Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[1,9 AWX] S4 diesel edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie oszpecone audi :kwasny: ale wielki szacun za mody! Po korekcie będzie zamiatać :kox: Patrząc na filmiki zastanawiam się ile czasu zajmie Ci zajeżdżenie go :wink4:

Opublikowano

Jesteś Gruby kozak :kox: :kox: :kox: :kox: :good:

Opublikowano

Po co taki wielki IC? :blink:

Jakiego to auto będzie miało teraz turbolaga?

Konsultowałeś tę przeróbkę z kimś znającym się na temacie czy ułańska fantazja poniosła?

Ten IC miał być większy niż IC w tym monstrum?:

97661794.jpg

To ICka już masz teraz zostaje reszta: silnik, q, hamulce .... Body może zostać.

Rezania trochę było tylko po co?

W setupie Adamooo IC właściwie nie widać .....

Opublikowano

jak juz zaczynasz pisac kolego to czy masz wogule jakies pojecie na temat przerobek auta ? po zamontowaniu colera nie odczulem zadnego laga , czy wiesz wogule ile pompuje turbina ? i jakie daje cisnienie ? czy jechales wogule kiedy z colerem ori i z takim monstrum bo wedlug mnie nie masz porownania

a czy fantazja ulanska hmmm mysle ze nie ale jak to ma byc najmocniejsze 1,9 tdi w polsce to czemu ma tak nie wygladać

widze po twoich przerobkach to tez grubo poszedles :-)

Opublikowano

Anyway - powodzenia :)

Opublikowano

no przyda sie :polew:

Opublikowano

1.9 są najszybsze-w piątek goniłem V10 Krakowską i prawie ją dopadłem-jak zobaczył że go dochodzę zjechał że to niby do domu :polew: :polew:

ale na poważnie już teraz masz kawał pieruna pod maską-jak ktoś z tyłu zobaczy jak ten kombiaczek zapie to się mocno zdziwi :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Jakiego to auto będzie miało teraz turbolaga?

To jakby nie patrzeć VNT wiec pewnie znikomego,chodz troche wielkosc icka przy duza.

Ale jak ktos chce sie scigac w afryce...

PS Szacun za projekt sie nalezy.

Opublikowano

dzo-dzo ile teraz ten energo oszczędny 1,9 tdi będzie palił po mieście ?- i jak mu tak lekuśko depniesz na trasie do cobry :naughty:

Opublikowano

1.9 są najszybsze-w piątek goniłem V10 Krakowską i prawie ją dopadłem-jak zobaczył że go dochodzę zjechał że to niby do domu :polew: :polew:

ale na poważnie już teraz masz kawał pieruna pod maską-jak ktoś z tyłu zobaczy jak ten kombiaczek zapie to się mocno zdziwi :oklaski: :oklaski:

To tak wszystko niepozornie wyglada ze moze niejeden sie naciac na taką furke. :)

Poza tym wielkie uznanie za projekcik :hi: Czapki z głów ;)

Z niecierpliwością czekam na rozwinięcie dalsze tematu :thumbup:

Opublikowano

eee to wszystko atrapa ze styropianu :polew:

Opublikowano

wlansie odebralem autko o mechanika przeplywka zalorzona ale juz palca sie tam nie da wcisnąc

czekam tylko na witka i niech mi to zacznie po malu ogarniac :gwizdanie:

Opublikowano

No z tym najmocniejszym 1,9 tdi w Polsce to nie tak do końca:) Chyba że mówimy tylko o A4 B6:)

Poszedłeś grubo Ci powiem ale moc i wrażenia będą przeokrutne:)

Powodzenia

Opublikowano

no o audi a w jakim klubie jestem ;-) :gwizdanie:

no ale mam maly problemik teraz cos zaczal kopcic jak mpk :decayed:

Opublikowano

No to czekam, czekam na nowego kolegę :decayed::tongue4::polew: :polew:

Opublikowano

No to czekam, czekam na nowego kolegę :decayed::tongue4::polew: :polew:

Zacznie spuszczać z tonu ... :naughty:

Dopisze diesel, później 1,9, później FWD, później kombi, później czarny, później z dużym IC, później coś jeszcze ... (kolejność może być inna)

I nadal pozostanie najszybszy :decayed::wink4:

Opublikowano

I nadal pozostanie najszybszy :decayed::wink4:

najszybszy z rolki i 3 biegu :naughty::decayed:

Opublikowano

poziek wez no zobacz czy tak jak seba zrobil to moze byc

ja ci pokaże jak ja mam zrobione to co na czerwono wypad to co na zielono zostaje :good: tylko tak jak ja pisałem nie mam egr i klapy, jak chcesz mieć klapę gaszącą to zostawiasz zawór n239

5ff755f507a804bamed.jpg

a tu tylko bez egr

3ab7489d1fcd020amed.jpg

[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 15:15_________________________________________________wywalilem czujnik n18 i n239 czy nie wiem czy moze tak byc
Opublikowano

Dzo-Dzo men...ja silnikami na gownienka się nie zajmuję :gwizdanie: :kox::wink4: :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...