tropico Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 współczuję ... ile air bag'ów się otworzyło ?
siemian Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 o kurcze... nieciekawie. Najważniejsze że Ty jesteś cały. Auto to tylko kawał blachy...
Aydaho Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 przykra sprawa ... ale to wkońcu tylko samochód. Nie wygląda to tragicznie - naprawią i będzie jak nówka
Flyer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Ehh... wspolczucie. Tymbardziej, ze to nowe auto... Duze szkody? Bo na zdjeciach nie widac za wiele.
Tobi_one Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 ehh Ci ludzie to ciągle jacys zamyśleni to nie wsiadac za kółko jak sie mysli o pi.... współczuje a jakie sa obrazenia dokładnie?
stuwa Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 współczuje! najwazniejsze, że Ty jesteś cały. Auto nie wygląda tragicznie, popukają, pochuchają i będzie git! Głowa do góry!
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Fatum jakieś wisi nad niuniami czy co? Współczucia ale ważne, że Ty jesteś cały.
Muskel1 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 No nie ciekawie, ale jak koledzy juz pisali, Twoje zycie i zdrowie jest najwazniejszym aspektem. Szkoda auta ale to tylko przedmiot. Z racji tego ze fura nowa dostaniesz moze z ubezpieczalni pozadna kase, fure sprzedasz i moze jeszcze na tym interesie zarobisz to kupisz nowa
Rossi_46 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Opublikowano 10 Lipca 2009 Koledzy tak sie zastanawiam nad nowa furka i nie mam pojecia co:D Myśle nad nowym TT 2.0TFSI co sądzicie o tym??
Piechol Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Myśle nad nowym TT 2.0TFSI co sądzicie o tym?? silnik fajny ale zostałbym przy budzie B8
tropico Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Koledzy tak sie zastanawiam nad nowa furka i nie mam pojecia co:D Myśle nad nowym TT 2.0TFSI co sądzicie o tym?? bierz A5 i będzie
Gość mmcv Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Taka przesiadka ... z b8 do TT To juz lepiej rzeczywiscie to A5 lyknac. TT mi sie osobiscie srednio podoba wciaz uwazam ze to "damski" samochod .
turdzi Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Koledzy tak sie zastanawiam nad nowa furka i nie mam pojecia co:D Myśle nad nowym TT 2.0TFSI co sądzicie o tym?? Troche takim pojezdzilem.Auto fajnie , fajnie przyspiesza ( ten 2.0 TFSI to naprawde swietny motor ) prowadzenie na duzy + skrzynia chodzi fajnie a dzwiek wydechu rewelka.Na tym jednak plusy sie koncza. Auto jest to mega niepraktyczne i generalnie to auto raczej dla kobiety niez dal faceta.Wyglada sie w nim jak pupa i dla mnie to byl niezly obciach gdziekolwiek sie nim pokazac
Tobi_one Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 A5 3.0 TDI to za***ista sprawa wiem z autopsji
Kamyk Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Popieram Tobiego - jak już to A5, ale do tego małego dziadostwa ?? Po B-8 , toć to skandal przecież Zdrowaś K.
Rekomendowane odpowiedzi