Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok.. dzieki za rade

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo polecam Fabrykę-Mocy w Lublinie. Są bardzo profesjonalni, potrafią doradzić. Hamownię mają oczywiście najlepszą.

Właśnie dzisiaj skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Polecam bardzo. Moje autko śmiga jak nigdy dotąd :)

IMG_7934.jpg

Opublikowano
Bardzo polecam Fabrykę-Mocy w Lublinie. Są bardzo profesjonalni, potrafią doradzić. Hamownię mają oczywiście najlepszą.

Właśnie dzisiaj skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Polecam bardzo. Moje autko śmiga jak nigdy dotąd :)

http://s13.postimage.org/ohsqztrrn/IMG_7934.jpg

co znaczy najlepsza?:naughty:

Opublikowano

To i ja polecam Rogalottiego :)

U mnie wyszło 170KM i 375 Nm :)

Pojeździłem tydzień i jest naprawdę przyjemnie :)

Opublikowano

Niech mi ktos powie w jaki sposob się mozna skontaktowac z Mr. Rogalottim bo mam wrażenie, że jak za komuny usługi u niego są na kartki!!!

Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na smsy ani na maila, jak sie mam z nim umówić???. Co to ma byc ?!!! Jestem klientem dziesiątej kategori?!!!

Opublikowano
Niech mi ktos powie w jaki sposob się mozna skontaktowac z Mr. Rogalottim bo mam wrażenie, że jak za komuny usługi u niego są na kartki!!!

Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na smsy ani na maila, jak sie mam z nim umówić???. Co to ma byc ?!!! Jestem klientem dziesiątej kategori?!!!

A pomyślałeś o tym że może w tym czasie hamuje komuś auto i dlatego nie odbiera, przecież musi kiedyś robić te programy a nie tylko się umawiać i gadać przez telefon.

Jak by Tobie robił program i co 2 minuty by mu dzwonił telefon i każdy by odebrał to by jedno auto robił cały dzień i byś wtedy powiedział że olewa klientów bo cały czas gada przez telefon.

Zadzwoń wcześnie z rana zanim przyjedzie pierwszy klient na program, albo na koniec dnia jak już skończy.

Opublikowano

Ja wszystko rozumiem, ale dzwonilem z 6x, wyslalem 3 smsy i 3 maile. Co mozna zrobić więcej?

Niedługo mnie o nagabywanie posądzi...

Opublikowano

Trza dzwonić do skutku i najlepie w takich godzinach jak Ci napisałem bo w ciągu dnia to marna szansa żebyś się dodzwonił.

Opublikowano

To ten Rogal musi bić ładną kasę jak nawet nie ma czasu odbierać tel :decayed:

Opublikowano

A nie wpadliście na pomysł , że jest na urlopie ? Rogalik jest na urlopie do 3 września :wink:

Opublikowano
A nie wpadliście na pomysł , że jest na urlopie ? Rogalik jest na urlopie do 3 września :wink:

No to już wiadomo czemu nie odbiera:decayed:, ale normalnie też się ciężko dodzwonić jeżeli ktoś dzwoni w środku dnia.

Opublikowano

No własnie miałem pisac ale Hugo mnie uprzedził. Witek Co roku znika na miesiac:wink:

Opublikowano

Witam,

Ja też miałem ten problem z Rogalem. Nie odbierał może 10 telefonów, 2x sms, 1x wniosek na stronie MrMotors, następnie znalazłem gdzieś info że jest teraz na urlopie, napisałem jeszcze na maila [email protected] i uwaga, otrzymałem pozytywna odpowiedź z terminem tuningu

Zbieram kaskę i wirusuję system :D

Pozdrawiam

Opublikowano

To ja Wam powiem, ze zadzwoniłem na ten drugi numer dedykowany dla spraw dotyczacych mechaniki i mily pan powiedzial mi, ze "musze dzwonic na numer kolegi". Jak powiedzialem, ze probuje już od jakiegoś czasu, wysylam smsy i maile to powiedzial, ze musze do skutku. Słowem, powtarzam słowem sie nawet nie zająknął o urlopie.

Może i ten czlowiek sie zna na swojej robocie, moze i nawet czyni cuda w tuningu, ale tak beznadziejnego podejscia do klienta to dawno nie widzialem. Jeżeli mają takie branie więc zapewne sporo kasy to może czas zainwestować w jakiś FAQ na stronie z wariantami i cenami, albo jakiś grafik wolnych terminów online, aby nie powielać pytań. Ostatecznie można zainwestować w automatyczną sekretarke, która będzie informowała klienta:

1. Jezeli jestes bajkopisarzem i chcesz zrobic "czysta kuni" ze starego trupa wcisnij 1 i posluchaj relaksacyjnej muzyki

2. Jezeli masz do wydania 5 tys złotych również wciśnij 1 bo to dla nas za małe pieniądze żebysmy z Toba porozmawiali

3. Jeżeli chcesz coś zrobic ze swoim autem przy czym zupelnie sie nie znasz na motoryzacji, ale wiesz, ze tjuning jest fajny i totalnie nie liczysz sie z pieniedzmi wyslij smsa lub zadzwon w pozniejszym terminie

Ja już sie pogodziłem z tym, że się nie dodzwonię i po powrocie z urlopu rozglądne się za kims we Wrocławiu lub Katowicach.

Opublikowano
To ja Wam powiem, ze zadzwoniłem na ten drugi numer dedykowany dla spraw dotyczacych mechaniki i mily pan powiedzial mi, ze "musze dzwonic na numer kolegi". Jak powiedzialem, ze probuje już od jakiegoś czasu, wysylam smsy i maile to powiedzial, ze musze do skutku. Słowem, powtarzam słowem sie nawet nie zająknął o urlopie.

Może i ten czlowiek sie zna na swojej robocie, moze i nawet czyni cuda w tuningu, ale tak beznadziejnego podejscia do klienta to dawno nie widzialem. Jeżeli mają takie branie więc zapewne sporo kasy to może czas zainwestować w jakiś FAQ na stronie z wariantami i cenami, albo jakiś grafik wolnych terminów online, aby nie powielać pytań. Ostatecznie można zainwestować w automatyczną sekretarke, która będzie informowała klienta:

1. Jezeli jestes bajkopisarzem i chcesz zrobic "czysta kuni" ze starego trupa wcisnij 1 i posluchaj relaksacyjnej muzyki

2. Jezeli masz do wydania 5 tys złotych również wciśnij 1 bo to dla nas za małe pieniądze żebysmy z Toba porozmawiali

3. Jeżeli chcesz coś zrobic ze swoim autem przy czym zupelnie sie nie znasz na motoryzacji, ale wiesz, ze tjuning jest fajny i totalnie nie liczysz sie z pieniedzmi wyslij smsa lub zadzwon w pozniejszym terminie

Ja już sie pogodziłem z tym, że się nie dodzwonię i po powrocie z urlopu rozglądne się za kims we Wrocławiu lub Katowicach.

przezywasz jak panienka....

Opublikowano

czy był ktoś w M-TRONIK w Słubicach koło Płocka ???

Opublikowano

a ja popieram wk... kolege i powiem: Łaski bzzz. koleś już pewnie wali masówkę i się nie szczypie. na forach ma darmową reklamę bo kilku kolesi na zachętę fajnie potraktował wiec biznes się bez kosztów kręci.

Opublikowano
a ja popieram wk... kolege i powiem: Łaski bzzz. koleś już pewnie wali masówkę i się nie szczypie. na forach ma darmową reklamę bo kilku kolesi na zachętę fajnie potraktował wiec biznes się bez kosztów kręci.

Popatrz najpierw na wyniki jego pracy te aktualne i te z przed paru lat i dopiero wtedy oceniaj a nie piszesz jakieś bzdury i oceniasz człowieka którego nawet na oczy nie widziałeś.

Nie pasuje to jedź do innej firmy, tam dodzwonisz się odrazu i będziesz sczęśliwy.

Opublikowano

i dokładnie właśnie tak bym zrobił