widać skoro będzie aktualizacja to coś jeszcze poprawiają
dobry1 Opublikowano Niedziela o 14:34 Autor Opublikowano Niedziela o 14:34 (edytowane) Dobra panowie kilka słów na temat mojego auta 🧐 więc pierwsza wymiana oleju przy przebiegu 2976km przed wyjazdem do Cro . Miałam akcję serwisową zapalającą się lampką w lewym lusterku sygnalizująca pojazd którego nie było. Serwis spisał się wzorowo ogarnięty temat i zamknięty . Innych problemów z autem nie było obecnie jestem w Chorwacji zero problemów z kontrolkami systemami itd w moim egzemplarzu . Obecny przebieg 4800 km spalanie średnie 5,4l więc jest ok pełne zadowolenie z auta 😆 🙂 Edytowane Niedziela o 14:44 przez dobry1 2
MarioR34 Opublikowano Niedziela o 16:15 Opublikowano Niedziela o 16:15 Have a nice vacation in Croatia , i em glad that you solve the problem , it not shoud hapen, but I hope they offerd you somting for your truble of your new car ,maybe free service , update , somthing ...
dobry1 Opublikowano Niedziela o 16:43 Autor Opublikowano Niedziela o 16:43 Thank you! Everything is fine. Excellent service.
RALF76 Opublikowano Niedziela o 18:48 Opublikowano Niedziela o 18:48 4 godziny temu, dobry1 napisał(a): Obecny przebieg 4800 km spalanie średnie 5,4l więc jest ok pełne zadowolenie z auta 😆 rewelka spalanie
dobry1 Opublikowano Wtorek o 17:55 Autor Opublikowano Wtorek o 17:55 (edytowane) Coś z urlopu 🙂 Edytowane Wtorek o 18:03 przez dobry1 2 1
Rekomendowane odpowiedzi