bolek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witam wszystkich klubowiczów!Widzialem ostatnio A4 ze skórka na masce i w sumie fajnie to wygląda,orientujecie sie moze gdzie mozna kupic taki gad żet??pozdrawiam
Hugo Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 To nie gadżet tylko zabezpiecznie przed kamykami jak jeżdzisz w trasy.A wygląda to paskudnie
spanky Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 jest to praktyczne ale wygladna fatalnie ......... ;-)
bratpit Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ochyda , ostatnio nawet widziałem na allegro A4 ze stanów z taką skórą wyglądała fatalnie
Krzychu88 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Napewno nie wyglada ladnie ale praktyczne jest tylko na dlugie trasy jak dla siebie do dalbym sobie spokoj z ta skóra
bolek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2006 Może Dlatego Fajnie wyglądała bo była Biała,na mojej zielonej to mógłbybyc rzeczywiscie dramat,no ale co do praktycznosci to rzeczywiscie super sprawa na długie trasy-aha i niewiecie gdzie mozna cos takiego zakupic??
Krzychu88 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kiedys na zlociku tuningu vw spotkalem cos takiego, koles sprzedawal do roznych modeli
wojtas-audi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ochyda .... Moze jeszcze karton albo kawalek plandeki na chlodnice ?? :twisted:
Traviz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ochyda .... Moze jeszcze karton albo kawalek plandeki na chlodnice ?? :twisted: No co Ty, lepiej kupić pokrowiec na zimę, założyć, wyciąć miejsce na okna i podkleić folią, bo szyb też szkoda :mrgreen: Przesadzacie... Praktyczne może i jest OK, przyznaje... ale nie na tyle, żeby to można założyć :roll: Samochód tak czy siak będzie się niszczył - taka jest kolej rzeczy i trzeba się z tym pogodzić, niestety. W trasie trzeba unikać dłuższej jazdy za TIRami oraz innymi autami zwłaszcza na sypkiej nawierzchni - wtedy lakier i szyby będą nam dłużej służyły
Kamill Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Aukcja tutaj przyklad jak to wyglada na polówce, troche bardziej przypomina mi felicje po tym calym tuningu optycznym z grilem itd. Aha a chodzi o to ze koles jest chyba producentem tego. Tutaj cos na temat przezroczystego stanika LINK Tutaj kilka zdjec audiolek ze stanikiem:
Hugo Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 A tak wygląda na B6.PASKUDZTWO FUUUUUUU :razz: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=106948841
wojtas-audi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 A tak wygląda na B6.PASKUDZTWO FUUUUUUU Jak jakis kondon ... :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 cuś takiego to kojarzy mi sie z samochodami z USA, przeważnie na Camaro, TransAm'ach takie cuda widziałem :roll:
Hugo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 niewiecie gdzie mozna cos takiego zakupic?? www.ebay.de
dziarule Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 moj przyjaciel z Kanady ma takie cos na swojej hondzie prelude i nie jest zle ale na audiczke w zyciu :neutral:
bolek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2006 niewiecie gdzie mozna cos takiego zakupic?? www.ebay.de [/quo te] Ja juz raczej podziękuje za tą skórke :smile: jednak nie najlepiej to wygląda
wojtas-audi Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 ma takie cos na swojej hondzie prelude i nie jest zle Na hondzie to se moze miec :mrgreen: ale i tak brzydko wyglada ..
Łoles Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jak jakis kondon ... :mrgreen: dokładnie....jak "jedziesz" z panienką na masce
Gość Murzyn Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 na B6 3.0 quattro s-line grafiowej wyglada to narawde ladnie, to wszystko co bylo na fotkach naprawde paskudztwo
Hugo Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Taki "kondon" do B5 na maske i atrape kosztuje 45€ Natomiat wersja większa , dodatkowo osłaniająca zderzak kosztuje 99€ :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi