Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Mam problem z ową uszczelką. Po ostatnim rozkręceniu pompy wtryskowej mam wyciek ropy z nastawnika, chodzi mi o uszczelke pomiedzy nastawnikiem a resztą pompy. Ma ktos moze numer tej uszczelki
Sztomel Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 sęk w tym, że ETKA nic na ten temat nie pisze !?
leoncjo Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam Nie wiem czy uda się dostać samą uszczelkę, ale w IC mozna kupić cały zestaw uszczelnień do pompy wtryskowej, wykorzystujesz jedną a reszta czeka na swoją kolej . Cena około 15 zeta .
Kowi87 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Witam Nie wiem czy uda się dostać samą uszczelkę, ale w IC mozna kupić cały zestaw uszczelnień do pompy wtryskowej, wykorzystujesz jedną a reszta czeka na swoją kolej . Cena około 15 zeta . Dzieki za informacje, to moze być rozwiazanie tego problemu
mlis Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Koszt takiej uszczelki to ok. 10zł. Nie wszędzie ale można je dostać osobno
odzim Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 kazdy pompiarz ma taka uszczelke na sprzedarz koszt to okolo5 pln ,mi dal za darmo ale robilem u niego pompe kumpla
Rekomendowane odpowiedzi