Cristoforo Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 gleba -40mm nie oznacza betonu no ale gleba -40mm to nie gleba 17 cali i jakieś -40mm bedzie bardzo dobre rozwiazanie na polskie drogi i ja sie nad takim rozwiazaniem zastanawiam tylko u mnie bedzie chyba gwint tzw. tani gwint który daje wiecej komfortu niz markowy beton
Tukan Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Tylo z tego co ja wiem to S4 stoi juz o -20mm nizej jak ori A4 wiec springi do S4 -40mm beda chyba w zeczywistosci -60mm,o ile sie nie myle Auto bardzo fajne tylko szkoda ze nie Avant
ajax Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Tylo z tego co ja wiem to S4 stoi juz o -20mm nizej jak ori A4 wiec springi do S4 -40mm beda chyba w zeczywistosci -60mm,o ile sie nie myle Auto bardzo fajne tylko szkoda ze nie Avant Wlasnie tez mi sie wydaje, ze juz stoi nizej ... dlatego nie chce jeszcze bardziej obnizac. To ja sie tutaj pol roku a sedana zabijam a Ty mi takie rzeczy piszesz?!
Tukan Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Kazdy ma inny gust,dla mnie licza sie only Avanty Jak pozbede mojego to tez bede kupował S4 Ja na twoim miejscu nie zakladajac 18'' nie zmienial bym fel w S4 na zadne inne bo ta sa superowe wytrzymale i przedewszystkim ori
Iverson Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 jak to Suli powiedział : ''sedanem lodówki nie przewieziesz'' hyhy i wszystko jasne
Tukan Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Teraz doczytalem ty robisz 4tys km miesiecznie? To ty chyba zaprzyjaznisz sie na stacji beznynowej
ajax Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 No tak 3k-4k bankowe. Stacje mam zaprzyjazniona A spalanie nie jest takie tragiczne.... jak krecilem moje 1.8T to wychodzilo 2 litry mniej o.O Tylko jak w miasto wjade to roznica jest kosmiczna.... i nie moge nad noga zapanowac zeby tak gazu nie meczyla! Dzisiaj perypetii ciag dalszy Uszczelka pod pokrywka poci olej ( strona kierowcy) . Kapnelo na kolektor i troszke dymu bylo. Sie przestraszylem, ze to spod glowicy dymi, na ulicy robilem diagnoze czy mi uszczelki nie dmuchnelo BYlem juz u mechaniora, bo jeszcze scos zaczelo stukac.... napinacz lancucha do wymiany :gwizdanie: Z mechaniorem mialem przeprawe bo najpierw powiedzial, ze mi scos stuka a nie w samochodzie, ale po dokladnych ogledzinach wyszlo na moje Juz powiedzial, ze po serwisie pewnie go niezle pogonilem i zaczyna wychodzic co go boli
ajax Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Felgi ciezko bylo zamontowac bo zdjecia pod roznymi katami byly ale pokaze co wyszlo : Na moje oko to czarne prezentuja sie bardzo ladnie. Nie widac wtedy,ze felga za mala jest
Nosb Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Kurde w sumie faktycznie po co ruszac kola ? wdg mnie szkoda kasy zostaw to w ori...
ajax Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Kurde w sumie faktycznie po co ruszac kola ? wdg mnie szkoda kasy zostaw to w ori... Ori wygladaja ladnie IMO ale jest jeden problem... sa troche zniszczone i to mi sie nie podoba. Je chcialem na zime zostawic
nippo83 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 http://moto.allegro.pl/item635711405_5x112_5x100_4x100_17_rh_vw_golf_passat_opel.html ? A i taka rada odemnie : TYLKO oryginalne felgi ... RH , BBS , RONAL itp... Chyba ze zaraz chcesz miec kwadratowe Wiem co mowie : mialem np brock'i i momentalnie dostaly bic :/ BBS w takij stanie zdjalem w jakim zalozylem... Moje teraz 19" ronalka z RS6 tez strasznie mocne sa... Miałem 18ski Ronala.. niestety u mnie już nie były tak twarde ;([br]Dopisany: 19 Maj 2009, 15:55_________________________________________________ Felgi ciezko bylo zamontowac bo zdjecia pod roznymi katami byly ale pokaze co wyszlo : Na moje oko to czarne prezentuja sie bardzo ladnie. Nie widac wtedy,ze felga za mala jest Jak dla mnie to tylko czarne felgi zaprezentowane w ostatnim zdjęciu..
PABLO Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Widzę że wreszcie ese ktoś kupił bo trochę czasu była wystawiona na allegro I ta właśnie mi się najbardziej podobała bo czarny sedanik na niezłej skórze Oby Ci długo służyła i uważaj z ciśnięciem bo czasem Q nie pomoże Co do felg to uważam ze 18" były by w sam raz i na pewno dało by się jezdzić bo w końcu nie żyjemy na jakimś kaukazie żeby mieć fele na dużych balonach Kolega z forum jezdzi na 19" po całej Polsce i ani razu nie prostował felg :gwizdanie: Z tych wyżej to proponuję 3 wzór czyli czarne
ajax Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Kurcze tak zachecacie a wujek ma po A6 ori 18" chyba wzor RS4 :gwizdanie: Hmmm zaloze, pojezdze i moze dam sie skusic! Oby Ci długo służyła i uważaj z ciśnięciem bo czasem Q nie pomoże Powiem szczerze, ze juz raz sie przejechalem... zakret ostry, 120 na zegarze i woda na polowie jezdni a z naprzeciwka TIR. Pomyslalem sobie : "przynajmniej nikogo nie zabijesz idioto!" Ale tak powaznie to uciekla mi d*pa, jechalem na 4 biegu i jeszcze troszke mocy mialem - gaz do dechy i wyszedl :gwizdanie: Chyba kazdy musi sie sam spocic za kierownica, zeby nie przeginac w przyszlosci....
Nosb Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 No niestety przy mocach pod 300 koni traci sie respekt do predkosci... I nagle sie okazuje ze jedzie sie gdzies zdecydowanie za szybko ... Wiem cos o tym... A felgi jak najbardziej zarzuc i posmigaj chwile
PABLO Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Dokładnie sprawdz jak chwile jak się na nich pojezdzi a pózniej zdecyduj a jestem przekonany że zostaniesz przy 18"
franio Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 felgi to jakieś ładne ori np. te cieniutkie ramiona od rs4 b7, bo na repliki to szkoda pieniędzy
kosiniak Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 dla mnie w ogole zmiana w towim przypadku nie ma sensu, masz za***ista felge, mocna, oryginalna i chcesz zmienic na jakis nadziew :/
ajax Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 dla mnie w ogole zmiana w towim przypadku nie ma sensu, masz za***ista felge, mocna, oryginalna i chcesz zmienic na jakis nadziew :/ Juz mowilem, ze felgi beda albo ORi albo renomowanej firmy. Obecne sa zniszczone, wiec nawet jezeli mam pozostac przy tym wzorze to kupie drugi komplet
Rekomendowane odpowiedzi