Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Auto Świat - dodatek eksploatacyjny o Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze ciekawe czy jeszcze dostanę ten AŚ.

Z ciekawości bym kupił.

Do niedzieli powinien być w sprzedaży, chyba że Brać Klubowa się teraz tak rzuci i zabraknie :tongue4:

a to bardzo mozliwe, oblecilam dzis chyba z 10 kioskow :evil: i lipa! pewnie ci z a3 juz wykupili cały nakład :polew:

Opublikowano

ja kupilem niedawno i jeszcze bylo ich duzo na regale. co do art. wiadomo ze forumowicze nic ciekawego sie z tego nie dowiedzieli ale dla osoby ktora nic nie wie o samochodzie ale rozwaza zakup wystarczy. po to jest odnosnik do forum ze jak sie ktos zainteresuje modelem po przeczytaniu tego "poradnika" weszla na stronke i dowiedziala sie wiecej. co do samego poradnika to mogli dac jedna generacje a3 i dwie a6, bo troche popularniejszy jest to u nas model

Opublikowano

Za kilka dni może admin sprawdzić czy od poniedziałku zwiększyła się frekwencja na forum, czy pojawiło się więcej nowych userów. Jeśli tak, to reklama odniosła dobry skutek i o to chodzi :good: Fajnie jak by tak było.

Opublikowano

no to ja zaproponuje odsprzedaż jednego egzemplarza AŚ :polew: skoro zaczął się deficyt - egzemplarz nie zniszczony, nigdzie nie ma przetarć ani rozdarć - na życzenie wystawię na allegro i może licytację zrobię :polew: - a tak na serio to w sumie tylko reklamowa korzyść dla forum - a błąd taki że to właśnie forumowicze ruszyli do kiosku po gazetkę i Kowalski chciał poczytać a tu zabrakło bo usery z forum się rzucili :>

Opublikowano

no to ja zaproponuje odsprzedaż jednego egzemplarza AŚ :polew: skoro zaczął się deficyt - egzemplarz nie zniszczony, nigdzie nie ma przetarć ani rozdarć - na życzenie wystawię na allegro i może licytację zrobię :polew: - a tak na serio to w sumie tylko reklamowa korzyść dla forum - a błąd taki że to właśnie forumowicze ruszyli do kiosku po gazetkę i Kowalski chciał poczytać a tu zabrakło bo usery z forum się rzucili :>

Wstrzymaj się!!! Wiesz ile za parę lat będzie wart :polew:

Opublikowano

forumowicze ruszyli do kiosku po gazetkę i Kowalski chciał poczytać a tu zabrakło bo usery z forum się rzucili :>

Moźe to i lepiej bo przy sprzedaży auta mniej będzie osób które będą krzyczały: Za wysoka cena za auto. Jak to 17k za samochód, przecież w auto świecie pisali, że 9k.

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: tak... ta ich wycena jest co najmniej dziwna :shocked: ciekawe za ile można kupić B8 hmm szacując to jeżeli b5 9tys. :polew: b6/b7 24tys. :polew: to b8 jest dostępne od 39!!! :polew: :polew:
Opublikowano

z tego artykułu wynika ze model B7 to nic innego jak B6 FL :)

bo taka jest prawda (a w temacie jakości niektórych podzespołów, to wręcz downlifting)

a czy ktoś widział b5 z bębnami hamulcowymi?, bo podali maksymalną średnicę :polew:

Opublikowano

A ja nie wiedziałem, że w S4 B5 jest jedna turbina... (a dopiero RS4 ma dwie) :gwizdanie:

Opublikowano

A ja nie wiedziałem, że w S4 B5 jest jedna turbina... (a dopiero RS4 ma dwie) :gwizdanie:

No widzisz... teraz juz wiesz :D

Opublikowano

oni te ceny to podaja chyba anglików, w sumie to nie kłamia, mozna za te ceny kupic auto z kierownica po prawej

Opublikowano

Witam kolegow :)

Wlasnie skonczylam czytac przepiekne pismo pt. Auto Swiat, musze powiedziec ze jak dla mnie kobiety to jest bomba.

Ale mam pytanie do kolegow z forum znajacych sie na rzeczy...

Na jednej ze stron jest Praktyczna Tabelka Przegladow, bardzo to ciekawe, ale?

Chcialam zapytac czy jesli chodzi o wymiane oleju w skrzyni biegow, (a w moim audi mam automat)

to czy moge juz wymieniac olej, gdyz mam na liczniku ok. 230 tys. km

A wedlug tej tabelki do 210 tys. km nie wymienia sie oleju w automacie, podejrzewam ze poprzedni wlasciciel (jakis Niemiec) napewno sie do tego stosowal.

Wiec czy ja juz moge przy 230 tys.km... :mysli: a po 210 tys.km, do ktorych wedlug tabelki sie nie wymienia :gwizdanie:

Serdecznie pozdrawiam wszystkich fanow A4 Dana :)

Opublikowano

tabelki do 210 tys. km nie wymienia sie oleju w automacie, podejrzewam ze poprzedni wlasciciel (jakis Niemiec) napewno sie do tego stosowal.

nie nie MOŻESZ ... MUSISZ!!!

olej wymienia sie co 60tys, a autoswiat to sie nadaje do poczytania w kibelku, a takie tabelki to do... :gwizdanie:

no dobra bo sie rozpedze.. w kazdym razie koniecznie wymien oliwe w automacie...

Opublikowano

generalnie nic ciekawego ten dodatek. niepotrzebnie tyle szumu na forum. jedyna rzecz jaka sie dowiedzialem to, ze B7 jest tylko liftingiem B6, a nie stricte nowym modelem.

Opublikowano

generalnie nic ciekawego ten dodatek. niepotrzebnie tyle szumu na forum. jedyna rzecz jaka sie dowiedzialem to, ze B7 jest tylko liftingiem B6, a nie stricte nowym modelem.

Przeczytaj to:

http://www.a4-klub.pl/smf/auto_swiat_dodatek_eksploatacyjny_o_audi-t80297.0.html;msg898728#msg898728

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...