adams78 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ale ma garaż... ktokolwiek by chciał - 1/3 takich modów każdy może. Jak ma za co... :gwizdanie:
adams78 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dziwię się że od razu nie wstawiałeś większych turbin i nie zakuwałeś motorka. Przecież apetyt rośnie w miarę jedzenia...
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Projekt mega spas, pamiętam pierwsze RS4 z KT w Polsce, wtedy seria była obiektem marzeń
marcin j Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 skoro stwierdziłeś , że warto wszystko zmieniać dla 70 KM to jak najbardziej popieram i czekam na efekty chylę czoła ...
peter22 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 no własnie dawno nic nie pisałes , kiedy zobaczymy zdjecia z nowymi modami
bakuś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Przeczytałem ten i cały poprzedni temat (21 str.)... - N/C :slina: :blink: :shocked: :wallbash:
SID Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 projekt mocno zwolnił nie z mojej winy a z wykonawców, auto obecnie jest u spawacza gdzie się robi nowy : IC, wydech, kolektory w środę będę w Wa-wie, wstawie nowe foto
adams78 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Rozumiem, że ktoś reza auto za grubą kasę Ale nie kumam sensu modów trwających połowę poprzedniego sezonu i cały bierzący Kiedy zamierzasz czerpać przyjemność z jazdy tym bolidem, skoro za niespełna rok go sprzedasz? [br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 21:37_________________________________________________Poza tym zlecając taki projekt wykonawcy powinni to traktować jak oczko w głowie. A oni chyba lecą w kulki...
SID Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 chciałbym aby wszystko było tak pięknie, szybko i dobrze niestety w tej branży jest cięzko dużo bym dał aby sobie samemu auto złożyć, mieć czas i warunki he he wczoraj byłem w Wa-wie, coś ruszyło u spawacza IC w połowie skonczony, kolektory wczoraj zaczęte bo flansze przyszły foto mam dostać przy nast wizycie silnik przd robota
A3 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Spokojnie będzie dobrze nie liczy się czas ale to żeby było dobrze zrobione a tam gdzie Ty robisz auto to mam pewność że będzie dobrze
kosiniak Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Spokojnie będzie dobrze nie liczy się czas ale to żeby było dobrze zrobione a tam gdzie Ty robisz auto to mam pewność że będzie dobrze no ale bez przesady, jak mozna zrobic w 2tyg to po co ma stac 4 miesiace?
A3 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Co można zrobić w 2 tyg?? a to że auto stoi tyle ile stoi wynika z innych spraw, zawody, rajdy i nie tylko...
Buba Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nie wiem na jakich warunkach oni robia auta i nie kwestionuje ich umiejetnosci ale jak ktos zostawia furacza na takie mody to takie zlecenie jest priorytetowe. Czas tez sie liczy bo nastepna osoba poczyta i pojdzie gdzie indziej jak zobaczy ile sie czeka na odbior auta. Jest kilka firm ktore ogarna takie mody wiec konkurencja jest.
A3 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Wiesz zrobić 2.7 na 500-600KM to nie jest chwila moment, lepiej jest poczekać dłużej żeby wszystko było profi niż zrobić szybko i potem jechać 10 razy na poprawki... Poza tym każdy oddaje auto gdzie chce widocznie SID'owi to odpowiada mi też to odpowiada ja moge poczekać żeby było wszystko ok. Według mnie powinno się liczyć to że auto będzie dobrze zrobione i wystrojone niż to w jakim czasie, tu nikt się nie ściga na czas wykonania projektu...
kosiniak Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ja z doswiadczenia wiem ze jest inaczej, tak bylo i z moim civiciem, tez stal pol roku az sie wkurwilem i nocowalem 3 dni w warsztacie, wtedy robili tylko moje auto i zadne inne, wiec 3 dni a pol roku to chyba z lekka roznica.
Rekomendowane odpowiedzi