Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Hofele design - zderzak p&p ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do B5 to napewno nie podejdzie p&p. Gril bedziesz musiał odciąć w masce, a poza tym to za piękne nie bedzie jak juz to założysz, lepiej korzystaj z ory części z tego modelu :wink4:

Opublikowano

Ale kolega ma B6 :wink4: Z tego co wiem to podchodzi to P&P.

Opublikowano

Ale kolega ma B6 :wink4: Z tego co wiem to podchodzi to P&P.

wzorowałem sie profilem, a pisało B5 :przebiegly:

Opublikowano

sorki za bledy w moim profilu juz jest oki

Opublikowano

Powiem Ci że Hofele to najlepsze rozwiązanie jeżeli chodzi o Single Frame w B6 :wink4: Mi osobiście się podoba :kox: Jest spasowane z resztą samochodu i wygląda OK. Nie jest na siłę doklejone jak inne laminatowe wynalazki.

Opublikowano

cena takiego zderzaka to 617 euro + 285 euro za grill + 40 euro za kratki + 90 euro za shipping :) a za ten krotki wolaja 450 + 40 + 90

Opublikowano

Powiem Ci że Hofele to najlepsze rozwiązanie jeżeli chodzi o Single Frame w B6 :wink4: Mi osobiście się podoba :kox: Jest spasowane z resztą samochodu i wygląda OK. Nie jest na siłę doklejone jak inne laminatowe wynalazki.

Czy widziałeś takie auto na żywo? Czy tylko piszesz na podstawie fotek Hofele z internetu? :)

Zapewniam Cię, że w rzeczywistości z bliska nie wygląda to już tak dobrze :thumbdown:

Opublikowano

nie lubie jak na siłe z b6 , ktoś robi b7, B6 ma b szóstką

Opublikowano

Czy widziałeś takie auto na żywo? Czy tylko piszesz na podstawie fotek Hofele z internetu? :)

Zapewniam Cię, że w rzeczywistości z bliska nie wygląda to już tak dobrze :thumbdown:

Widziałem w sieci trochę zdjęć aut ludzi z tym przodem Hofele. Zdjęcia były pod różnym kątem i dobrze było widać przejścia z samochodu na ten zderzak i zgrywało się to, było płynne. Także mnie osobiście przekonało. Porównując do pseudo tuningowych laminatów z allegro jest :good:

Zresztą ocencie sami :cool1::

http://www.hofele.com/formula/en/showcars/customer_cars_audi_a4_b6.html

Opublikowano

jak dla mnie ten zderzak jest kozacki, to nie jest robienie na sile b7 z b6, podliczajac wszystkie koszty jakie trzeba pokryc przy takiej metamorfozie (no bo chyba nikt nie skonczy na zderzaku) to wychodzi ze za te pieniadze moznaby juz jakas biedna b7 kupic.. ale przeciez to w ogole nie przypomina b7, to jest poprostu b6 z nowym, wielkim, rzadko spotykanym ryjem

Opublikowano

Marian, proszę Cię, NIE RÓB TEGO :notworthy:

Mimo, że może i to jest dobrze wykonane itd itp., to to poprostu nie pasuje do całości karoserii B6.

B7 jednak została trochę zmieniona i tam przód gra z resztą karoserii.

Opublikowano

edmondo ma rację, w B7 wygląda to ładnie ale w B6 coś mi nie pasuje...

Opublikowano

Widziałem w sieci trochę zdjęć aut ludzi z tym przodem Hofele. Zdjęcia były pod różnym kątem i dobrze było widać przejścia z samochodu na ten zderzak i zgrywało się to, było płynne. Także mnie osobiście przekonało. Porównując do pseudo tuningowych laminatów z allegro jest :good:

Zresztą ocencie sami :cool1::

http://www.hofele.com/formula/en/showcars/customer_cars_audi_a4_b6.html

Bez przesady. Nie można porównywać Hofele do jakości laminatów z allegro. To już popadanie w skrajność.

Argumentując w ten sposób polonez będzie zawsze lepszy od malucha :) Mimo że i jedno i drugie to gówno.

Sorry, ale dla mnie taki tuning się kupy nie trzyma. Ale to Wasze auta.

Opublikowano

Bez przesady. Nie można porównywać Hofele do jakości laminatów z allegro.

Dlatego napisałem w tym temacie że Hofele to najlepsze rozwiązanie jeżeli chodzi o single frame. Poprostu kolega jest zainteresowany taką przeróbką i jak ma wybierać pomiędzy różnymi możliwościami to Hofele jest najmniejszym złem porównując do innych opcji i według mnie dobrze wygląda. Co nie oznacza że osobiście bym to do B6 założył. Może jedynie w cabrio bym taki zderzak wyrezał. W przypadku sedana i avanta widzę inaczej zrobiony przód :kox:

Opublikowano

Jednemu podobają się blondynki a drugiemu Hofele :wink4:

Moim zdaniem jeżeli ktoś chce zmienić wygląd swojej fury to chyba lepiej poprzez gotowy produkt porządnej firmy niż produktem firmy No Name z Allegro.

Opublikowano

Macie racje troszeczke "przegięcie" (nawet zalatuje wiejskim tuningiem) patrzac na te (zwlaszcza pierwsze zdjecie ) lepiej zastanowie sie na jakiejs orginalnej przerobce . Ale bardzo dziekuje za wasze uwagi. Moze ktos by wrzucil jakie czesci pokolei potrzeba kupic na przerobke na s -line [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 18:23_________________________________________________Wpatrójac sie w te zdjecia zauwazylem ze maska jest przedluzana jak to jest zrobione?

Opublikowano

dospawana przedluzka, cala maska do robienia :cool1: