GRAF Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Wszystko zalezy od drivera mieszac mozna wszytkim, ale majac 300+KM miesza sie GRUBOOO
Gość mmcv Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Wszystko zalezy od drivera mieszac mozna wszytkim, ale majac 300+KM miesza sie GRUBOOO no niewatpie :naughty: dlatego sie czasem zastanwiam nad m3 :kox: :kox: :kox: :kox: tylko mnie troche te 25l/100 przeraza
eMeM Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 tu az sie prosi o styl black&white biale auto + czarne szyby, z gleba i na feldze 19" bylby mega kox Furmanka konkretna tylko że klekot Gratulacje dobrego zakupu :notworthy: KLEKOT ?? Oj Kolego, umów się gdzieś na jazdę próbną common railem i napisz to jeszcze raz Wątpię, żebyś się odważył Zdrowaś K. wiekszosc producentow wklada common-raile juz od 10 lat, a tu sa tylko 4 gary wiec raczej wesz82 nie ma czego sie obawiac chyba ze porownujesz do PD, ale juz od dawna kazdy inny producent produkuje diesle z lepsza kultura pracy
Rossi_46 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 witam czy ktos wie czy da rade zamontowac do ekranu kolorowego seryjnego audi odtwarzacz filmow DVD w moim aucie(nie posiadam navi tylko kolorowy wyswietlacz ) interesowal sie ktos tym?? Pozdro
Tobi_one Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 witam czy ktos wie czy da rade zamontowac do ekranu kolorowego seryjnego audi odtwarzacz filmow DVD w moim aucie(nie posiadam navi tylko kolorowy wyswietlacz ) interesowal sie ktos tym?? Pozdro ciekawa sprawa, sam bym sie na to pisał...
Rossi_46 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 No nikt chyba tego jeszcze nie robił PS Sprężynki Eibach już zamówione Na przyciemnianie szybek jade w przyszłym tygodniu....
kuredu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 No nikt chyba tego jeszcze nie robił PS Sprężynki Eibach już zamówione Na przyciemnianie szybek jade w przyszłym tygodniu.... ja mam u siebie sprężyny Eibacha tak się przyzwyczaiłem do twardego zawieszenia że jak ostatnio jechałem B8 na seryjnym zawieszeniu to tak jakby pontonem jechać
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Hmm... same sprezyny? A od kiedy to twarde zawieszenie?
kuredu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Hmm... same sprezyny? A od kiedy to twarde zawieszenie? w porównaniu z serią to nawet bardzo twarde [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 16:36_________________________________________________poza tym z moim silnikiem były utwardzone amortyzatory więc same sprężyny były wystarczające
Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Super autko, gratulacje Ktorys kolega pisal czarne felgi ale miom zdaniem biale lepiej pasuja. Zapodaj ktores z tych i bedzie
marcin j Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Piękna furka , jak będą 19" to będzie szybki ciemne jak najbardziej będą pasować.
Rossi_46 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Szybki już przyciemnione Sprezyny dotarły do mnie lecz montaż dopiero w przyszłym tygodniu z powodu braku czasu...
Aydaho Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 super - szkoda że nie Avant ale bryczka
Kamyk Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Kacper na szczere gratki - ciemna szybka wygląda miód malina Jak to w pieniądzu wyszło - pochwali się może na PW u kogo i za ile? Zdrowaś K.
Rossi_46 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 No Ciemna szyba wygląda kozaczek Przyciemniałem W łodzi na ulicy wróblewskiego 92 Jak coś to pisać na PW...odpowiem 500pln płaciłem dlatego że dwa autka były robione.. Folia najlepsza jaka jest z dodatkiem tytanu..za bardzo sie na tym nie znam ale moge z czystym sumieniem polecić Ps super wygląd i nie nagrzewa sie autko w środku Pozdro
turdzi Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 B8 2.0 CR 170 KM wogóle nie jedzie szczególnie Q więc może lepiej, że nie ma Q, osobiście widziałem hamowanie takiej B8 w Q i miała 170 z groszem i 350 Nm i "stała" w miejscu w porównianiu z moim 166 KM i 375 Nm FWD ale to tak po za tematem ten silnik jest dziwnie nerwowy i jak bym dał tą kasę za ten efekt to był bym ciekawe co piszesz ja tez mam takie odczucie jak troche pojezdzilem taka B8 CR 170KM Q i w stosunku do starego BRD z B7 to na prawde to nie jedzie.Ciekawe tez po porozmawialem sobe troszke z Compotami jak bylem u nich i tez nie byli zachwyceni tym silnikiem i mowili ze cos z niem nie tak.Zdecydowanie polecali 143 i zrobie programu.Efekty o wiele lepsze. A tak poza to autko sliczne kolor felga wszystko gra
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Możliwe, że DPF na maxa ogranicza ten silniczek.
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 już druga B8 na forum poturbowana... ;( :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi