kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 No... poznaniaki, znajdzcie jakas knajpe z parkingiem gdzie mozemy sie spotkac, cos przeszamac, pogadac i w droge ruszyc kolo 11 1,5km na Piłe od miejsca gdzie się macie spotkać jest Mc z BP ale parking troche mały przy nim, ale mysle że rano nie powinno być problemów z miejscami
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dla 15-20 aut może i tak ale dla 30-40 a może i więcej to ni chu chu :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 22:21_________________________________________________ok jutro zatem uderzam do prezydenta Poznania żeby coś już kminił na przyjaz zlotowiczów A4-Pub . com
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Pany, I kto sie melduje na wspolny wyjazd z Poznania? Duzo bedzie aut? Zrobcie moze jakas liste... ja wyjezdzam z Wawy o 7:00 razem z aydaho i oskarem. Powinnismy na 10:00 byc na miejscu.
kuredu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Pany, I kto sie melduje na wspolny wyjazd z Poznania? Duzo bedzie aut? Zrobcie moze jakas liste... ja wyjezdzam z Wawy o 7:00 razem z aydaho i oskarem. Powinnismy na 10:00 byc na miejscu. nie ma takiej opcji żebyscie o 10 byli na miejscu. pogadam z kimś od nas żeby może po Was do Swarzedza wyjechał bo jak wiedziecie głownymi drogami to staniecie w takich korkach że hoho, a dobrze by było by ktoś Was skrutami poprowadził
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Pany, I kto sie melduje na wspolny wyjazd z Poznania? Duzo bedzie aut? Zrobcie moze jakas liste... ja wyjezdzam z Wawy o 7:00 razem z aydaho i oskarem. Powinnismy na 10:00 byc na miejscu. nie ma takiej opcji żebyscie o 10 byli na miejscu. pogadam z kimś od nas żeby może po Was do Swarzedza wyjechał bo jak wiedziecie głownymi drogami to staniecie w takich korkach że hoho, a dobrze by było by ktoś Was skrutami poprowadził dzięki Kuredu [; ja nie wiem jeszcze czy z ww będę jechał czy z Radomia [;
Suli Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Flyer - myślę, że dołączyłbym się do Was na współny wyjazd i przyjazd choć nie ukrywam, pora zbójecka
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Suli, coz, trzeba sie poswiecic kuredu, jesli mamy wpasc w korki, to faktycznie nonsens... da sie jakos sprawnie objechac Poznan do jakiejs wylotowki w strone Pily? Moze gdzies tam sie spotkamy?
kuredu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Suli, coz, trzeba sie poswiecic kuredu, jesli mamy wpasc w korki, to faktycznie nonsens... da sie jakos sprawnie objechac Poznan do jakiejs wylotowki w strone Pily? Moze gdzies tam sie spotkamy? niestety do wylotówki na Piłę trzeba przejechać przez miasto
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 I sa jakies naprawde mega korki w okolicach 10-11 godziny? Jesli tak, to moze jednak ominac Poznan...
Suli Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 niestety do wylotówki na Piłę trzeba przejechać przez miasto I tak do czasu powstania ZOP - S 11 :gwizdanie: Albo wschodnio - północnego odcinka III ramy - czyli baaardzo długo
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mam w takim razie 2 pytania, no moze 3 1) ile czasu bedziemy przejezdzac przez poznan do wylotu na pile kolo 10:00 ? 2) czy jest jakas sensowna opcja objechania wlotu do poznania od strony A2 tak zeby sprawnie przecisnac sie ? 3) o ktorej godzinie mozna swobodnie przeleciec przez poznan ?
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 załatwcie nam obstawę policji :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 I sa jakies naprawde mega korki w okolicach 10-11 godziny? Jesli tak, to moze jednak ominac Poznan... aż takich mega korków w tym przedziale czasowym nie ma .... da się jechać ....
Suli Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Spokojnie Jak bedziemy jechać Krzywoustego, na rondzie Rataje skręcimy na Śródkę, na Śródce w Estowskiegi i później w Garbary, do Armii Poznań, potem Mieszka I i Piątkowską to nie powinnno być źle i powinnismy bezboleśnie sobie poradzić Dobrze mówię :?: :kox:
Madas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 bardzo dobrze Suli .... myślę że pójdzie dobrze ten przejazd .... CB nie zapomnijcie konusy
Korzeń Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Fleyer aydahooo oskaro Sulik i ja Ze stolycy jadą jeszcze Krzyniek Tom77 Poziu Lukas Kaśka Malik spankey Specu Kokos Organizujemy coś razem? Czy ktoś jedzie na Bydgoszcz?
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja + aydaho + oskaro & suli startujemy o 7:00 - chyba, ze suli zaspi, to bedzie musial nas gonic No i lecimy na A2, nie bede sie pchal przez Bydgoszcz, gdzie jest 12 wahadelek po drodze
Korzeń Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja + aydaho + oskaro & suli startujemy o 7:00 - chyba, ze suli zaspi, to bedzie musial nas gonic No i lecimy na A2, nie bede sie pchal przez Bydgoszcz, gdzie jest 12 wahadelek po drodze Skąd start?
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 My startujemy z Ursynowa i lecimy na Piaseczno
Rekomendowane odpowiedzi