alfuta Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Opublikowano 30 Maja 2006 2 kluczyki główne A, 1 kluczyk warsztatowy B, 1 kluczyk awaryjny C + wisiorek D. Tak w prostym tłumaczeniu z oryginalnej książki. Tak jest u mnie. Ten awaryjny to może rzeczywiście ostatni WZORNIK ?
Gość Murzyn Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 1 jest plastikowy serwisowy ja nie mam plastikowego (a wydaje mi sie ze byl...chyba sie zgubil) mam 3 normalne z tego 1 serwisowy, ktorym sie nie da otworzyc bagaznika i schowka...no i 1 bonusowy, ale to sam dorabialem
Pikuś Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 1 bonusowy, ale to sam dorabialem Co sie nie chwalisz ile Cie kosztowal i co i jak?? Chyba ze tylko grot dorabiales to mnie nie interesi. :mrgreen:
Kamill Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 2 kluczyki główne A, 1 kluczyk warsztatowy B, 1 kluczyk awaryjny C + wisiorek D. Tak w prostym tłumaczeniu z oryginalnej książki. Tak jest u mnie. Ten awaryjny to może rzeczywiście ostatni WZORNIK ? Te dwa główne to są dwa takie z lampką ? I jak ten awaryjny wyglada czym on sie rozni, czy to jest taki sam jak warsztatowy tylko bez tego logo w ksztalcie klucza?
piurko Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 To jest moim zdaniem oryginalny komplet kluczy do A4 B5 :razz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f34ea5ede9e1de9c.html
ono Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Z tego co pamiętam i gdzieś czytałem ten czarny plastikowy jest to kluczyk awaryjny i on działa tylko ileś razy , wtedy zrozumiałem że ten kluczyk np chowamy w samochodzie w nadkolu pod zderzakiem itp , zeby mieć dostęp jak np bryke zatrzasniemy itd Ja np nosilem to w portfelu i pare razy mi sie przydalo Ale czy to tak jest na bank to nie wiem
Kamill Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 To jest moim zdaniem oryginalny komplet kluczy do A4 B5 :razz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f34ea5ede9e1de9c.html :shock: WOW plastikowy kluczyk :shock: pierwszy raz taki widze, tak pozatym ja w b5 mam klucze z ząbkami , takie jak w b4.
Wihajster Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 To jest moim zdaniem oryginalny komplet kluczy do A4 B5 :razz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f34ea5ede9e1de9c.html :shock: WOW plastikowy kluczyk :shock: pierwszy raz taki widze, tak pozatym ja w b5 mam klucze z ząbkami , takie jak w b4. bo masz model z przed 97
adadur Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 W b5 napewno wygląda to tak: 2 x kluczyk główny (starsze auta zwykłe - z podświetleniem, po lifcie scyzoryk, chyba że ktoś ma firmowy alarm lub radiowe sterowanie to może inaczej). 1 x kluczyk serwisowe - z oznaczeniem. Pasuje tylko do zamków drzwi (nie bagażnika) i zapłonu. Schowka też sie nim nie otworzy. 1 x kluczyk awaryjny. Pasuje do wszystkiego ale jak się ma do immo to trudno powiedzieć - myślę że ma w sobie. 1 x przywieszka z kodem zamów
Gość Murzyn Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 Co sie nie chwalisz ile Cie kosztowal i co i jak?? kluczyk 70 immo czeba bylo przelozyc, bo sie nie dalo zakodowac (nikt nie wie dlaczego) grot jakies grosze centralka do sterowana(ASO) lub alarm(allegro) 200pln ale jeszcze nie mialem czasu zalozyc
Cuguarek Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 Witam, Plastikowy jest kluczykiem awaryjnym, chowamy go sobie gdzies w samochodzie, ale tak zeby sie do niego dostac, gdy zgubimy klucz glowny i nie mamy jak sie dostac do zamknietego samochodu. Jest to opisane w instrukcji obslugi. W kluczyku jest zatopiony transponder. Pozdrawiam
alfuta Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Opublikowano 31 Maja 2006 To jest moim zdaniem oryginalny komplet kluczy do A4 B5 :razz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f34ea5ede9e1de9c.html mam taki sam zestaw - tylko bez przywieszki - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f34ea5ede9e1de9c.html nie dostałem od niemca i nie pytałem się bo nie wiedziałem że taka istnieje. (może ją jeszcze odzyskam!?)
Wihajster Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Co sie nie chwalisz ile Cie kosztowal i co i jak?? kluczyk 70 immo czeba bylo przelozyc, bo sie nie dalo zakodowac (nikt nie wie dlaczego) grot jakies grosze centralka do sterowana(ASO) lub alarm(allegro) 200pln ale jeszcze nie mialem czasu zalozyc bo raczej zaden punkt dorabiania kluczy ci nie dorobi klucza z tym immo bo tam jest krypto to tylko w serwisie lub u kogos co ma specyjalne oprogramowanie i talent
Pikuś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 bo raczej zaden punkt dorabiania kluczy ci nie dorobi klucza z tym immo bo tam jest krypto to tylko w serwisie lub u kogos co ma specyjalne oprogramowanie i talent Zaraz powoli Murzyn ma chyba drugiej generacji kluczyk, wiec znajac kod PIN poprzez VAG-a moze sam sobie przekodowac kluczyk. Murzyn, z ktorego roku masz autko :?:
Radek321 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja tam mam jeden kluczyk z lamką jeden normalny , jeden serwisowey i taką zawieszke z kodem kreskowym a tego plastikowego nie mam
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 '00 , pin ponoc sie nie zgadzal :/ dziwne bo mialem to razem z kluczykami...no ale z serwisowego przelozylem i jest lala
MARTiiii Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja tam nie wiem czy coś w w plastikowym jest. On tylko otwiera drzwi, napewno odpalić samochodu się nie da (imob). Poza tym ten firmowy alarm Audi jest taki do d... że szkoda gadać. Łamak i złodziej otwiera zamek orazu wyłączając alarm - extra rzecz . Podpina laptopa do OBD, omija Imob i odjezdza Ja kupiłem z: 1 oryginalny scyzoryk z IMO 1 serwisowy ze znaczkiem (bez IMO) 1 plastikowy (bez IMO), nie wiem co tam miało by być i co miało by robić - awaryjny gdy zatrzaśniesz oryginalny 1 kod do dorobienia kluczyka głównego
ctv Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja tam nie wiem czy coś w w plastikowym jest. On tylko otwiera drzwi, napewno odpalić samochodu się nie da (imob). jak nie masz pojecia to nie opowiadaj głupot
piurko Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja tam nie wiem czy coś w w plastikowym jest. On tylko otwiera drzwi, napewno odpalić samochodu się nie da (imob). jak nie masz pojecia to nie opowiadaj głupot Plastikowym sam odpalałem swoje A4 :razz:
Rekomendowane odpowiedzi