Rafal_ Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Czy można bez większych obaw zostawić samochód na parkingu przy lotnisku-czy jest on w jakiś sposób strzeżony itp.? Nigdy nie zostawiałem samochodu w takim miejscu i to na tak długo (7 dni) Będzie to bezpieczne?
pawelc Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Parking poziomowy to 7pln. za godzinę .. Bez biletu nie wyjedziesz ..
Buba Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 lepiej niech cie ktos zawiezie, nie bedziesz placil i bedziesz spokojny o furacza
Rafal_ Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zastanawiałem się żeby mnie ktoś zawiózł a później przyjechał po mnie ale mam trochę daleko-blisko 300km w jedną stronę, nie mam też w Warszawie nikogo "bliskiego żeby zostawić autko A jakbym wiedział że bezpiecznie przestoi ten czas to bym sie pokusił A orientuje się ktoś czy parking który jest na przeciwko wejścia głównego na Okęcię nadaje się do tego?
stomi Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 mozesz sobie busem podjechac lub komunikacja publiczna
bigos_s Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nadawać się raczej nadaje bo jest monitorowany, dodatkowo na bramce dostajesz bilecik z nr. rejestracji który jest sprawdzany przy wyjeździe. tyle że opłaty są spore - taniej było by wynająć miejsce postojowe w parkingu podziemnym na osiedlu strzeżonym. (u mnie jakieś ogłoszenie widziałem za 250 zł/miesiąc) _________________________________________________ EDIT Tu full opcja zawiozą przywiozą i po ramieniu poklepią i to za całe 55 PLNów http://www.parking-lotnisko-okecie.com.pl/?gclid=CJ2S8PGg85oCFQ-A3godT0vfdw
Rafal_ Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 A co powiecie o czymś takim? http://parking-lotnisko.pl/o_firmie?gclid=CPvT08ig85oCFYuB3godkFLpdw
keżor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 zagadaj na spotach warszawskich , może ktoś mieszka w domku i Ci pozwoli gdzieś na placu auto postawić lub poleci jakiś parking za rozsądną cene
letallec Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Parking strzeżony kolo mnie(okolice skrzyżowania Al. Lotników i Wilanowskiej) kosztuje 110PLN/miesiac. Do lotniska kolo 5km
designer Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Polecam Ci ten: http://parking.lotnisko-chopina.pl/katalog/p4/pl/parkingi_p4.php Zostawiałem w zeszłym roku auto na tydzień i jestem b zadowolony i będę z niego korzystał. Zapłaciłem chyba 140 zł, wiec to nie majątek, a głowę masz spokojną. Poza tym podwozisz rodzinkę pod halę odlotów, a sam jedziesz na parking, zostawiasz furę i 3 minuty jesteś na piechotę na lotnisku. Nie ma przepakowywania bagaży do jakichś busów itp. To dla mnie był plus. Poza tym jest to parking na terenie lotniska i przez nich "firmowany" co stanowi pewną gwarancję w stosunku do niewiele tańszych ( ok 110-120 zł za tydzień ) parkingów rozsianych wzdłuż Al. Krakowskiej po różnych dziurach, podwórkach, placach itp.
Rekomendowane odpowiedzi