Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[1,9 AWX] S4 diesel edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio gadalem z murzynem

No to za***iście. Czy powiedział ci też, że tankuje paliwo lotnicze ? :decayed:

Murzyn to bajkopisarka, najlepsze teksty były, że mu spala na trasie 3 litry :gwizdanie: :polew:

uderz w stol a norzyce sie odezwa :thumbdown:

to dlatego poszedl na inne forum?Mysle ze nie ma co ciagnac tej dyskusji bo schodzi ona na temat czlowieka a nie Dzo-Dzo wozu :gwizdanie:

Opublikowano

Murzyn to bajkopisarka, najlepsze teksty były, że mu spala na trasie 3 litry :gwizdanie: :polew:

to dlatego poszedl na inne forum?Mysle ze nie ma co ciagnac tej dyskusji bo schodzi ona na temat czlowieka a nie Dzo-Dzo wozu :gwizdanie:

człowieku ogarnij się bo pieprzysz jak potłuczony

Murzyn i jego pistacja powinna już dawno być mega madafaka 1.9TDI 300 koniuf ze strzałem z nitro ale jak wszyscy wiemy jest zwykłym 1.9TDI z ciutke większa mocą niż po czipie.

Opublikowano

człowieku ogarnij się bo pieprzysz jak potłuczony

Murzyn i jego pistacja powinna już dawno być mega madafaka 1.9TDI 300 koniuf ze strzałem z nitro ale jak wszyscy wiemy jest zwykłym 1.9TDI z ciutke większa mocą niż po czipie.

:polew: :polew: :polew: :polew:

Upss nie moglem sie powstrzymac :polew:

a pokazal ci wykres ze ma 220km? :polew: :polew: :polew:

bo kalkulowac kazdy umie...

wiesz mnoze liczył :

silnik + soft + wtryski + fmic + magnetyzery 5KM + strumienica +8KM + naklejka "sony" 8KM i mu wyszło 220KM :kox:

Masz nieaktualne dane ta z 2009 naklejka Sony daje 10 KM :polew:

Opublikowano

Murzyn oststnio zapkował do swojego klekota jakąś hybryde na której napewno nie zrobi 220km. Zgadzam się z tym co pisze Poziek, bajki po 19. Mi ostatno mówił że na seryjnym SMIC maił ponad 200km :polew:

DzoDzo ma pełne gt22 do tego duży IC więc spokojnie powinien 220km lub nawet lepiej osiągnąc. Jedyne co to auto może mieć sporego laga z dołu ale zobaczymy jak wszystko zostanie wystrojone.

HiRide osiągnięcie 250km w 1,9 to już spory wyczyn. Musisz do tego mieć silnik w idealny stanie i tak samo pompki AL, po za tym wałek i duże turbo np. Gt2260 i wiele innych rzeczy.

Opublikowano

DzoDzo ma pełne gt22 do tego duży IC więc spokojnie powinien 220km lub nawet lepiej osiągnąc. Jedyne co to auto może mieć sporego laga z dołu ale zobaczymy jak wszystko zostanie wystrojone.

myślę, że przy tej turbinie co ma Dzo-Dzo Killer wypadałoby pomyśleć nad wałkiem :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

No wałeczek zawsze by się przydał wtedy może uderzać w 230-240km.

Opublikowano

kur.. ale spamik w moim watku heheheh

jarol gt2260 hmmm fajnie by bylo narazie gt2256 nie ma biedy 24 jestem umowiony z rogalem zobaczmy co chlop wymodzi :-)

walek tak poziek i to jak najszybciej

p.s po wymianie turbiny auto mi mniej pali ? o co kaman mikrofony szaman ?

Opublikowano

Nie badz taki poka kolektor bo tu co drugi z 1.9 TDI marzy o GT22 :cool1: i 220KM :kox: ja tez .Wzioles ta turbinke od Adamooo :wink4: tez ja mialem brac po moich problemach z BRD ale mnie wystraszyl wlasnie kolektor i brak miejsca . Poka fotke z przeplywka i filtrem jak to wpasowales . No i szukaj silnika bo przy twoim stylu jazdy nie wroze mu dlugiego zycia przy takiej mocy :decayed:

Opublikowano

Przy stylku jazdy Dzo-Dza, to najpierw pojdzie zawias :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

A pózniej male dachowanko :polew: lepiej nie krakac :wink4:

Opublikowano

Przy stylku jazdy Dzo-Dza, to najpierw pojdzie zawias :naughty: :naughty: :naughty:

raczej sprzęgło :polew: :polew:

Opublikowano

wczoraj odebralem od Nutka autko moje.

\

Nutek rezal navi do dzo-dzo woza :-)

pozniej wrzuce foty

Opublikowano

Powiem szczerze, że dłubanie paździerza Tdi to dupne rozwiązanie..zrobisz te max 220-240 KM i dalej Ci będzie mało.

A auto z kaloryferem z przodu, palące 12 ropy i to jeszcze FWD to już całkiem pomyłka. :decayed:

Po mojemu to strata czasu..strata kasy i zbędne napinanie pośladków :naughty:

Niech będzie pozdrowiony :hi:

Opublikowano

Powiem szczerze, że dłubanie paździerza Tdi to dupne rozwiązanie..zrobisz te max 220-240 KM i dalej Ci będzie mało.

A auto z kaloryferem z przodu, palące 12 ropy i to jeszcze FWD to już całkiem pomyłka. :decayed:

Po mojemu to strata czasu..strata kasy i zbędne napinanie pośladków :naughty:

Niech będzie pozdrowiony :hi:

za tą kase można pobawić sie 1,8T a efekt jest zdecydowanie lepszy

jaki ja byłem głupi, że sprzedałem 1,8T :wallbash:

jeden minus , wielkie spalanie

Opublikowano

za tą kase można pobawić sie 1,8T a efekt jest zdecydowanie lepszy

:decayed::naughty:

jeden minus , wielkie spalanie

13 pb ? :hi:

Opublikowano

No nie przesadzaj ragga... upalane 1.8T[Q] po modach wciagnie o wiele wiecej niz 13/100 [w miescie, w trasie zreszta tez].

Poza tym... OT.

Opublikowano

ja własnie nie chciałem robić OT i sorki ze zaśmiecam wątek ale moja była 1,8T po miescie mi paliła 12 -15 litrów na serii przy agresywnej jezdzie naped na ośke

sorki za OT

Opublikowano

No nie przesadzaj ragga... upalane 1.8T[Q] po modach wciagnie o wiele wiecej niz 13/100 [w miescie, w trasie zreszta tez].

Poza tym... OT.

A kto pisał o upalaniu :decayed:

EOT

Opublikowano

co wy sie znacie ;-)

klekot jest the besciarski hehhe tyle przerobek i nie pali masakrycznie duzo mialem 1,8 t ale sprzedalem

a czemu sprzedalem bo pamietam jak dzis jechalem do olsztyna na zlot a4 mialem furacza po chipsie i mnie cuber doganial a mial kilkanascie koni mniej wiedz 1,8 t jest dla mnie skonczone :-)

hmm no ze front naped to co mnie nie przeszkadza jak bede chcial zmenic to zmienie ale narazie jeszcze zostala klapa do pomalowania na rozowo bo tak mi sie widzi :polew:

Opublikowano

dzodzo nie sluchaj ragababy to on jezdzi na lpg wiec wszytsko krytykuje :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...