sokolnh Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam....mam pytanko...macie może jakieś doświadczenia z tą firmą www.godula.cc.pl/ ...pozdrawiam. odpuść sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 witam, Admin Adamq ładnie się rozpisał w temacie o chiptuningu, poniżej jego tekstu widnieje link do stronki Pana Goduli w Krakowie... niestety ja nie polecam tego Pana mimo reklamy... wydałem u niego prawie 3 tys na poprzedni tzw program w 1.9 tdi. Pojechałem zaraz w traskę i też miałem wypieki na twarzy i podobało mi się bardzo... niestety Pan Tuner nie zaważył, że spod pompy wtryskowej wycieka paliwo, uszczelkę zmieniłem u swojego stałego mechanika i zaraz po wyjeździe z warsztatu okazało się, że kuce uszły w pole... pojechałem do Pana G. aby zawołał kuce z powrotem, na co on, że nowy program i wogóle... gdybym wiedział że po tuningu u nich będę musiał ich pytać czy mogę puścić bąka we własnym aucie, i czy skutkiem tego nie będzie spadku mocy to pewnie bym zrezygnował... chorzy ludzie... co więcej po kilku spotach z łaską wielką i dopłatami z mojej strony mister G pokazał mi wykres z hamowni, że niby jest tak samo... po kilku miesiącach auto sprzedałem ... nowy właściciel zrobił test na hamowni u znajomych... i między panem G a niezależną firmą bylo ponad 20 koni mniej... o które mi chodziło właśnie, ale on wmawiał mi że mi się wydaje... NIE POLECAM, BRAK PROFESJONALIZMU. FAKTURA WYSTAWIONA - REGULACJE SILNIKOWE. gdyby był poważnym tunerem usługa na fakturze byłaby inaczej nazwana... a jak ktos będzie obstawał za ich profesjonalizmem, to prześlę mu historię maili od tej firmy- chodzi o zapytanie o instalację gazową... śmiechu warte... i jeszcze podpisuje się jako Pan Godula, choć śmiem wątpić, że to on koresponduje... wymijające odpowiedzi, odsyłanie do linka z cennikiem, który zwiera ogólne ceny itd... nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro82 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Polecam ECUSOFT z Bielska-Biala znaja sie na tym :oklaski: ;spruboj dogonic mojego disla ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 To Ty masz diesla, czy 1.8T? No i najwazniejsze - czipowales auto z multi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro82 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ecu 2.5tdi 150ps na 180ps robilem w Ecusoft ,juz dwa lata smiga bezproblemowo .teraz mam 1.8t multi 190ps seryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 witam, Admin Adamq ładnie się rozpisał w temacie o chiptuningu, poniżej jego tekstu widnieje link do stronki Pana Goduli w Krakowie... niestety ja nie polecam tego Pana mimo reklamy... wydałem u niego prawie 3 tys na poprzedni tzw program w 1.9 tdi. Pojechałem zaraz w traskę i też miałem wypieki na twarzy i podobało mi się bardzo... niestety Pan Tuner nie zaważył, że spod pompy wtryskowej wycieka paliwo, uszczelkę zmieniłem u swojego stałego mechanika i zaraz po wyjeździe z warsztatu okazało się, że kuce uszły w pole... pojechałem do Pana G. aby zawołał kuce z powrotem, na co on, że nowy program i wogóle... gdybym wiedział że po tuningu u nich będę musiał ich pytać czy mogę puścić bąka we własnym aucie, i czy skutkiem tego nie będzie spadku mocy to pewnie bym zrezygnował... chorzy ludzie... co więcej po kilku spotach z łaską wielką i dopłatami z mojej strony mister G pokazał mi wykres z hamowni, że niby jest tak samo... po kilku miesiącach auto sprzedałem ... nowy właściciel zrobił test na hamowni u znajomych... i między panem G a niezależną firmą bylo ponad 20 koni mniej... o które mi chodziło właśnie, ale on wmawiał mi że mi się wydaje... NIE POLECAM, BRAK PROFESJONALIZMU. FAKTURA WYSTAWIONA - REGULACJE SILNIKOWE. gdyby był poważnym tunerem usługa na fakturze byłaby inaczej nazwana... a jak ktos będzie obstawał za ich profesjonalizmem, to prześlę mu historię maili od tej firmy- chodzi o zapytanie o instalację gazową... śmiechu warte... i jeszcze podpisuje się jako Pan Godula, choć śmiem wątpić, że to on koresponduje... wymijające odpowiedzi, odsyłanie do linka z cennikiem, który zwiera ogólne ceny itd... nie polecam. godula skończył się na maluchach , później już sama komercha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Slyszal ktos o tej firmie? http://www.goodhope.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopia Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dolny slask to DYNOSOFT. A tuner to CompSport poprzednie , to i nastepne auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Slyszal ktos o tej firmie? http://www.goodhope.pl/ nie słyszałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Wstępnie jestem już umówiony w tej oto firmie --> 44tuning ale sam nie wiem czy można im zaufać i powierzyć swoje auto... liczę na to że może ktoś coś wie na temat tej firmy i podzieli się ze mną uwagami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Wstępnie jestem już umówiony w tej oto firmie --> 44tuning ale sam nie wiem czy można im zaufać i powierzyć swoje auto... liczę na to że może ktoś coś wie na temat tej firmy i podzieli się ze mną uwagami a nie ma w OK przedstawiciela GIAC lub Revo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 a nie ma w OK przedstawiciela GIAC lub Revo ?? nic mi na ten temat nie wiadomo... jeśli możesz przybliżyć temat byłbym zobowiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 a nie ma w OK przedstawiciela GIAC lub Revo ?? nic mi na ten temat nie wiadomo... jeśli możesz przybliżyć temat byłbym zobowiązany http://www.revotechnik.com/locateDealer/ukDealers.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelen05 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Witam, czy miał ktoś do czynienia z tą firmą? http://www.detech.pl/?site=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam, czy miał ktoś do czynienia z tą firmą? http://www.detech.pl/?site=1 na szczęście nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 nie oddałbym do bardziej znanych krakowskich firm a co dopiero do detech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam, czy miał ktoś do czynienia z tą firmą? http://www.detech.pl/?site=1 No no z mojej serii 115km 285Nm robia 150km 395Nm :shocked: A zapewne wyjdzie ok 135km 330Nm.Ale z tymi liczbami przyszaleli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro4444 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Polecić mogę: - Warszawa: Rogal (Mr Motors ul. Mineralna) - Śląsk - Aligator, - Dolny Śląsk - Mirass (Dynosoft), - Pomorze - Rob555 (Tune-up) Sprawdzeni na innych forach, wiedzą co robią i nie zabiją ceną. Najważniejsze - po nich samochody jeżdżą nie stoją w warsztatach Absolutnie niepolecany - niejaki Auto Seba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU07 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Jak daleko stoi Aligator od Rogala? Jestem z opolskiego, więc do Warszawy kawałek mam i chciałbym wiedzieć, na ile "porządni" są w krokod... Aligatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi