Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Czy będą pasowały fotele z cabrioleta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , mam pytanie dotyczace foteli a mianowicie mam mozliwosc taniego zakupu przednich foteli z Audi A4 cabriolet 2004r (skorzane , elektrzcznie ustawiane i podgrzewane), jednak ze nie jestem pewien czy owe fotele pasuja do moejej A4 z 2002r - zwykle fotele ustawiane recznie i bez podgrzewania ???

( wiem , ze jezeli chodzi o podgrzewanie foteli to jest to zalezne od panelu klimatyzacji i raczej z tym nie maproblemu zeby owy panel kupic ale czy nie ma wiekszego problemu z montazem prowadnic foteli i ich rostaw oraz podlaczenie elektryki jak sie domyslam to do modulu komfortu?)

Bardzo prosze o wszelkie podpowiedzi i pomoc w tym temacie.

Dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Witam serdecznie , mam pytanie dotyczace foteli a mianowicie mam mozliwosc taniego zakupu przednich foteli z Audi A4 cabriolet 2004r (skorzane , elektrzcznie ustawiane i podgrzewane), jednak ze nie jestem pewien czy owe fotele pasuja do moejej A4 z 2002r - zwykle fotele ustawiane recznie i bez podgrzewania ???

( wiem , ze jezeli chodzi o podgrzewanie foteli to jest to zalezne od panelu klimatyzacji i raczej z tym nie maproblemu zeby owy panel kupic ale czy nie ma wiekszego problemu z montazem prowadnic foteli i ich rostaw oraz podlaczenie elektryki jak sie domyslam to do modulu komfortu?)

Bardzo prosze o wszelkie podpowiedzi i pomoc w tym temacie.

Dziekuje i pozdrawiam.

dobre pytanie ;) możliwe że będą pasować ale to trzeba by dla pewności rozstaw prowadnic pewnie w necie gdzieś jest podany...

Opublikowano

też myślę że podejdą .. ale auto będzie dziwnie wyglądalo bez reszty tapicerki

Gość Michał
Opublikowano

No własnie, chcesz włozyć sam przód? :shocked: Podejśc to podejdzie na "stówe"

Opublikowano

Mam mozliwosc zakupu calego kompletu siedzen z A4 cabrio ale z tego co wynika to tylko przednie fotele pasuja , tylna kanapa odpada ale mysle nad przerobka owej tapicerki i mojej tylnej kanapy , czyli uszycia nowej ( znajomy tapicer ) na tylna kanape pod wzor przednich foteli czyli boki , podlokietnik kanapy i zaglowki z czarnej skory zas srodki kanapy z ciemno szarej alkantary ( takie wlasnie fotele mam okazje kupic).

Niestey kupno calego ori kompletu w skorze to wydatek 3500-4000zl a jak by wyszlo po mojej mysli to kosztowac mnie to bedzie jakies 1500zl calosc ( zakup wspomnianych foteli i uszycie nowej tapicerki ).

Niestety musze wymienic fotel kierowcy , troszke juz wysiedziany jest a z racji mojego ciezaru jest czasami uciazliwa jazda w dluzsza trase na takim fotelu i dlatego chcem wymienic caly komplet zeby to mialo rece i nogi.

Jak mam wymieniac to juz chcem zalozyc cos konkretnego a te " zwykle stolki " won z Audiczki , no chyba ze ktos posiada na sprzedaz , nie koniecznie w skorze , fotele kubelkowe wzorowane na S-line to chetnie sie dogadam i kupie takie.

Pozdrawiam i dziekuje za wszelkie podpowiedzi.

Opublikowano

Tak i zostanie "odchylanie" foteli przednich na tył :polew:

Opublikowano

Ale lipa :wallbash: :wallbash: :wallbash: , teraz to sie narobilo , calkiem zapomnialem ze przeciesz oparcia sa odchylane :thumbdown: trudno sie mowi a ja na osla wyszedlem :polew: . Prawda jest taka , co dwie glowy to nie jedna :hi:

Dzieki za podpowiedz , szkoda ze nie wczesniej to watek by sie tak nie rozwinol i ja bym sie zbytnio nie cieszyl , ze bede mial nowe foteliki ale dobrze , ze jeszcze ich nie kupilem bo dopiero moja kobieta by mi dala , chyba caly miesiadz bym w garazu musial nocowac na tych fotelach a no i odrobic w polu wydana kase na fotele ktore by zalegaly gdzies w kacie.

Dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma za co :hi: pozdro :) z cabrio nic nie pasi do sedana i avanta :)

Opublikowano

Nie dość że są składane to jeszcze tylna kanapa Ci nie podpasuje. Miał byś za to jeden bajer którego nie mają sedany - zagłówki podnoszone elektrycznie :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...