oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Panowie - proponuje ten wyjazd nie wcześniej niż o 11.00z Poznania robić. propozycja godziny 10:00 przyszla z samej gory :gwizdanie: :gwizdanie: to góra może zmienić albo my ją zmienimy :polew:
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Panowie - proponuje ten wyjazd nie wcześniej niż o 11.00z Poznania robić. propozycja godziny 10:00 przyszla z samej gory :gwizdanie: :gwizdanie: to góra może zmienić albo my ją zmienimy :polew: nie mam wystarczajaco odwagi aby kwestionowac
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Panowie - proponuje ten wyjazd nie wcześniej niż o 11.00z Poznania robić. propozycja godziny 10:00 przyszla z samej gory :gwizdanie: :gwizdanie: to góra może zmienić albo my ją zmienimy :polew: nie mam wystarczajaco odwagi aby kwestionowac a to kto jest na górze?? :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Panowie - proponuje ten wyjazd nie wcześniej niż o 11.00z Poznania robić. propozycja godziny 10:00 przyszla z samej gory :gwizdanie: :gwizdanie: to góra może zmienić albo my ją zmienimy :polew: nie mam wystarczajaco odwagi aby kwestionowac a to kto jest na górze?? :gwizdanie: nie wiesz?? wstyd... pan Prezes
Hugo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Śpiochy wysilcie się raz w roku i wstańcie troszkę wcześniej
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 jak do Bukowiny jechaliśmy to o 10 byliśmy prawie na miejscu :gwizdanie: a z Poznania 2h trzeba lekko liczyć na dojazd na miejsce
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Śpiochy wysilcie się raz w roku i wstańcie troszkę wcześniej prezesie jedziesz przez Wawę czy przez Radom, lecieć z prezesem całą trasę to było by coś
Hugo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Śpiochy wysilcie się raz w roku i wstańcie troszkę wcześniej prezesie jedziesz przez Wawę czy przez Radom, lecieć z prezesem całą trasę to było by coś Przez Radom , ale zapewne będę leciał w czwartek bo muszę rodzinkę odwiedzić w Zgierzu.Tak więc jakby coś to będę czekał na Was w Strykowie
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Śpiochy wysilcie się raz w roku i wstańcie troszkę wcześniej prezesie jedziesz przez Wawę czy przez Radom, lecieć z prezesem całą trasę to było by coś Przez Radom , ale zapewne będę leciał w czwartek bo muszę rodzinkę odwiedzić w Zgierzu.Tak więc jakby coś to będę czekał na Was w Strykowie spoko więc spotkamy się w Strykowie
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Śpiochy wysilcie się raz w roku i wstańcie troszkę wcześniej ja cały czas wstaje o 6 a do ~24 ~1 na forum :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 20:16_________________________________________________ Śpiochy wysilcie się raz w roku i wstańcie troszkę wcześniej prezesie jedziesz przez Wawę czy przez Radom, lecieć z prezesem całą trasę to było by coś Przez Radom , ale zapewne będę leciał w czwartek bo muszę rodzinkę odwiedzić w Zgierzu.Tak więc jakby coś to będę czekał na Was w Strykowie spoko więc spotkamy się w Strykowie no to może i ja tam zajadę to zobaczę po raz kolejny pana Prezesa :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Śpiochy wysilcie się raz w roku i wstańcie troszkę wcześniej prezesie jedziesz przez Wawę czy przez Radom, lecieć z prezesem całą trasę to było by coś Przez Radom , ale zapewne będę leciał w czwartek bo muszę rodzinkę odwiedzić w Zgierzu.Tak więc jakby coś to będę czekał na Was w Strykowie spoko więc spotkamy się w Strykowie więc skoro tak to i ja wstępnie dotoczę się do strykowa
Korzeń Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 więc skoro tak to i ja wstępnie dotoczę się do strykowa
Flyer Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 A nie mozemy sie spotkac w Poznaniu o 10 na jakims maku albo kfc i poczekac poprostu na reszte?
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 A nie mozemy sie spotkac w Poznaniu o 10 na jakims maku albo kfc i poczekac poprostu na reszte? trzeba by o tym pomyśleć
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 A nie mozemy sie spotkac w Poznaniu o 10 na jakims maku albo kfc i poczekac poprostu na reszte? trzeba by o tym pomyśleć tym bardziej że w ośrodku jedzenie będzie dopiero na obiadokolacji, więc lepiej coś zjeść wczesniej
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 A nie mozemy sie spotkac w Poznaniu o 10 na jakims maku albo kfc i poczekac poprostu na reszte? trzeba by o tym pomyśleć tym bardziej że w ośrodku jedzenie będzie dopiero na obiadokolacji, więc lepiej coś zjeść wczesniej trzeba buleczki tez wziasc na droge :naughty:
Flyer Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 No... poznaniaki, znajdzcie jakas knajpe z parkingiem gdzie mozemy sie spotkac, cos przeszamac, pogadac i w droge ruszyc kolo 11
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 No... poznaniaki, znajdzcie jakas knajpe z parkingiem gdzie mozemy sie spotkac, cos przeszamac, pogadac i w droge ruszyc kolo 11 dla tylu aut i zgłodniałych chłopa to coś muszą wybudować
Rekomendowane odpowiedzi