Cristoforo Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 szału nie będzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 szacun modów - ale w ośce to chyba troche przegięcie walczy się o wyciśniętego każdego konia a przy starcie ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Będzie ruszał z 4 . Zresztą teraz pewnie w przypływie radości Dżo-Dżo rozdaje na rynku wszystkie ciuchole ze swojego markietu :laghing2: :laghing2: 226,5KM obstawiam zresztą efektu nie widać, jak i całego rodzinnego miasta autora postu (słyszałem,że za Dżo-Dżo teraz śmiga straż pożarna, bo ludzie gadają, że się fura w locie pali) :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 widziałem go online ale pewnie stwierdził że potrzyma nas w niepewności i pojawi się jutro :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 widziałem go online ale pewnie stwierdził że potrzyma nas w niepewności i pojawi się jutro :gwizdanie: własnie dzwoniłem do niego - kończy rysować wykres [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:56_________________________________________________Ps. pytał ile chcemy mieć bo nie będzie rysował 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 według mnie będzie niecałe 220 dzo-dzo i jak tylko nie oszukuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 czekamy... :> ciekawe co opisze :gwizdanie: jakie wrazenia z jazdy... jak dobre to odezwie się dopiero jak mu się kasa na paliwo skończy czyli tak jak mówiłem :gwizdanie: , jak będzie chciał pożyczyć od kogoś kasę na paliwo to nie dawajcie dopóki nie da wykresów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 hehehehe strzala cholery Rogal ma mi wyslac wykres to wrzuce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 ale podziel sie spostrzeżeniami :naughty: :naughty: :naughty: cyfry znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dżo-Dżo dawaj współrzędne :> :> cełe forum czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 on sie z nami bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 cała noc siedzi i rysuje wykres a, że zabrakło papieru a paierniczy otwieraja o 10.00 więc dajmy mu jeszcze trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 proponuję dać mu kropka, albo nawet dwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Buduje napięcie :naughty: Ale rozumiem was...siedzicie, czekacie co nasz avant speed master tu wklei :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A on przecież pojechał zalać verve :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peres Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Sytuacja napięta jak plandeka na Żuku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Sytuacja napięta jak plandeka na Żuku!!! stawiam na ok. 215 i w miarę płaskie 450-480Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Długa ta cisza ..... Znów się coś wysrało :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Znów się coś wysrało :?: może turbo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Liczyłem na więcej postów ludu domagającego się wykresu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi